Bizar zeg: Rachel Hazes onthult wie nu de échte vader van André Hazes Jr. is!
Connect with us

Celeberties

Bizar zeg: Rachel Hazes onthult wie nu de échte vader van André Hazes Jr. is!

Er gaan al een hele hoop jaren flink wat geruchten rond over wie nou de échte vader van de 25-jarige André Hazes zou zijn.

Namen die veel genoemd worden zijn John de Wolf en Marco Eijk. Rachel Hazes wil nu duidelijk maken wie nu echt de biologische vader van haar zoon is. Ze geeft in weekblad Story aan: “Over John de Wolf kan ik kort zijn, ik heb hem nog nooit in mijn leven een hand gegeven. We weten van elkaar wie we zijn maar daar houdt onze connectie dan ook bij op”.

Rachel Hazes ontkracht geruchten
Ook gaan er geruchten rond over Marco van Eijk. De beruchte drugsbaron die in 2004 dood werd gevonden in België op een kleine landweg. Ze geeft aan dat ze begin 1991 met Marco uit elkaar ging en in oktober 1991 met André senior trouwden. Roxeanne en André zijn respectievelijk pas in 1993 en 1994 geboren. Het zijn dus écht kinderen van haar en André Hazes geeft ze aan.

Celeberties

André Hazes weer herenigd met Monique Westenberg

André Hazes’ gebeden zijn gehoord. De 27-jarige zanger is vandaag weer herenigd met zijn zoontje, iets wat hij gisteren hoogstwaarschijnlijk nog niet had durven dromen. Op zijn Instagram Stories is te zien hoe hij met het mannetje aan het kleien is en ze de grootste lol hebben om het nabootsen van ‘hun eigen piemel’.

Gisteren sprak Hazes nog over het onzekere weerzien met zijn zoontje. Volgens de zanger was Monique niet in de stemming om hem te zien of te spreken en daardoor kon hij zijn eigen zoontje ook niet zien. ,,Het is wel logisch, maar ik hoop dat het niet te lang duurt, want ik wil graag mijn zoon zien”, vertelde hij in RTL Boulevard.

Vandaag blijken de verhoudingen tussen hem en Monique toch iets te zijn verbeterd, want op Hazes’ Instagram Stories is te zien dat hij met zijn zoon en nog een onbekend persoon aan het kleien is. ,,We gaan een piemel maken, een kleipiemel. Je moet je eigen piemel kleien”, roept de andere man in het videootje. Als de kleine Dré vervolgens een minuscuul stukje klei op tafel legt en zegt ‘dit is mijn piemel’, schiet Hazes in de lach. ,,Kijk dan”, giert hij in het filmpje.

Eergisteren werd bekend dat Hazes en Westenberg met elkaar hebben gebroken. Volgens Hazes bleken de verwachtingen naar elkaar toe over de wijze waarop ze hun levens willen inrichten te verschillend. Vlak nadat het nieuws naar buiten kwam, kwam de zanger zelf met een statement waarin hij vertelde steun te krijgen van influencer Sarah van Soelen. Er is volgens Hazes geen sprake van een relatie met de brunette, hoewel hij niet uitsluit dat de vriendschap met Sarah uitgroeit tot meer.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Marco Borsato open over heftige periode: ‘Ik dacht aan zelfmoord’

Een zichtbaar geëmotioneerde Marco vertelde in ‘Linda’s Wintermaand’ eenmalig zijn verhaal over de breuk met Leontine en zijn affaire met Iris Hond. ,,Ik kon niet meer. Ik haatte mezelf”, aldus de 54-jarige zanger over de afgelopen periode.

‘Je gaat ergens energie vandaan halen’
Al jaren geleden, na het faillissement, ging de situatie volgens Marco achteruit. ,,Je gaat ergens energie vandaan halen waar het niet zit.” Marco en Leontine gingen beiden anders met het faillissement om. ,,Iedereen die 24 jaar huwelijk heeft, weet dat je soms even elkaars taal niet meer spreekt”, aldus Marco. Waarna een kortstondige affaire met Iris Hond ontstond.

‘Misschien stap ik er wel uit’
De affaire is een gebeurtenis die Marco niet bij zichzelf vindt passen. ,,Ik heb met mezelf de afspraak gemaakt; dit wil ik niet meer, omdat ik er zelf aan kapot gegaan ben.” Jaren na de affaire kwam het verhaal uit en belandde Marco in een heftige periode. ,,Ik kon niet meer”, maakte de zanger duidelijk. ,,Misschien stap ik er wel uit”, was een gedachte. ,,Dit heb ik serieus overwogen. Serieus. Zo ver was ik.”

Grote liefde
,,We zijn gescheiden op papier, maar dat ben ik in mijn hart nog niet”, maakt Marco duidelijk. Na 24 jaar huwelijk is de zanger nog altijd verliefd te zijn op Leontine.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Uitgelekt: André Hazes woont al samen met Sarah en Monique vindt geheime telefoon!

Sorry dat we er weer over schrijven maar het lijkt erop dat mensen er niet genoeg van kunnen krijgen. Heel Nederland (en misschien zelfs België) weet inmiddels dat André en Monique gister uit elkaar zijn gegaan voor de tweede keer. Ze waren heel gelukkig samen voor een lange tijd totdat Bridget in het spel kwam.

André kreeg een relatie met Bridget Maasland en dumpte Monique. De relatie tussen de twee duurde echter niet lang want een paar maanden later was André alweer terug bij Monique. Ze waren al snel verloofd en zouden gaan trouwen. Een paar maanden geleden waren ze op vakantie naar de ABC eilanden maar toen ze terug waren besloot André er een punt achter te zetten.

Gister liet zijn management dat officieel weten in een verklaring. Niet lang na de verklaring besloot André ook zelf te reageren op de breuk en dat deed hij door een bericht te plaatsen:

In het bericht kun je lezen dat er ook een ander in het spel is genaamd Sarah van Soelen. Volgens André zijn ze nu nog vrienden omdat hij veel steun van haar en haar familie kreeg maar het lijkt erop dat er nu al toch iets meer dan alleen vrienden is.

Monique betrapt André
Volgens de laatste gossips is de waarheid nog harder voor Monique dan je zou denken. Want volgens de laatste roddels lijkt het zo te zijn dat Monique een tweede telefoon bij André heeft gevonden net nadat ze samen op werk vakantie waren. In deze telefoon stonden gesprekken tussen André en Sarah.

Maar het gaat nog verder dan dat want er zijn bronnen die bevestigen dat André en Sarah nu al samenwonen in een woning die Sarah van haar steenrijke vader heeft gekregen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending