Bizar, zó leeft Dennis Storm met zijn vrouw én 2 kinderen!
Connect with us

Celeberties

Bizar, zó leeft Dennis Storm met zijn vrouw én 2 kinderen!

Dennis Storm maakte in 2004 twee programma’s voor TMF (Summerbase en Game shop pro) en werd daarna toegelaten tot het talentenprogramma CoolCast bij BNN. Tegelijkertijd begon hij samen met Twan Melssen bij BNN University. Daarnaast was hij te zien in Koelkast on Tour en presenteerde hij later onder andere het reisprogramma Weg met BNN.

Voor dit programma reisde hij met Nicolette Kluijver door Azië, Oost-Europa en Rusland. In 2008 was de presentator te zien in het BNN-programma Crazy 88 en was hij een van de panelleden van Ranking the Stars. Een jaar later nam hij deel aan de programma’s Wie is de Mol? en Into the wild. In 2009 maakte hij veel programma’s met Valerio Zeno, bijvoorbeeld Dennis vs Valerio, Loverboys en Proefkonijnen. Ook werd hij een van de presentatoren van 3 op Reis.

Dennis Storm leeft extreem minimalistisch
In 2016 maakte hij via zijn eigen Instagram-account bekend dat hij stopt met televisie maken. De presentator zei dat hij geen plezier meer had in presenteren en zich meer op andere interesses wilde richten. In 2018 schreef hij een boek, getiteld Weg ermee, over zijn nieuwe levensfilosofie minimalisme. Hij is de vader van twee kinderen en leeft met hen en zijn vrouw in een studio van 25 vierkante meter op Bali.

Celeberties

André Hazes hard over moeder Rachel Hazes: ‘Kan hem niet meer schelen wat zij erover denkt’

André Hazes is een gelukkig man. Hij heeft rust gevonden bij zijn vriendin Monique Westenberg en zoontje Dré.

Het weekblad Privé schrijft dat André er niet meer wakker van ligt wat zijn moeder Rachel van de hele situatie vindt. André wil nu genieten van zijn gezin.

“Hoe Monique als moeder is, daar kan niemand tegenop”, zegt de zanger. “Als ik haar bezig zie met kleine André springen bij wijze van spreken de tranen in mijn ogen.”

“Op 25 oktober vierde hij zijn vierde verjaardag. Het is Monique die er dan voor zorgt dat er een knalfuif is.”

“We zijn met vriendjes en vriendinnetjes naar de Efteling gegaan. Als je ons mannetje dan ziet genieten, dat is geweldig.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Peter R. de Vries is helemaal klaar met Ferd Grapperhaus

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries heeft woensdag hard uitgehaald naar minister Ferd Grapperhaus. Hij ligt momenteel onder vuur vanwege nieuwe foto’s waarop is te zien dat hij lak heeft aan de coronaregels. Een doorn in het oog voor Peter R. de Vries.

Zo laat de misdaadverslaggever weten op Twitter: “Fout is niet zozeer dat het mis ging op de bruiloft van Grapperhaus, fout en kwalijk is dat hij en andere politici burgers die min of meer hetzelfde overkwamen als ‘aso’s’ betitelde… Op het schoolplein zeiden wij vroeger: ‘Wat je zegt, ben je zelf!’”

Veel volgers zijn het met hem eens. “Amen. Daarnaast had hij de bruiloft ook kunnen uitstellen tot volgend jaar, aangezien dat iedereen heeft moeten doen”, “Enige oplossing, aftreden en maatregelen afschaffen! Hiermee toont hij aan dat hij ook vindt dat het virus niet het killervirus is wat men ons wil doen geloven” en “Inderdaad, dit voelt best wel een beetje als een klap in het gezicht van alle Nederlanders die steeds terecht zijn gewezen en zich er goed aan hielden. Helemaal het zorgpersoneel en mensen die dierbaren en/of banen zijn verloren”, wordt er onder andere op gereageerd.

Verklaring
Vorige week woensdagavond werden er in de uitzending van Shownieuws enkele beelden getoond van zijn huwelijk, waarbij de gasten te dicht naast elkaar stonden. De beelden zijn hierboven terug te zien. “Ondanks alle genomen maatregelen, zijn er helaas momenten geweest waar de 1,5 meter afstand niet in acht genomen is. Dat spijt me, juist een minister moet altijd het goede voorbeeld geven”, zei de minister hierover in een verklaring na grote ophef.

Volgens de minister is tijdens het huwelijk rekening gehouden met de coronaregels en zijn gasten die geen huishouden vormen uit elkaar gezet. Tijdens de dag zijn volgens hem mensen voortdurend geattendeerd op de regels om afstand te houden.

Kinderen met corona
De Telegraaf meldt vandaag dat twee van de vier kinderen van de minister eerder deze zomer het coronavirus hebben opgelopen. De CDA-minister zegt dat dit in juli was en dus ruim voor zijn bruiloft.

De kinderen van Grapperhaus waren wel aanwezig op de veelbesproken huwelijksdag. Op de bruiloft waren ze klachtenvrij, benadrukt hij tegenover de krant.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zo werd Marco Borsato in stilte een paar miljoen rijker

We hebben het afgelopen jaar nauwelijks wat van Marco Borsato gehoord. Na de scheiding van zijn ex-vrouw Leontine dook de zanger onder. Bekendeburen.nl is erachter gekomen dat Marco in deze tijd op een berg goud is komen te zitten. Hoe heeft hij dat gedaan?

De zanger heeft ondanks een paar flinke tegenslagen in de vorm van een scheiding en een burn-out geen compleet mislukt jaar gehad. Borsato heeft er in zijn stille jaar een behoorlijk lucratieve tijd opzitten…

Cijfers
BekendeBuren dook in de cijfers van de zanger en wierp een kijkje bij de Kamer van Koophandel. Borsato is de eigenaar van twee bedrijven: Musica E B.V. en Musica E Bookings B.V..

Die laatste werd opgericht in 2009 en heeft een eigen vermogen van bijna negen ton euro. Dat is ongeveer twee ton meer dan twee jaar geleden, weet de website te melden.

Maar ook het eerste bedrijf doet het op zijn zachts gezegd niet slecht. Musica E.B.V werd in 1996 opgericht door Marco zelf en casht onder meer het geld wat Marco verdient met zijn optredens. Twee jaar geleden had dit bedrijf een eigen vermogen van ongeveer zeven miljoen euro. Nu ligt dat vermogen een flink stuk hoger: rond de negen miljoen euro.

Bij elkaar opgeteld is Marco de afgelopen twee jaar zo’n beetje 2,2 miljoen euro rijker geworden. Een bizar bedrag, zeker in een periode waar optredens en evenementen nauwelijks meer plaatsvonden…

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending