Bizarre beelden: René le Blanc heeft losse handjes en is zeer agressief
Connect with us

Meest bekeken

Bizarre beelden: René le Blanc heeft losse handjes en is zeer agressief

We kennen de goedlachse Rene le Blanc allemaal van het SBS6 programma ‘Ik geloof in mij’ waar hij de absolute ster van het programma is. Het programma heeft een flinke boost aan zijn zangcarrière gegeven, maar Rene blijkt een behoorlijke gestoorde vent te zijn volgens zijn zoon.

Zijn 29-jarige zoon genaamd Nicky klapt uit de school en laat weten dat zijn vader een psychopaat is. Zijn zoon beweert namelijk dat hij een mishandelaar en een vandaal is.

Nicky de zoon van Rene zegt hier het volgende over:

“René was zeer agressief, hij sloeg mijn moeder toen ze zwanger van mij was. Mijn vader heeft ook eens met een baksteen de ruiten bij ons ingegooid en de keuken vernield. Mijn moeder heeft daar aangifte van gedaan.”

“Ook de huisarts van zijn moeder is op enig moment betrokken geweest bij de explosieve gezinssituatie.”

“René was een behoorlijke vreemdganger. In zijn voormalige woonplaats in de buurt van Arnhem kent iedereen hem als rokkenjager. Hij heeft mijn moeder flink bedrogen.”

Celeberties

Wesley Sneijder woedend om geruchten Jaimie Vaes

Wesley Sneijder is helemaal klaar met de media nadat er werd beweerd dat hij de oorzaak is geweest van de Lil’ Kleine-rel.

Nog steeds hebben we het erover: de uit de hand gelopen ruzie tussen Lil’ Kleine en Jaimie Vaes. Wat er écht gebeurd is tussen Lil’ Kleine en Jaimie kunnen alleen zijzelf vertellen. Maar de kans is klein dat ze dat ooit zullen doen.

Dus werd er steeds meer gespeculeerd over wat de reden van de ruzie geweest zou zijn, en op een gegeven moment schoof alle schuld richting Wesley Sneijder. Dit maakt de oud-voetballer woest.

Nog steeds contact

De oud-voetballer werd vorig jaar gespot op Ibiza tijdens een lunch met de verloofde van Lil’ Kleine. En volgens geruchten zouden de twee nog steeds contact hebben, wat geleid zou hebben tot de ruzie van Lil’ Kleine en Jaimie.

Dit maakte Wesley zó boos, dat hij dit verhaal voor eens en voor altijd uit de wereld wil hebben. ,,Ik begrijp niet hoe ze zoiets kunnen zeggen! Aan de hand van die foto die vorig jaar van mij en Jaimie bij Coco Beach op Ibiza is gemaakt?”, klaagt Wesley in weekblad Privé. ,,Wat je niet op de foto ziet, is dat er nog twintig man aan die tafel zat. Het lijkt of we daar met z’n tweeën waren, maar dat was dus niet zo.”

Totaal mijn type niet

Volgens Wesley zat Lil’ Kleine op dat moment elders voor zijn werk, en wist hij wat Jaimie aan het doen was. ,,Ik zou überhaupt de laatste zijn die iets met Jaimie zou aangaan. Zij is totaal mijn type niet.” De oud-voetballer zegt dat er nooit iets gebeurd is en dat zal ook nooit gebeuren.

Volgens verschillende berichten zou Wesley degene zijn geweest die Lil’ Kleine na de ruzie ophaalde van het politiebureau. Maar óók hier klopt niets van zegt Wesley. ,,Ik was inderdaad met Pinksteren een aantal dagen op Ibiza met vrienden. Onder andere om wat zakelijke dingen te regelen. Maar dat ik Lil’ Kleine van het politiebureau heb opgehaald, is kolder. Ik snap niets meer van wat er allemaal geschreven wordt”, aldus Wesley in Privé.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Sylvana Simons doet hele opvallende uitspraak over vrouw die geslachtsdeel baas afsnijdt: “Ik snap het wel!”

Een barmedewerker in Spanje is gearresteerd omdat ze de penis van haar baas zou hebben afgesneden met een mes. Het incident gebeurde dinsdagnacht in een bar in Sant Andreu de la Barca, meldt de Daily Mail.

Volgens politiebronnen werd de vrouw al maanden door de man lastiggevallen. Toen de man haar afgelopen dinsdagnacht weer lastig viel, knapte er iets in de vrouw. Ze pakte een mes en sneed de penis van haar werkgever af.

Sylvana Simons heeft ook hier een mening over en besloot dit niet onder stoelen of banken te steken. Hieronder de reactie die ze plaatste op Twitter:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Bizarre onthulling: Monique Westenberg ernstig fysiek mishandeld tijdens relatie!

We kunnen wel stellen dat het liefdesleven in BN’er-land niet altijd rozengeur en maneschijn is. We zagen Marco en Leontine Borsato sneuvelen. André Hazes, Bridget Maasland, Monique Westenberg en Sarah van Soelen lopen ook niet allemaal in de pas. Lil Kleine en Jamie Vaes gaat ook niet altijd even lekker.

Sonja Bakker en vriend gaan ook niet zo goed. En zelfs Barbie weet ons iedere keer weer te verbazen met relatieproblemen. Maar goed, het is allemaal wel een soort van grote soap voor de rest van Nederland en daar houden we toch wel een klein beetje van. Maar Monique heeft nu toch wel wat onthullingen gedaan over het verleden en haar liefdesleven waar we stil van worden.

Monique Westenberg open over verleden

Ze geeft aan in vorige relaties, vóór Andre, behoorlijk mishandeld te zijn, zowel fysiek als mentaal. Dat is ook de reden dat ze momenteel nog niet toe is aan een nieuwe relatie: “Ik ben weer stabiel en gelukkig, maar onder verdrietige omstandigheden“. Ze laat weten dat de relatie met André héél anders was dan wat ze gewend was. Ze zegt: “Ik ben weer stabiel en gelukkig, maar onder verdrietige omstandigheden.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending