Bizarre Borsato-appjes gelekt: ‘Schaam je héél erg diep!’
Connect with us

Celeberties

Bizarre Borsato-appjes gelekt: ‘Schaam je héél erg diep!’

Er zijn bizarre appjes gelekt waarin de oprechtheid van het slachtoffer van Marco Borsato in vraag wordt gesteld. Yvonne Coldeweijer weet dat de afzender van de berichtjes niemand minder is dan fotograaf Edwin Smulders.

Er zijn nog genoeg vrienden die Marco Borsato blijven steunen nadat er aangifte tegen hem is gedaan. Shownieuws vond het zelfs nodig om het slachtoffer verdacht te maken. Vooral Bram Moszkowicz en Anouk Smulders, de vrouw van Edwin Smulders, namen de verdediging van de zanger op zich.

Diskrediet

Het is geen geheim dat Anouk de beste vriendin is van de familie Borsato en de zoon van Bram is dan weer manager van de dochter van de zanger. Mensen vinden het een schande dat zij aan victim blaming doen. Ook Guido den Aantrekker kreeg het verwijt dat hij het slachtoffer en zijn moeder in diskrediet probeert te brengen. Dat bleek later niet meteen terecht.

Roddelkanaal Reality FBI publiceert een beweerd appgesprek tussen Guido en Edwin. “Ik heb een WhatsApp-gesprek tussen hoofdredacteur van de Story, Guido den Aantrekker, en de familie Smulders, waarin de moeder van het vermeende slachtoffer (…) haar motieven in twijfel worden getrokken”, klinkt het.

Zeer schadelijk

Het showbizzkanaal verwijderde de appjes ondertussen, omdat de inhoud extreem schadelijk is voor het slachtoffer. Het gaat om zware verdachtmakingen. De reden van de aangifte zou gewoon een wraakactie zijn uit jaloezie, geldgewin en verliefdheid.

Dat is ook wat Bram Moszkowicz liet uitschijnen in Shownieuws. Bram zei: “Ik heb begrepen dat het ook wel eens zo zou kunnen zijn dat het het vanuit de fanclub komt van Marco Borsato. Dat daar iets is gebeurd en dat het een wraakactie zou zijn. Ik weet niet of dat zo is. Het is uit een bron die ik in elk geval vertrouw.”

Diepe schaamte

Yvonne Coldeweijer is niet te spreken over de appjes. “SCHAAM JE HEEL ERG DIEP! Wat jullie doen is wordt door psychologen ‘second r*pe’ genoemd en kan soms als nog schadelijker worden ervaren als het fysieke misbruik zelf.

Celeberties

Zien: Veel boze reacties na deze foto van Monique Westenberg!

Er zijn veel reacties gekomen op een nieuwe foto van Monique Westenberg. De kritiek gaat niet over haar, maar over haar hond. Ze heeft een foto geplaatst waar haar hond Frenkie op te zien is. Die ligt lekker te slapen op een kussen..

Te klein

Nu zijn er veel reacties gekomen op de foto omdat ze vinden dat het kussen veel te klein is voor de grote Frenkie. “O gossie, hij is te klein”, schrijft een volger. Ook schrijft er iemand: “De kussen een beetje klein voor dat beestje?”

Het zorgt ook voor boze reacties, iemand schrijft bijvoorbeeld: “Jij denkt dat dat het beestje het alleen met dat kussen moet doen? Ze heeft de meest luxe grote hondenkussens en manden die verkrijgbaar zijn. Dieren kiezen zelf vaak gekke plekjes.”

Een eerdere foto van haar hond zorgde ook al voor een hoop reacties. Ze liet weten dat het niet goed ging met haar 6-jarige hond Gioia. Ze liet weten dat het heel slecht ging. “Iedere dag de trap op en af tillen is voor mijn rug ook niet bevorderlijk (…) Iemand die een trapliftje kan maken of andere tips? Dit is geen grap, want ze slaapt naast me en wil ik ook zo houden.”

In de avond had ze al de oplossing gevonden door een van haar volgers! “Dankjewel voor alle tips. Ik heb iemand gevonden die een traplift kan maken. Ik kreeg veel vraag of ik het wil delen zodra de lift er is, omdat er veel meer van dit gevalletjes zijn. Zal ik zeker doen!”

Ben jij benieuwd naar het kussentje van Frenkie? Bekijk die dan hieronder:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Willem-Alexander pissig over kritiek op verjaardagsfeestje Amalia

In een korte verklaring liet koning Willem-Alexander donderdagmiddag weten dat hij niets meer te zeggen heeft over het omstreden verjaardagsfeestje van Amalia. Hij woonde de opening bij van het Kunstmuseum Den Haag. Bij het verlaten antwoordde hij duidelijk geagiteerd dat “het heel duidelijk is geweest wat daarover gezegd is.”

De koning beschouwt de kwestie als afgesloten. Willem-Alexander en prinses Amalia kregen zware kritiek omdat ze een verjaardagsfeestje hielden met honderd genodigden. Die fuif vond plaats in het eigen park van de koning, wat als woonomgeving beschouwd moet worden. Volgens de huidige coronaregels mogen er thuis slechts vier personen op bezoek.

Verjaardagsfeest

Premier Mark Rutte schreef in een brief aan de Tweede Kamer dat alle officiële vieringen waren afgezegd. In de tuin van Paleis Huis ten Bosch vond toch een uitgebreid feest plaats, en dat tegen de corona-adviezen in. Rutte beweert dat er maar 21 personen waren uitgenodigd. De Telegraaf weet op basis van bronnen dat er honderd man was.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Wauw: Rachel Hazes heeft nieuwe liefde!

Rachel Hazes had zich deze dagen wel anders voorgesteld. Ze zou namelijk eigenlijk op dit moment in Amerika zitten samen met haar zoon Andre om het laatste gedeelte van de docu op te nemen. Maar helaas kreeg ze ruzie met Andre en hij besloot zijn moeder in te ruilen voor een vriend en zonder haar naar Amerika te vertrekken.

Wellicht had Andre toch de ruzie maar beter kunnen bijleggen, want nu hij met deze vriend op stap is lijkt het toch weer helemaal mis te gaan met Andre. Hij schijnt weer zuipend gespot te zijn met een aantal dames en lijkt dan ook weer terug te zijn gevallen in zijn oude patroon tegen het zere been van Monique aan. Want het nieuws over Andre zijn avonturen in las Vegas hebben Monique inmiddels ook bereikt en Monique is nu helemaal klaar met Andre.

Maar nu even terug naar Rachel, want het schijnt dat ze een nieuwe vriend heeft. Ze deelde namelijk een foto op haar Instagram account van een kado wat ze had gekregen. Die was een hart gemaakt van kerstballen. Onder deze foto plaatste Rachel het volgende bericht:

”Liefde is… gisteravond thuiskomen en een mooi kado voor de deur #ikookvanjou❤️”

Wat we in ieder geval weten is dat rachel nog niet zolang geleden met een mysterieuze man was gespot in een broodjeszaak tegenover haar Theebar. Het zag er volgens een getuige allemaal heel intiem uit. Dus of Rachel zit er weer warmpjes bij met de kerst helaas dan wel zonder haar twee kinderen, want daar heeft ze ruzie mee. Of Rachel zoekt weer ziekelijke veel aandacht.

Hieronder de foto met het kado:

Doorgaan met lezen

Trending