Bizarre koppen: “Marco Borsato gaat de gevangenis in!”
Connect with us

Celeberties

Bizarre koppen: “Marco Borsato gaat de gevangenis in!”

Het internet lijkt de laatste dagen te ontploffen met nieuws over Marco Borsato. De meest heftige koppen komen voorbij en er valt zelfs te lezen dat hij de gevangenis in moet. Onder andere roddelwebsite ‘Utopianieuws’ schrijft dat de zanger hoogstwaarschijnlijk de bak in zal moeten. Wat is hiervan waar?

Er zijn een hoop roddelkanalen en zogenaamde ‘juice-kanalen’ die keihard durven te beweren dat de zanger zich misdragen heeft op een barbecue voor The Voice-deelnemers. Ook heeft weekblad Story een van de moeders van de vermeende slachtoffers gesproken. het komt er tot nu toe nog op neer dat de vermeende slachtoffers géén aangifte hebben gedaan en er dus géén actie ondernomen kan worden. Mocht er iets aan de hand zijn dus. Ook lijkt het er op dat er tot nu toe geen keiharde bewijzen zijn gevonden, maar wel dat steeds grotere invloeden zich met de zaak bezighouden. Grotere invloeden zoals John van den Heuvel en Tim Hofman.

Marco Borsato de bak in?

Ook website ‘Novapost’ weet te melden dat de mogelijkheid bestaat dat de zanger de bak in zal moeten. Deze beweringen zijn natuurlijk nog helemaal niet zeker, al zijn de bewringen steeds stelliger en heftiger. Zo postte Mathilde Santing deze week een bericht over een leerlinge van haar en de zanger. Ook schrijver Jan Dijkgraaf heeft zich inmiddels laten horen. Hij schrijft: “Ik heb begrepen dat John van den Heuvel heel snel het nieuws over Borsato gaat brengen. En dat er zelfs een boek op komst is van vermeende slachtoffers van de family man.” Wat er in deze boeken komt te staan weet niemand. Ook of de beweringen van de vermeende slachtoffers juist zijn is ook niet bekend of onderzocht. Het is wachten op meer nieuws en het aangekondigde statement dat naar buiten zal worden gebracht door de zanger.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Al het moois (@al.het.moois)

Celeberties

Marco Borsato komt met verklaring over betasten jonge meisje ‘op alle plekken die vrouwelijk en privé zijn

Marco Borsato komt met een verklaring over de verhalen de over hem de ronde doen. Zo beweert de moeder van een jonge meisje dat haar dochter ongepast, ‘op alle plekken die vrouwelijk en privé zijn, zou zijn betast door Marco Borsato op een barbecue die hij gaf voor The Voice Kids-deelnemers. De moeder zegt dat haar dochter en nog twee andere meisjes, op het moment dat het zou zijn gebeurd, tussen de 13 en 15 jaar oud, dat ‘de meisjes’ zelf bepalen ‘wat er gebeurt en in welke volgorde er iets naar buiten komt’. Ook zijn er verhalen dat Borsato, die na een scheiding terugkeerde in de armen van Leontine, haar opnieuw niet trouw zou zijn. Het management van de zanger laat aan Boulevard weten “Op dit moment geeft Marco Borsato geen reactie. Op enig moment dat hem uitkomt, zal hij met een verklaring komen.”

De vrouw ‘wier dochter door Marco zou zijn betast’ doet haar verhaal deze week in Story. het tijdschrift: “Dit is een onderwerp waar ik mijn vingers liever niet aan brand”, zegt ze. “Geen commentaar. Ik kan hier echt niets mee nu. Ik hoop dat je dat snapt. Ik realiseer me erg goed wat mijn reactie doet. Ik ontken het namelijk niet. Maar ik bevestig het ook niet.”

Maar de moeder zegt wel dat het aan haar dochter, en de andere meisjes is, om te beslissen of ze (juridische) stappen willen ondernemen tegen de zanger. Ze laat weten dat ‘de meisjes’ zelf bepalen ‘wat er gebeurt en in welke volgorde er iets naar buiten komt’. Ui de woorden van de moeder lijkt op te maken dat de meisjes die door Borsato zouden zijn betast contact met elkaar hebben en een lijn willen trekken als het gaat om actie te ondernemen.

Daarmee lijkt de moeder ook het verhaal van Yvonne Coldeweijer te bevestigen, die op haar You Tube-kanaal Life of Yvonne in een video vertelde dat zij contact heeft een van de ‘slachtoffers’. Coldeweijer zegt in haar video het echte nieuws over Borsato pas naar buiten te brengen als zij toestemming krijgt. “Het slachtoffer mag van mij aangeven hoe zij wil dat het een en ander loopt.”

Marco Borsato en zijn management willen volgens de Story niet ingaan op de geruchten. Ook de makers van RoddelPraat, Jan Roos en Dennis Schouten, zeggen dat Marco Borsato commentaar weigert op de nieuwe beschuldiging dat hij ongepast aan twee jonge The Voice Kids-meisjes zou hebben gezeten hebben en dat op een geluidsopname gemaakt door de moeder van een van die meisjes bekend zou hebben.

Jan Roos en Dennis Schouten in de video die zij publiceerden over Borsato en de meisjes: “We willen vooraf één kanttekening maken: alles wat we zeggen hebben we van meerdere bronnen gehoord. Het gaat om bekende en onbekende mensen.” “Het gebeurde tijdens de bekende barbecues van Marco Borsato voor zijn Voice Kids-team”, beweren Roos en Schouten. “Daar heeft hij ten minste twee meisjes overal betast, op alle plekken die vrouwelijk en privé zijn. Een van die meisjes schreef het op in haar dagboek.”

“De moeder confronteerde Borsato met de beweringen van haar dochter in het dagboek en de zanger bekende. Wat hij niet wist dat de moeder het gesprek opnam. De moeder zou geen aangifte willen doen om haar dochter te beschermen. Ze ging met de geluidsopname wel naar John van den Heuvel die er niets mee wilde doen.” Jan Roos: “Hij wilde er niets mee doen en dat klinkt ook wel weer logisch, want The Voice is van RTL en John is vaak te zien bij RTL Boulevard.”

Misdaadjournalist John van den Heuvel reageert op die aantijging in weekblad Story: “Ik heb de uitzending van RoddelPraat gezien. Ik ga daar helemaal niets over zeggen, behalve dat ik nooit reageer op RoddelPraat. Zeker niet als het onzin is, als het gaat om mijn rol in dit verhaal.” Opmerkelijk is dat de misdaadman niet ontkent iets te weten over de geruchten die er over Marco rondgaan. “De feiten zullen nog wel een keer aan het licht komen, denk ik. Eerder dan jullie denken. Maar verder ga ik daar niets over zeggen”, zegt hij in het weekblad.

Schouten en Roos brachten afgelopen september het gerucht dat er ‘walgelijke dingen‘ zouden zijn gebeurd achter de schermen van een bekende talentenjacht. Die geruchten over Marco en jonge meisjes waren volgens Jan Roos ‘algemeen bekend’ in de vaderlandse showbizz. “Ik ben erbij geweest dat een érg bekende Nederlander, een echt serieuze bekende Nederlander die echt vaak op televisie komt, dit verhaal aan ons heeft verteld en ook zei: ‘Het is zó belachelijk. Iedereen weet het, iedereen praat erover, maar niemand doet er iets aan, want iedereen is bang wat de gevolgen zijn.’ Nou, wij zijn niet zo bang.”

Yvonne Coldeweijer, ook bekend als Alberta Verlinde, die vorige week Borsato ook nog eens beschuldigde van het nog altijd veelvuldig bedriegen van Leontine werkt aan een verhaal waarin ze Marco in verband brengt met jonge meisjes ‘strafbare feiten‘. “De echte versie komt nog wel. Voor nu blijf ik liever even strategisch dan roekeloos, sorry!”, zegt ze nu.

Er gaan al langere tijd verhalen over zowel Marco als The Voice. Zo heeft Farja Farvardin in zijn You tube-programma De Roddelloog gisteren dat de Voice-coach Borsato een derde slachtoffertje zou hebben gemaakt en dat drie meisjes inmiddels aangifte willen doen tegen de zanger. Volgens Farja Farvardin van het You tube-programma De Roddelloog zit er een rechtszaak aan te komen. “Nu heb ik vorige week met een hele goede bron gebeld en die heeft mij dus verteld dat er op dit moment drie meiden zijn die een aanklacht tegen hem gaan indienen. Er komt dus binnenkort een rechtszaak tegen Marco over dit hele gebeuren.”

Volgens Farja zou Marco Nederland willen verlaten. “Hij ziet het al aankomen, want wat ik ook heb gehoord is dat hij ergens in Italië een stukje grond heeft gekocht. Stel je voor dat het gaat ontploffen, dan gaat hij dus emigreren naar Italië of onderduiken. Dat is dus wel zijn plan al, om te emigreren als het daadwerkelijk gaat exploderen.”

Twee weken geleden trok Borsato zich terug uit een Warchild-kerstcampagne. Borsato was al 22 jaar ambassadeur van Warchild. Jan Roos zegt in RoddelPraat dat Warchild de relatie verbroken heeft vanwege de verhalen rond hun ambassadeur.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Dit is wat Rachel Hazes éigenlijk zegt over André Hazes: ‘Belachelijk’

Zou het dan tóch ‘gewoon’ kloppen dat André Hazes in een privékliniek in Spanje mediatraining heeft gehad? Hoe het ook zit, een zekere boodschap lijkt in elk geval aangekomen. Niet omdat André zelf daarvoor openlijk uitkomt, maar omdat voor de goede verstaander duidelijk is dat in elk geval moeder Rachel er wat van heeft opgestoken.

Wie de showbizzrubrieken volgt, heeft deze week kunnen zien en lezen dat Rachel na de perspresentatie over de revival van Hazes de Musical RTL Boulevard’s Aran Bade een interview had met de weduwe Hazes. Voor werkelijk de aller-, allereerste keer heb ik Rachel zó weinig horen zeggen als in dit vraaggesprek.

Terwijl Aran zich in allerlei bochten wrong om, precies zoals dat hoort in zijn vak, alle pijnpunten van de afgelopen tijd aan te stippen, kwam hij geen steek verder. Elke hint, voorzichtige benoeming en benadering van onderwerpen zoals Monique Westenberg, Sarah van Soelen en afkicken van drank en drugs door haar zoon werd gesmoord door één enkel zinnetje.

Een gechargeerde voorstelling van het gesprek: ,,Zijn Monique en André weer samen?” Antwoord: ,,Ik hoop dat iedereen respecteert dat wij rust willen hebben.”

Aran: ,,Hoe zit het met Sarah van Soelen?” Rachel: ,,Ik hoop dat iedereen respecteert dat wij rust willen hebben.”

,,Is er nog sprake van drank of drugsmisbruik?” ,,Ik hoop dat iedereen respecteert dat wij rust willen hebben.” En dat riedeltje dan nog een keer of wat.

Wat daar gebeurde, is in feite de nachtmerrie van elke journalist. Want: hier is duidelijk sprake van… mediatraining! En dat wil kortweg zeggen dat de bevraagde niets zegt, terwijl die wel woorden over de lippen laat vloeien.

Zonde wel dat na al die jaren, waarin de familie Hazes toch redelijk open was over het reilen en zeilen binnen het gezin, hun openhartigheid is gestopt. Hoe vervelend sommige verwikkelingen ook waren, je kon ze er doorgaans wel naar vragen. Dan kwam er tenminste een antwoord zoals in de tijd van de eerste familieruzies: ,,Kijk, ik hoop dat je begrijpt dat ik hier niets over ga zeggen, want dat helpt de situatie niet.” Of iets dergelijks.

Nu mediatraining bij het vocabulaire van de familie Hazes is gaan horen, sluit het gezin zich als een oester. En zo hoor ik, als ik Rachel het mechanisch opgedreunde zinnetje talloze keren hoor herhalen, tussen de regels door: ,,Mijn zoon leert inderdaad omgaan met de media en ik steun hem daarin.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Marco Borsato in het oog van de storm: “Zanger komt nu met verklaring”

In 2020 kampte Marco Borsato met een burn-out. Hij moest ook zijn huwelijksbreuk met Leontine Borsato verwerken.

Zijn burn-out overkwam hij en ook zijn huwelijk met Leontine Borsato werd nieuw leven ingeblazen. Alles leek er rooskleurig uit te zien tot Yvonne Coldeweijer, Roddelpraat en verschillende Nederlandse roddelbladen weer op het toneel verschenen.

De Nederlandse zanger krijgt het de afgelopen tijd hard te verduren in de pers. Marco zou nog steeds vreemdgaan. De beschuldigingen deden hem zich zelfs weer even terugtrekken uit de schijnwerpers.

Bovendien wordt beweerd dat de zanger in het verleden zijn oog liet vallen op jonge kandidates van ‘The Voice Kids’. Die geruchten werden nog niet bevestigd.

Marco reageerde zelf nog niet op de ernstige beweringen. “Op dit moment geeft Marco Borsato geen reactie. Op enig moment dat hem uitkomt, zal hij met een verklaring komen”, laat het management van de zanger weten aan RTL Boulevard.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending