Bizarre lijst: “Jeroen Pauw heeft met ál deze BN’ers het bed gedeeld!”
Connect with us

Meest bekeken

Bizarre lijst: “Jeroen Pauw heeft met ál deze BN’ers het bed gedeeld!”

Een hele poos geleden nam Jeroen Pauw afscheid van zijn programma PAUW. Na het maken van honderden uitzendingen is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Misschien wel in dezelfde hoek als oud-collega Eva Jinek die uitdaging een tijdje geleden zocht. Maar naast dat Jeroen presentator is staat hij ook bekend om iets anders. Hij is namelijk de vrouwenverslinder van Nederland. Het internet stond er bol van toen Jeroen in oktober 2011 in het programma Kwestie van Kiezen toegaf met meer dan 200 vrouwen naar bed te zijn geweest.

De vrouwen van Jeroen Pauw
Het zijn niet allemaal bekende van de televisie. Zoveel hebben we er niet eens in Nederland. Maar wel een aantal, en die sommen we graag even voor je op. Dit is nog niets vergeleken met de lijst van Johnny de Mol trouwens. En het lijstje van John Ewbank mag er ook wezen, te vinden via de zoekfunctie, hij houdt van blond zoals je kunt zien! Maar eerst het lijstje van Jeroen Pauw!

1. Loretta Schrijver

2. Manuela Kemp

3. Sophie Hilbrand

Celeberties

Zien: Marco Borsato heeft een nieuwe vriendin: “Wat een knapperd!”

Marco Borsato is natuurlijk alweer eventjes single. Leontine en hij hebben besloten om een punt achter hun huwelijk van dik 20 jaar te zetten. Dit is natuurlijk gekomen door alle affaires die in de roddelmedia aan het licht zijn gekomen. Maar ook voor de zanger gaat het leven, en dus de liefde, uiteindelijk weer door. En hoe snel hij dat weer op wil gaan pakken is natuurlijk volledig aan hemzelf. Maar verschillende roddelbladen melden dat er hoogstwaarschijnlijk al een lichtpuntje te zien is in het liefdesleven van een van de grootste zangers van ons land. Toen hij tijdelijk bij zijn moeder ging wonen, woonde hij om de hoek bij zijn ex-vriendin waar hij mee heeft samengewoond. Het gaat om Denise Broekhof die daar nog steeds woonachtig is. Vermoedelijk is het contact daar weer tot stand gekomen, en dat is ook te merken op social media.

Marco Borsato zoekt contact met ex liefje

De zanger schrijft bijvoorbeeld onder een recente foto: “Prachtig ben je nog steeds”. Dat er nog gevoelens tussen de twee aanwezig kunnen zijn blijkt wel uit een interview dat Denise gaf aan Story. Ze liet destijds het volgende weten: “We hebben samen een heel belangrijke periode doorgemaakt. Dat je elkaars eerste liefde bent, maar ook zijn doorbraak. Er waren zoveel mooie momenten die we samen mochten meemaken. Dat blijft speciaal. Ook als je niet meer samen bent en je met een ander gelukkig wordt.” Ze vervolgt met: “Het klopt dat we contact hebben. Maar niet fysiek. Ik ben vrijgezel en dat leventje bevalt me goed. Marco en ik hebben elkaar ook niet gezien. Ik weet dat hij nu in Alkmaar woont. Maar ik ben niet bij hem thuis geweest. Wel appen we veel, en af en toe een belletje. Marco wil vooral veel rust en dat gun ik hem. Ik hoop dat hij er snel bovenop komt.”

Tijd voor foto’s

Nu zijn we natuurlijk allemaal razend benieuwd wie nu precies deze blondine is. En we kunnen je zeggen dat we kunnen bevestigen dar Marco Borsato een behoorlijk goede smaak qua vrouwen heeft gezien onderstaande foto’s.

View this post on Instagram

#fotoshoot met @karenhooglandfotografie @claesensno1 #hofvanbergen

A post shared by DeniseBoekhoff (@deniseboekhoff) on

Doorgaan met lezen

Celeberties

Verdrietig: Triest nieuws voor Paul de Leeuw

De Leeuw werd geboren in Rotterdam-Feijenoord en groeide op in een protestants gezin. Hij groeide deels op in Rotterdam en deels in Lekkerkerk,[1] waar hij op verschillende basisscholen heeft gezeten. Hij ging naar de mavo op de Krimpenerwaard in Krimpen a/d IJssel, na de fusie met het Diederik van Alkemade mavo in 1992 beter bekend als het Krimpenerwaard College, en haalde daar later zijn havodiploma. Na de havo volgde De Leeuw de lerarenopleiding in Delft. Hier ontdekte hij zijn artistieke talenten. Hij meldde zich voor de Toneelacademie Maastricht, maar kwam niet door de selectie.

In 1983 deed De Leeuw mee met Cameretten in Delft, waarbij hij de persoonlijkheidsprijs kreeg. In 1984 presenteerde hij het festival. Een jaar later was hij het pauzenummer tijdens het Open Bak Gala in het Koninklijk Theater Carré ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van Theater De Engelenbak. Hij zong het nummer Vlieg met me mee. Mede dankzij de enthousiaste reacties van de zaal kreeg De Leeuw een uitnodiging voor een optreden in het programma van Sonja Barend.

Verdrietig nieuws voor Paul de Leeuw. Vorig weekend overleed zijn poes, Donnie. Dinsdag nam de familie afscheid en werd Donnie gecremeerd. Vandaag wordt er een kaarsje gebrand voor de poes.

‘Dag lieve Donnie’

Op Instagram plaatst Paul een foto van de urn, met daarnaast twee brandende kaarsen en de rouwkaart.

‘Dag lieve Donnie!’, schrijft hij. Paul’s volgers leven met hem mee en laten steunende reacties achter. Zo stuurt schrijft Ellie Lust ‘Ach… LIEFS en sterkte…’ en Rossana Kluivert schrijft: ‘Sterkte en mooi dat je Donnie een waardig afscheid geeft.’

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Monique Westenberg zet Rachel Hazes voorschut met deze foto

Volgers keken raar op toen Monique Westenberg een wel heel aparte foto met Rachel Hazes op haar Instagram Stories plaatste en vervolgens na enkele minuten weer verwijderde.

Copy – paste

Op de Instagram Story zijn Monique, André en hun zoontje André jr. samen met nog een ander bevriend gezin te zien. Op het eerste gezicht zie je een leuke foto in de Efteling, maar als je nog een keer kijkt – en dan vooral naar de achtergrond van de foto – zie je het hoofd van Rachel op een andere vrouw geplakt.

Nadat Monique een reactie van een volger kreeg, verwijderde ze de foto en plaatste ze meteen een nieuwe zonder het hoofd van Rachel.

Onduidelijkheid

Waarom Monique deze foto op haar Instagram Story plaatste is voor vooralsnog onduidelijk; ze heeft nog geen reactie gegeven. To be continued…

 

 

Doorgaan met lezen

Trending