Bizarre onthulling: ‘Tino Martin toch wel aan de cocaine’
Connect with us

Celeberties

Bizarre onthulling: ‘Tino Martin toch wel aan de cocaine’

Iedereen was boos op Rob Goosens omdat hij Tino Martin na een slecht optreden beschuldigde van het nemen van een snuifje. Rob nam zijn woorden eerst terug nadat Tino zelf met een verklaring kwam dat dit slechte optreden het gevolg was van oorsuizen welke hij had overgehouden aan het coronavirus waar hij een aantal weken daarvoor goed ziek van was geworden.

Nu komt Rob Goosen daar toch weer op terug omdat hij bewijs heeft dat Tino toch wel van het witte poeder blijkt te zijn. Rob Goosens zegt hier het volgende over:

“Ik heb vandaag met iemand gesproken die vertelde dat hij jaren geleden in Brabant op een bruiloft was, op zo’n feestlocatie, en daar heeft de geluidsman tegen mensen die wilden weten wat er met Tino aan de hand was gezegd dat hij wel vaker voor een optreden het befaamde witte poeder gebruikt.”

Bron: utopianieuws

Celeberties

Bizar: Ronnie Flex gaat van naam veranderen

Ronnie Flex is zijn achternaam spuugzat en gaat hem veranderen. Ronell Plasschaert, zoals de rapper in het echt heet, zegt dat hij na zijn nieuwe album zijn artiestennaam verandert.

Ronnie laat op Twitter weten: “Na dit album haal ik de Flex weg van mijn artiestennaam.” De rapper vindt het ‘gewoon hard om de puur Hollandse naam Ronnie te claimen’.

Hij dook de studio in met Emma Heesters. Vrijdag postte de artiest een onherkenbaar kiekje van hen beiden op de sociale media. De fans zagen meteen het silhouet van de zangeres. Op 14 mei komt hun nummer Alles wat ik mis uit.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Maxime Meiland geeft toe: Het is allemaal nep!

De laatste tijd is er veel kritiek op Chateau Meiland. Een deel van de serie zou namelijk gescript zijn. Vooral de relatie van Erica Meiland en haar nieuwe vriend zou compleet nep zijn geweest. Dat vond ook Angela de Jong de televisierecensente van het AD.

Nu zat Maxime Meiland samen met haar zus Montana gisteren bij de talkshow van Beau om hun nieuwe programma Petit Meiland te promoten. Dit programma is vanavond voor het eerst te zien op SBS6. In dit programma gaan Maxime en Montana babykamers verbouwen voor gezinnen die hier zelf geen tijd en geld voor hebben.

Beau was kritisch en geloofde niet dat Maxime en Montana de gehele babykamer zelf in zo een korte tijd konden verbouwen toen hij de voorbeelden zag. Hij vroeg of ze achter de schermen wellicht hulp kregen van professionals. Maxime probeerde hier eerst nog omheen te praten, maar Beau bleef standvastig en stelde dezelfde vraag weer op een iets andere manier.

Uiteindelijk gaf Maxime toe dat ze vaak enkel het voorwerk doen in de babykamer en dat er een team klaarstaat achter de schermen die de babykamer helemaal omtovert. Dit team is overigens helemaal niet te zien in het programma, want de schijn moet gewekt worden dat Maxime en Montana de gehele babykamer hebben omgebouwd.

Jammer dat het weer zo moet gaan. Wat is er erg aan dat Maxime en Montana samen met een team een babykamer omtoveren tot iets moois voor mensen die dat nodig hebben. Waarom moet er weer zo schijnheilig gedaan worden en de schijn gewekt worden of Maxime en Montana alles hebben gedaan? In andere verbouwingsprogramma’s zie je toch ook gewoon dat er een team van professionals aan het werk is.

Het siert Maxime overigens wel dat ze het eerlijk heeft verteld. Waarschijnlijk maakt het hun ook niet uit en komt dit gewoon weer van de producent vandaan. Net zoals de producent waarschijnlijk de gehele verhaallijn van de neprelatie van Erica Meiland heeft verzonnen.

Bron: Utopianieuws, showbizz24

Doorgaan met lezen

Celeberties

Schokkend nieuws voor Karen Damen: ‘Plotseling overleden’

Karen Damen is goed geschrokken door een plots overlijden. Dat laat ze weten op haar Instagram.

Zanger Nick Kamen is overleden. We kennen hem nog van zijn grote hit ‘I Promised Myself’.

Nick Kamen werd 59 jaar. Hij stierf na een langdurige ziekte.

Er komen heel wat reacties op zijn overlijden. Ook Karen Damen is ervan geschrokken.

“RIP Nick Kamen”, schrijft ze op haar Instagram. “ love of my life back in 1986.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Karen Damen (@karendamen)

Bron: showbizz24, Story

Doorgaan met lezen

Trending