Bizarre ontwikkeling in zaak tegen Carlo Boszhard: “Is hij bang?”
Connect with us

Celeberties

Bizarre ontwikkeling in zaak tegen Carlo Boszhard: “Is hij bang?”

Carlo Boszhard heeft vorige week aangifte gedaan tegen Jan Roos van Roddelpraat en Yvonne Coldeweijer. Dit vanwege het feit dat deze twee ‘roddellaars’ hebben laten weten dat een verhaal van Story volgens hen waarschijnlijk over Carlo gaat. Het betreffende verhaal van Story gaat over een presentator die grensoverschrijdend gedrag vertoond zou hebben bij minderjarige jongens. De presentatro reageerde hierop met: “Zojuist vol ongeloof gekeken naar Roddelpraat waarin leugens over mij verteld worden. Er worden aannames gedaan die totaal niet waar zijn.” Jan Roos reageerde hier vorige week op met: “Ik heb in Roddelpraat gezegd dat het verhaal in de Story, dat er een RTL-presentator is met grijpgrage handjes, over Carlo Boszhard gaat. Ik beschuldig hem zelf van niks. Of het zo is laat ik in het midden.” Even later heeft de presentator ook laten weten aangifte te doen tegen Coldeweijer. We zijn nu weer een week verder, wat nu?

Carlo Boszhard, waarom geen kort geding?

De presentator heeft het bij een aangifte gelaten. Dat is volgens columnist Jan Dijkgraaf behoorlijk merkwaardig: “Wat die BN’ers doen is: tijd winnen.” Ook Evert Santegoeds zet hier zijn vraagtekens bij: “Wat is dat toch met dat aangifte doen tegenwoordig? Waarom niet gewoon een kort geding? Zoals ik dat ook zo vaak heb meegemaakt. Dan kun je het morgen al uitvechten in de rechtbank. Daar heeft Carlo nog niet op willen reageren.” Dijkgraaf stelt: “Of die aangifte tot vervolging gaat leiden, is namelijk zeer ongewis.

Wat die BN’ers doen is: tijd winnen. Een kort geding zouden ze namelijk altijd op hun sloffen winnen. En snel ook. Tenzij… ze bang zijn dat er inderdaad bewijs is. Snapt u?” Wat de volgende stappen zullen zijn zullen we waarschijnlijk niet snel van de presentator horen. Echter, aan de andere kant staan Roos en Coldeweijer die ons vast op de hoogte houden. Hieronder meer:

Celeberties

19-jarige dochter Jada reageert op misbruikverhalen Marco Borsato

De aantijgingen tegen Marco Borsato wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag zijn er flink ingehakt bij zijn dochter Jada. Ze geeft voor het eerst een reactie op de verhalen die over haar vader rondgaan.

De ophef rond Marco Borsato is er flink bij zijn kinderen ingehakt. Jada, de 19-jarige dochter van de zanger, maakte net haar opwachting in Goede Tijden, Slechte Tijden. De misbruikverhalen hebben haar grote moment flink verpest.

Wegblijven van de negativiteit

Jada was natuurlijk enorm trots dat ze haar debuut maakte in de populaire soap, maar door alle commotie van haar vader kon ze amper genieten van het moment. ,,Ik kreeg nare reacties op social media”, vertelt ze in gesprek met weekblad Story.

Jada probeert zich dan ook te focussen op haar debuut in GTST en zich zo min mogelijk bezig te houden met de kritiek die ze krijgt. ,,Ik probeer weg te blijven van alle negativiteit. Dat gaat me goed af.”

Volgens Luca veel dreigementen

Eerder liet Luca, de zoon van de zanger, al weten veel last te hebben van de situatie. Via social media krijgen hij, Jada en Senna te maken met veel dreigementen. ,,Wat vooral belangrijk is, is dat ‘naasten’ hier sowieso in direct begrip heel weinig mee te maken hebben”, vertelde hij in gesprek met showbizzkanaal RealityFbi. ,,Wij weten wat we weten en that’s it. Daar praten we verder niet over.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Youp van ’t Hek haalt genadeloos uit naar Yvonne Coldeweijer!

Youp van ’t Hek heeft van zich laten horen in het NRC betreft de verslaglegging van Yvonne Coldeweijer tijdens de gijzeling in de Apple Store. Dit gebeurde vorige week op het Leidseplein in Amsterdam, de woonplaats van de cabaretier. Coldewieijer plaatste het volgende op haar verhaal, tijdens de gijzeling: “Deze ruimte is alleen toegankelijk met pasjes van medewerkers, dus ze zitten daar voor zover het kan veilig!

Mensen die boven zitten hebben contact met familie/vrienden. Grote spanning, maar ze zijn oké. Ik ken zelf iemand die er zit.” Luuk Ikink liet zich destijds ook uit over dit bericht: “Dit is ook nieuw (en gaat niet meer weg): mensen verstoppen zich voor gewapende man, maar online staat precies waar ze zitten, wat de samenstelling van de groep is, hoe de deur beveiligd is en met welke pasjes die te openen is én dat er contact is met de buitenwereld.”

Youp van ’t Hek over Yvonne Coldeweijer!

Youp over Coldeweijer: “De razend populaire roddeltante Coldeweijer, die zich normaal verdiept in het leven tussen de lakens van de kanarie van Gordon, had gehoord dat er bovenin de telefoonwinkel een grote groep mensen verstopt zat. Zij gaf dat alleen maar even door aan haar meer dan honderdduizend volgers. Zodat uiteindelijk iedereen op de hoogte was. Mocht de gijzelnemer willen zoeken naar meer gijzelaars dan wist ‘ie waar hij moest zijn. Kortom, Yvonne, hoe blond ben je? Hij zegt hiermee natuurlijk wat veel mensen destijds op Twitter lieten weten. Echter maakt Youp ook het verband met de huidige situatie tussen Rusland en Oekraïne. Mochten de Russen hierheen komen en we moeten onderduiken, dan gaat dat een probleem zijn. Youp: “Dan gaat die enge Yvonne ongetwijfeld op Instagram vertellen waar ik ben!” Hieronder meer:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Thierry Baudet loopt woedend weg tijdens interview – ‘zo dommig’

Thierry Baudet is tijdens een interview voor de camera van journalist Jaïr Ferwerda, weggelopen. Nadat hij enkele kritische vragen kreeg besloot hij weg te lopen.

Pro-Russisch

De uitspraken waarin Baudet sympathie uitspreek voor Poetin zorgde voor veel verontwaardiging. Enkele momenten voordat Rusland de oorlog in Oekraïne begon, liet Thierry Baudet weten: “Poetin toont zich steeds duidelijker de leider van conservatief Europa. Prachtige vent. En hij heeft zo gelijk over de NAVO-agressie en de absurde oorlogszucht van EU, WEF, etc.”

Interview Jaïr Ferwerda

Jaïr Ferwerda besloot de FvD lijsttrekker daarover te vragen in zijn rubriek in de talkshow van Jinek: “Dat gedweep van u met Poetin, waar komt dat toch vandaan?”

Waarop Thierry antwoordde: “Ik dweep niet.” Hierop reageerde Jaïr: “Nou ja, om hem één week voor die inval een prachtvent te noemen, dat is toch wel een beetje dwepen, toch?”

“Ik weet het niet, is dat dwepend?” Aldus Thierry. Jaïr: “Nou, om hem een prachtvent te noemen, ja, vind ik wel, ja. Waarom noemt u hem een prachtvent dan?”

Nu raakte Thierry enigszins geïrriteerd: “Nou, er zijn natuurlijk heel veel dingen gebeurd, hè? De situatie is veel complexer geworden en ik zou in het midden van een oorlog mensen geen prachtventen noemen. Waar ik me tegen verzet is het Mickey Mouse-denken dat in Nederland domineert: the good guys en the bad guys. De wereld als een soort Hollywood-film.”

Jaïr besloot door te vragen: “Nee, dat snap ik, maar in deze crisis kun je toch wel zeggen dat hij the bad guy is? Dat kun je toch wel heel duidelijk stellen?”

De reactie van Thierry Baudet sprak boekdelen. Je kan het hele fragment hieronder bekijken:

Doorgaan met lezen

Trending