Bizarre uitspraak Marco Borsato & Ali B uit The Voice aflevering aan het licht gekomen
Connect with us

Meest bekeken

Bizarre uitspraak Marco Borsato & Ali B uit The Voice aflevering aan het licht gekomen

The Voice of Holland is het meest besproken onderwerp van de week. De langverwachte video van BOOS konden we gistermiddag dan eindelijk bekijken. Veel mensen zijn boos op John de Mol en het laatste nieuws is dat grote zenders voorlopig geen muziek meer van Marco Borsato en Ali B gaan draaien. Zo gaan er ook veel oude fragmenten van The Voice viral, maar deze video is wel heel erg opvallend door de uitspraken van Ali B en Marco.

Sinds de misstanden van The Voice gaan worden er oude fragmenten en afleveringen van het programma daar boven gehaald en gaan veel van deze video’s viral. Nu is er een nieuw fragment uit 2013 waarin Cheyenne Toney commentaar krijgt van de coaches. Er wordt een opmerking door zowel Marco als Ali B gemaakt die in het fragment als grapje overkomt, maar met de kennis die we nu hebben zijn de twee uitspraken nogal opvallend.

Bekijk de video hieronder:

Celeberties

BOOS-presentator Tim Hofman blijkt zelf ook een viespeuk te zijn: ‘Schaam je!’

Tim Hofman zorgde afgelopen week voor een schok in medialand, door in zijn YouTube-serie BOOS met heftige onthullingen te komen over seksueel grensoverschrijdend gedrag dat jarenlang zou hebben plaatsgevonden bij The Voice of Holland. Nu is er echter een video opgedoken waarin de presentator zich zelf schuldig maakt aan vrouwonvriendelijk gedrag.

Spuiten en Slikken

In de video uit Tim’s tijd bij het BNNVARA-programma Spuiten en Slikken die momenteel viral gaat is te zien hoe Tim playmate Zimra Geurts interviewt en daarbij opmerkingen maakt over onder meer haar “grotere borsten dan de rest van Nederland”, waarna hij haar ook vraagt “een borst te laten zien” en maakt hij vervolgens een opmerking over zijn eigen geslachtsdeel.

Excuses

In het AD van afgelopen zaterdag zegt Tim Hofman dat deze beelden 10 jaar oud zijn en maakt hij zijn excuses. “Het was fout, ik schaam me daarvoor”, aldus de presentator. “Het was in 2012: backstage bij Spuiten en Slikken. Ik heb veel geleerd sindsdien, zoals over meer van zulke onderwerpen: homofobie, racisme, en validisme. Het was fout en excuses zijn gepast”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: ‘Smerige Voice-regisseur Martijn ontkent alles’

Naast Ali B, Marco Borsato en Jeroen Rietbergen was er nog iemand die beschuldigd werd van wangedrag bij The Voice. Het was regisseur Martijn die tot nu toe zijn mond hield en al zijn social media accounts van naam veranderden.

Inmiddels is er ook aangifte gedaan tegen deze regisseur wegens aanranding. Het AD heeft de regisseur gesproken en hij ontkent alles.

Hij zegt er het volgende over:

“Als een jongetje of een meisje binnenkomt dat heel zenuwachtig is, dan pak ik zo iemand vast en zeg ik; kom op hoor, je moet wel op televisie. Het grappige is dat twaalf jaar geleden niemand dit raar vond. Dan kreeg je complimenten over hoe goed je in je vak was.”

“Zeker als er wat jongere mensen rondlopen, hoor je: o, die gaat zeker met ze naar bed. Zo onrechtvaardig. Echt. Ik kan er gewoon niet bij.”

“Mijn editors zeiden nog: Martijn jij bent altijd zo lekker bezig met die kandidaten, ben je niet bang dat iemand dat verkeerd opvat? Toen zei ik, ja misschien wel. Maar ik denk niet dat er mensen te vinden zijn die zeggen: ik doe teveel.”

Het AD confronteert de regisseur ook met een verhaal van een oud medewerker van The Voice die zegt dat hij haar in haar stageperiode tegen haar wil in heeft proberen te zoenen. De regisseur ontkent dit en komt met de volgende verklaring.

“Ik heb al twintig jaar een mooie vrouw waar ik heel gelukkig mee ben. Ik doe dat niet en ik wil dat niet.”

“Nu bekijken we alles met het vergrootglas van 2022 en is alles zo krampachtig. Dit kan blijkbaar niet meer, maar een paar jaar geleden was het gewoon anders.”

“Ik wil het beste uit mensen halen. Dat heeft altijd gewerkt. Maar waarschijnlijk is het nu te ouderwets.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

‘Deze oud-deelneemster van The Voice doet aangifte tegen Regisseur’

Een oud-deelneemster van The Voice heeft aangifte gedaan tegen een regisseur van het programma, meldt het AD. De man herkent zich niet in de beschuldigingen uit de uitzending van BOOS van grensoverschrijdend gedrag.

De regisseur zegt dat hij amicaal omging met kandidaten en ze bijvoorbeeld complimenten over hun uiterlijk gaf. “Dan zeg ik: ‘jee, wat zie jij er prachtig uit’. Of ‘wauw, draai je eens om’. Dat doe ik om ze zich goed te laten voelen. Ik heb daar nog nooit problemen mee gehad”, zegt hij in de krant.

Ook gaf hij kandidaten weleens een knuffel, naar eigen zeggen bijvoorbeeld om ze te troosten. Op de vraag of dat niet te ver gaat voor een regisseur, zegt hij dat het op het moment zelf ‘heel natuurlijk’ gaat. “Maar nu, in 2022 zeg ik: ja, je hebt gelijk. Blijkbaar zijn er mensen die dit verkeerd opvatten.”

Vijftien vrouwen hebben bij programmamaker Tim Hofman melding gemaakt van ongewenste handtastelijkheden en het maken van seksuele opmerkingen van de regisseur.

Negentien vrouwen meldden zich met verhalen over seksueel grensoverschrijdend gedrag van bandleider Jeroen Rietbergen. Die gaf in een verklaring toe “contact van seksuele aard” te hebben gehad met bij The Voice betrokken vrouwen. Ook over coach Marco Borsato kwamen meldingen binnen en tegen coach Ali B zijn twee aangiftes gedaan.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending