Boerin Steffi doet schokkende onthulling over Yvon Jaspers!
Connect with us

Meest bekeken

Boerin Steffi doet schokkende onthulling over Yvon Jaspers!

De tweede naam van het kindje dat boerin Steffi en haar vriend Roel is Yvon, vernoemd naar Yvon Jaspers. De presentatrice is mede verantwoordelijk voor de liefde die is opgebloeid tussen Steffi en Roel in Boer zoekt Vrouw. Steffi doet nu een bizarre onthulling waaruit blijkt hoe hecht de band tussen haar en Yvon écht is.

Twee uur na bevalling
In RTL Boulevard zegt Steffi het volgende: ,,Yvon is de eerste die Sterre gezien heeft. Mijn ouders hebben haar pas ’s avonds gezien’. De presentatrice stond al twee uur na de bevalling aan het ziekenhuisbed! De kersverse opa en oma stonden op stonden op dat moment dus niet op de eerste rij. Steffi vind het niet zo gek dat het zo gebeurde. ,,Je leeft in een of andere achtbaan en toen vond ik het heel normaal dat zij er al was.”

Broer of zus
Eind januari beviel Steffi van haar eerste kindje. De volledige naam van het meisje is Sterre Yvon Madelon. Steffi en Roel zitten nog steeds op een roze wolk en verklappen aan RTL Boulevard zelfs dat ze heel graag nog een kindje willen. Steffi heeft namelijk een goede band met haar broer en zus en gunt het Sterre ook om zo’n band te ervaren.

Celeberties

Rachel Hazes reageert voor het eerst op drugsverslaving van André Hazes jr.

Rachel Hazes is voor de eerste keer gevraagd naar de roddels die de afgelopen maanden hebben gespeeld rondom haar zoon André. Hoewel RTL Boulevard normaliter niet echt van de kritische vragen is, was het dit keer anders.

Musical

Voor de terugkerende musical Hazes was er een persmoment aangekondigd. Rachel Hazes was daar de hele middag aanwezig om vragen te beantwoorden over de musical. Toch was daar Boulevard-reporter Aran die een poging waagde om wat informatie los te peuteren van Rachel:

“Het was heel heftig, ook met André natuurlijk. Hoe heb jij dat beleefd toen op Schiphol? Het moment dat jullie zo gevolgd werden en iedereen wilde weten waar hij was?” Hierop reageerde Rachel cryptisch: “Ik denk dat iedereen weet waar hij nu is en ik hoop dat iedereen ook respecteert met onze eerdere uitspraken dat wij gewoon heel graag rust willen. Ik denk dat dat voor André zijn verwerking en therapie het allerbelangrijkst is.”

En toen was daar de vraag waar iedereen op hoopte: “Het zou te maken hebben met geen alcohol meer en geen andere middelen?” Waarop Rachel reageerde: “Ik hoop dat iedereen respecteert dat wij rust willen hebben.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Het gaat heel slecht met gezondheid Monique Westenberg (43)

Monique de ex van Andre Hazes heeft op haar Instagram account een filmpje gedeeld waarin ze samen met haar therapeut vragen van volgers beantwoord.

Monique laat in dit filmpje onder meer weten dat ze het een tijdje lang heel zwaar heeft gehad. Ze had veel stress waardoor ze slecht sliep en het vaak benauwd had. Dankzij deze therapeut kwam ze er weer bovenop.

Ook laat Monique weten dat ze positief in het leven staat en geen haat of wraak gevoelens kent. Dat is goed nieuws voor Andre Hazes, want hiermee geeft ze eigenlijk aan dat Andre weer kans maakt.

Hieronder kun je het filmpje bekijken vanaf minuut 49 gaat Monique dieper in op haar slechte periode en wat dit met haar deed.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Veel kritiek op foto van Rachel Hazes: ‘Waar is je bh?’

Rachel Hazes besloot onlangs een leuke foto van zichzelf op Instagram te delen maar veel volgers hadden daar heel veel kritiek op.

Veel Nederlanders zijn het namelijk niet helemaal eens met de kledingstijl van Rachel Hazes.

De foto die je zometeen hieronder gaat zien krijgt ontzettend veel kritiek. Iemand reageerde eronder met: ‘Je bh is te klein’, en iemand anders zei ‘En op je dochter👏

.’ Maar er waren nog meer reacties die niet helemaal gepast waren. Wij hebben er nog een paar:

“Volgens mij zijn je borsten té groot!🥴” – zegt iemand.

“Wat een drama” – zegt een ander weer.

Ook positief

Gelukkig zijn er ook mensen die iets positiever zijn over de foto. Zo schrijft een fan van Rachel: “Wat een trieste gevallen zitten erbij.waar slaat dit toch op.als je Rachel niet mag om de een of andere reden lees het dan ook niet.en plaats niet van die domme berichten…je bh is te klein…nou en dan is die te klein…ooo wat erg…ga wat voor jezelf doen..wat triest zeg….”

Zie hieronder de foto waar het om gaat:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending