Bondscoach Louis van Gaal is ernstig ziek: ‘Agressieve vorm van prostaatkanker’
Connect with us

Celeberties

Bondscoach Louis van Gaal is ernstig ziek: ‘Agressieve vorm van prostaatkanker’

Louis van Gaal kampt met een agressieve vorm van prostaatkanker, zo vertelde de bondscoach van het Nederlands elftal zondagavond in de uitzending van Humberto.

Van Gaal (70) deelde het nieuws over zijn ziekte niet eerder, omdat hij zijn spelersgroep niet wilde beïnvloeden.

Bondscoach Louis van Gaal heeft een agressieve vorm van prostaatkanker. Hij maakte dit bekend tijdens een bezoek aan de talkshow van Humberto.

Afgelopen tijd heeft hij 25 behandelingen ondergaan. Het onderwerp kwam ter tafel naar aanleiding van de documentaire over Van Gaal, die volgende week in première gaat. Overigens heeft Van Gaal de docu zelf al driemaal gezien en laat hij weten heel tevreden te zijn met zichzelf en over het resultaat.

Celeberties

Zien: Rachel Hazes krijgt trap van van Klaas Otto

Gisteren lieten we al weten dat Klaas Otto na amper twee weken zijn nieuwe liefje Rachel Hazes alweer gedumpt heeft. Klaas is weer terug bij zijn ex Gracia die eerder nog zijn Instagram account hackte en zei dat Rachel een lelijke speedjunk was.

Ook de dochter van Klaas is verbaasd dat haar vader weer terug is bij Gracia. Ze mocht Gracia niet en was blij met de relatie die Klaas met Rachel had. Rachel en Klaas zijn dochter konden het namelijk goed vinden met elkaar. De dochter van Klaas is dan ook even klaar met haar vader.

Wat de reden van de breuk is is niet helemaal duidelijk. Inmiddels heeft Rachel Hazes wel een statement gegeven aan Shownieuws.

Rachel zegt er het volgende over:

“Verliefdheid is een heerlijk gevoel. Meestal van korte duur. Daarom is houden van heel iets anders, dat heeft meer tijd nodig. Klaas en ik hebben het echt heel leuk gehad. Helaas hebben externe factoren, met de nadruk op ex, er toch voor gezorgd dat we in goed overleg hebben besloten om als goede vrienden uit elkaar te gaan.”

“De fijne tijd die ik met hem, kinderen en de moeder van zijn kinderen had koester ik. Je moet daar dan verder ook niet te lang bij stil staan. Een nachtje onrustig slapen en weer over gaan tot de orde van de dag. Daar is mijn leven te leuk en mooi voor. Met de lieve en leuke mensen om mij heen waar ik heel veel gezelligheid mee heb.”

Klaas lijkt niet echt aan de gevoelens van Rachel te denken, want een dag nadat hij Rachel Hazes dumpte plaatste hij alweer een verliefde foto van hem en Gracia bij een voetbalwedstrijd.

Het doet veel denken aan toen Andre zijn ex Monique dumpte en de volgende dag doodleuk een foto van hem en Sarah op Instagram gooide met hoe verliefd hij en Sarah wel niet waren.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Glennis Grace laat van zich horen: “Ik wil positiviteit brengen”

Goh, het zijn blijkbaar de dagen van emotionele videoboodschappen. Gisteren was het Lil’ Kleine die het Nederlandse volk toesprak via Instagram, vandaag is het de beurt aan Glennis Grace.

De zangeres toog vorige maand samen met een aantal bekenden op hoge poten naar een Jumbo-supermarkt in de Amsterdamse Jordaan, vanwege een eerder voorgevallen akkefietje tussen Glennis’ zoon en supermarktpersoneel.

Vechtpartij
Er ontstond een vechtpartij, waarna Glennis, haar zoon en een vriend van de familie werden aangehouden. Vorige week dinsdag kwamen ze vrij. Tegen Glenda Batta, de echte naam van Grace, is aangifte gedaan van openlijke geweldpleging en mishandeling in vereniging en met voorbedachte rade.

Video
Zojuist heeft Grace van zich laten horen via Instagram. In een opgenomen video biedt de zangeres haar “oprechte excuses aan.” Daarna stelt ze dat “zaken wat uit hun verband zijn getrokken.”

Vervolgens steekt ze haar hand weer in eigen boezem. “Ik had beter moeten weten. Ik had beter moeten nadenken, tot tien moeten tellen in plaats van me te laten leiden door mijn primitieve moederinstinct.”

Grace geeft aan “positiviteit” te willen uitstralen. In haar muziek, maar ook als persoon. Ze zegt veel gesprekken te hebben gevoerd met haar zoon, die ze nu “heel strak en dichtbij houdt.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Triest geheim achter trouwdag John de Wolf onthuld

Twee jaar later dan gepland stapte John de Wolf samen met zijn grote liefde Inge Zijdenbos in het huwelijksbootje. Het koppel wilde eigenlijk trouwen op 10 december vorig jaar, een datum die voor hem een speciale betekenis heeft.

Een week geleden gaven John de Wolf en Inge Zijdenbos elkaar het ja-woord in Het Zalmhuis in Capelle aan den IJssel. Jochem Myjer mocht de twee met elkaar verbinden.

Tragische gebeurtenis
Myjer had in 2020 al een plekje vrijgemaakt in zijn agenda, maar door corona kon de trouwerij toen niet doorgaan. Pas 10 december vorig jaar ging het koppel voor de tweede poging. Maar slechts een week voor die speciale dag ging de horeca opnieuw volledig op slot.

Het was een enorme domper voor het koppel. Dat de trouwdatum 10 december vorig jaar moest zijn, heeft te maken met een tragische gebeurtenis in het leven van John. Zijn vader werd maar 58 jaar oud, de leeftijd die John in 2020 bereikte.

Eén jaar ouder dan zijn vader mocht worden
Om die reden wilde het koppel dan ook in eerste instantie in 2020 trouwen, zo meldt weekblad Story. Maar vanwege corona besloten John en Inge voor een nieuwe dag met betekenis te kiezen. Op 10 december werd John 59 jaar oud, de leeftijd dat hij voor het eerst een jaar ouder was dan zijn vader ooit heeft mogen worden.

‘We waren direct om’
De uiteindelijke trouwdag was 25 maart 2022. Maar ook al had deze datum geen diepere betekenis, de dag was er niet minder om. Dat Jochem Myjer de twee in het echt verbond maakte de dag nog specialer. ,,We zijn enorme fans”, liet John al eerder weten in gesprek met De Telegraaf. ,,We hebben elkaar ooit leren kennen op het strand en er was direct een klik. In het dagelijks leven is hij precies hetzelfde als op het podium.”

John vroeg of Myjer wilde optreden, maar toen kwam hij zelf met een ander plan. ,,Jochem vertelde dat hij ook babs (buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand) is, wat betekent dat hij mensen mag trouwen. Toen waren we direct om. Gelukkiger kun je ons niet maken.”

Doorgaan met lezen

Trending