Boo, het schattigste hondje te wereld, is overleden aan een 'gebroken hart'.
Connect with us

Nieuws

Boo, het schattigste hondje te wereld, is overleden aan een ‘gebroken hart’.

Boo, het schattigste hondje ter wereld is overleden.

Deze ochtend werd er bedroevend nieuws gedeeld. Boo, het schattigste hondje ter wereld is overleden. Zijn baasjes deelden dit nieuws op sociale media, waar hij miljoenen volgers en fans heeft.

Publiée par Boo sur Vendredi 18 janvier 2019

„Met heel veel verdriet willen we melden dat Boo vanmorgen in zijn slaap is overleden,” schreven zijn baasjes. “Hij heeft ons verlaten om weer bij zijn beste vriendje Buddy te zijn. Ons gezin is er kapot van, maar we vinden troost in het feit dat hij nu geen pijn of verdriet meer heeft.”

Publiée par Boo sur Vendredi 18 janvier 2019

Zijn grote maatje Buddy overleed in 2017 en vanaf dat moment kreeg de arme Boo hartproblemen.

De twee waren onafscheidelijk sinds ze elkaar ontmoetten in 2006. Boo hield het nog een jaartje vol, maar het verdriet bleek te groot en onoverkoombaar te zijn.

Publiée par Boo sur Vendredi 18 janvier 2019

Het schattige hondje heeft een diepe indruk op een boel mensen achtergelaten. Zijn baasjes kregen vaak berichten van mensen die vertelden dat hij hun leven iets beter en mooier maakte.

Publiée par Boo sur Vendredi 18 janvier 2019

De laatste tien jaar hadden Boo en Buddy hun eigen pagina’s op sociale media, zoals Instagram en Facebook. Helaas is het avontuur nu ten einde.

Het is erg droevig nieuws, maar we hopen dat Boo en Buddy elkander weer zijn tegengekomen en voor eeuwig van elkaars vriendschap kunnen genieten!

Doorgaan met lezen

BNers

Marco Borsato krijgt nekschot: ‘Vervolgd wegens ontucht met minderjarige’

Marco Borsato zal toch worden vervolgd voor het seksueel misbruiken van een indertijd minderjarig meisje. Dat maakte het OM woensdag bekend.

 

De inmiddels 22-jarige vrouw deed in december 2021 aangifte tegen de zanger. Marco Borsato wordt ontucht met een minderjarige ten laste gelegd.

Hij zou het slachtoffer onzedelijk hebben betast. De Telegraaf meldt dat er nog geen zittingsdatum is vastgelegd.

Na het overlijden van de vader van het meisje, zou de zanger zich hebben opgeworpen als een soort pleegvader.

De vrouw onthulde dat Marco indertijd aan haar billen en borsten zat. En ook onder haar rokje gleed en tussen haar benen greep. De feiten vonden plaats tussen 2014 en 2019.

De bal ging aan het rollen nadat de moeder van het meisje haar dagboek vond. Daarin stond het misbruik uitgebreid beschreven.

De moeder was werkzaam voor de zanger en sprak hem hierover aan op 4 juli 2019. Uiteindelijk deed de moeder ook melding bij de politie. Haar dochter was toen mentaal nog niet in staat om officieel aangifte te doen.

Omdat Marco voor haar een vertrouwenspersoon was, durfde ze de zanger niet meteen terecht te wijzen.

Ze was immers haar vader al verloren en nu vreesde ze ook om Marco kwijt te raken. Pas na enkele sessies met de psychologe durfde ze dan toch aangifte te doen.

Volgens zijn advocaat is Marco Borsato heel teleurgesteld met de beslissing van het OM tot vervolging. Hij zegt 29 getuigenverklaringen te hebben die zijn aangifte van laster en smaad staven.

Doorgaan met lezen

Nieuws

June (35) bezoekt haar vader enkel voor de erfenis: “Ik hoop op een spoedig 0verlijden”

June, een 35-jarige vrouw, blikt terug op haar jeugd waarin haar vader, als gevolg van zijn drukke werk, vaak afwezig was.

De distantie van haar vader bracht June dichter bij haar moeder, die de dubbele rol van beide ouders op zich nam.

Een moederlijke figuur
In de ogen van June was haar moeder de belangrijkste steunpilaar in haar leven, iemand bij wie ze altijd terecht kon.

Zelfs nadat June en haar zus het ouderlijk huis verlieten, bleef hun sterke en ondersteunende band met hun moeder intact.

Het verlies van een dierbare
Het 0verlijden van haar moeder, twee jaar geleden als gevolg van k*nker, had een diepgaande impact op de hele familie.

Voor haar vader betekende dit niet alleen het emotionele verlies, maar ook het besef dat hij gewend was geraakt aan het feit dat zijn vrouw alles voor hem deed.

Vader’s afhankelijkheid en bitterheid
Op 74-jarige leeftijd worstelt June’s vader met zelfstandigheid en is hij afhankelijk van professionele hulp voor dagelijkse taken.

Zijn gevoelens van verbittering over zijn situatie en kritische opmerkingen hebben geleid tot het besluit van June’s zus om hem niet meer te bezoeken.

Het dilemma rondom de erfenis
Tijdens een recent bezoek aan haar vader kwam een gevoelig onderwerp naar voren: de erfenis.

Haar vader dre!gt haar zus te onterven, en hoewel June haar zus verdedigt, staat ze voor een innerlijk c0nflict en vraagt ze zich af of ze haar vader moet blijven bezoeken vanwege mogelijke financiële voordelen, of dat ze moet kiezen voor het emotionele welzijn van haar zus en zichzelf.

Het verhaal van June werpt licht op de complexiteit van familiebanden en de impact van geld op relaties.

Terwijl ze worstelt met haar loyaliteit aan zowel haar zus als haar eigen financiële welzijn, roept haar verhaal belangrijke vragen op over de waarde van familiebanden in vergelijking met materiële beloningen.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Knappe blondine trakteert werkmannen op verrassing: ‘Opgewonden van zwetende mannen’

Vaak zijn mannen in witte bestelbusjes hardwerkende mannen in de bouw. Het kunnen natuurlijk ook pakjesbezorgers zijn. Doorgaans gaat het echter om werkmannen.

 

Feit is dat werkmannen in bestelbusjes doorgaans geen saaie kantoorbaan hebben. Het gaat om echte mannen met echte mannengeur en mannenklauwen.

Sommige vrouwen denken dat aantrekkelijke mannen alleen met een dure Mercedes of Porsche rijden.

Het gaat echter niet alleen om de auto, maar om de man zelf. Maar wil je als man echt indruk maken, dan moet je in een wit bestelbusje de baan op.

 

TikTokker Zeynep Fermanova laat duidelijk weten wat ze van mannen in witte bestelbusjes vindt.

Ze laat ook even weten wat ze van mannen in peperdure auto’s vindt. Hoewel er witte busjes bestaan die duurder zijn dan een Mercedes, gaat het natuurlijk om de inhoud van het voertuig.

In het witte busjes gaat het dan om een hardwerkende man die zich in het zweet werkt. Daarom trakteert deze influencer de zwetende mannen op een mooie verrassing: een flinke dosis zelfvertrouwen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending