BOOS-presentator Tim Hofman blijkt zelf ook een viespeuk te zijn: ‘Schaam je!’
Connect with us

Celeberties

BOOS-presentator Tim Hofman blijkt zelf ook een viespeuk te zijn: ‘Schaam je!’

Tim Hofman zorgde afgelopen week voor een schok in medialand, door in zijn YouTube-serie BOOS met heftige onthullingen te komen over seksueel grensoverschrijdend gedrag dat jarenlang zou hebben plaatsgevonden bij The Voice of Holland. Nu is er echter een video opgedoken waarin de presentator zich zelf schuldig maakt aan vrouwonvriendelijk gedrag.

Spuiten en Slikken

In de video uit Tim’s tijd bij het BNNVARA-programma Spuiten en Slikken die momenteel viral gaat is te zien hoe Tim playmate Zimra Geurts interviewt en daarbij opmerkingen maakt over onder meer haar “grotere borsten dan de rest van Nederland”, waarna hij haar ook vraagt “een borst te laten zien” en maakt hij vervolgens een opmerking over zijn eigen geslachtsdeel.

Excuses

In het AD van afgelopen zaterdag zegt Tim Hofman dat deze beelden 10 jaar oud zijn en maakt hij zijn excuses. “Het was fout, ik schaam me daarvoor”, aldus de presentator. “Het was in 2012: backstage bij Spuiten en Slikken. Ik heb veel geleerd sindsdien, zoals over meer van zulke onderwerpen: homofobie, racisme, en validisme. Het was fout en excuses zijn gepast”

Celeberties

Prins Constantijn gaat voortaan als vrouw door het leven

Deze week gaat prins Constantijn op het social medium Linkedln door het leven als Petrushka. Daarmee wil de prins aandacht vragen voor een actie van BrandedU en Women Inc. over de ongelijke verdeling van mannen en vrouwen op de werkvloer.

De initiatiefnemers wijzen erop dat er bij de Nederlandse beursgenoteerde bedrijven meer directeurs zijn met de naam Peter, dan met een vrouw aan het hoofd. Prinses ‘Petrushka’ vindt dat een schokkend feit. Hij laat weten: “Zo’n gebrek aan diversiteit aan de top zou niet mogen bestaan. Het wordt tijd dat hier verandering in komt.”

Bijna driehonderd vrouwen veranderden hun voornaam op Linkedln in Peter. Ook enkele mannen veranderden hun naam uit solidariteit in Petra. Constantijn koos voor Petrushka. De actie loopt tot aanstaande vrijdag.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Volger “betrapt” Monique Westenberg op foto: “Zie je!”

Monique Westenberg heeft vorig jaar een collectie spullen gelanceerd via Kruidvat. Of Kruidvat heeft een collectie gelanceerd waar Monique het gezicht van is, dat kan natuurlijk ook. Er was destijds veel te doen over de collectie, die zou namelijk volgens verschillende bronnen voor geen meter lopen. Verschillende medewerkers hebben laten weten dat er nog enorme voorraden liggen die niet verkocht worden. Tegenstrijdig met het bericht dat Monique gaf: “Hé mensen, ik krijg ontzettend veel vragen of de Kruidvat-collectie nog aangevuld gaat worden. Helaas niet.

Na twee dagen was de ‘Home decoratie’ en de ‘Hondenartikelen’ volledig uitverkocht. Qua kleding zijn er nog wel wat maatjes over, online. Maar als jouw maat er niet meer tussen zit dan is het er helaas niet meer.” Reality.FBI gaf toen aan dat het hoogstwaarschijnlijk bijna ene winkel wél storm heeft gelopen en bij de andere winkel niet.

Monique Westenberg doneert halsbanden en riemen!

Mevrouw Westenberg heeft echter gisteren in haar verhaal op Instagram geplaatst dat ze éxtra riempjes heeft laten maken. Ze schrijft: “We zijn een koffer aan het vullen met riemen en halsbanden die ik extra had laten maken door Kruidvat om te donderen aan ‘FKK Animal Rescue’” Bij de juicekanalen doemde natuurlijk meteen de vraag op of ze dit echt extra heeft laten maken of dat het gewoon over was. Een scherpe volger merkte op dat de riempjes los geknipt moeten worden met een schaar. De volgers zegt: “Als ze de verpakking moet los knippen komt het dus uit de winkel!” Of dit echt het geval is kunnen we niet met zekerheid zeggen. Wanneer je bijvoorbeeld 100 éxtra stuks laat maken door Kruidvat kan het natuurlijk ook zo zijn dat er standaard een verpakking in het verwerkingsproces omheen komt. Wat het ook mag zijn, een hele mooie actie! Swipe onderstaande foto’s voor meer:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Dit is nu nog het vermogen van Marco Borsato

Marco Borsato heeft op zijn zachtst gezegd heel veel over zich heen gekregen de afgelopen maanden, misschien zelfs jaren. Nadat hij meerdere keren was vreemdgegaan is er nu ook aangifte gedaan tegen een van grootste zangers van Nederland. Dat zal hem niet alleen financieel flink wat kosten maar natuurlijk ook zijn reputatie.

Vermogen Marco Borsato

Veel mensen vragen zich af hoe Marco dit financieel kan betalen en gaat betalen. Hier gaan we jullie uitleggen wat het vermogen van Marco Borsato is en hoeveel hij momenteel heeft. Zoals je waarschijnlijk in het verledene ook wel hebt gelezen zijn er ook meerdere bedrijven van Marco failliet gegaan.

Marco heeft mentaal en financieel een zwarte tijd achter de rug maar hij hoeft financieel gelukkig niet te klagen want alleen al met zijn muziek verdient hij meer dag genoeg. Met alle platen die hij heeft uitbracht hebben er bijvoorbeeld ook flink wat nummers op nummer 1 gestaan.

Toen het beter ging met Marco, begin 2000, was zijn vermogen rond de €29 miljoen. Marco tekende een paar jaar later een contract met The Voice, waar hij natuurlijk nu niet meer voor werkt, wat ook flink wat geld in het laatje heeft gebracht. Ook heeft hij een prachtig Penthouse in Alkmaar en als je alles bij elkaar optelt, na de tegenvallers, heeft hij toch nog een slordige 8 miljoen euro aan vermogen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending