Borsten van Foxy (42) zijn zo groot dat ze regelmatig van de trap af valt
Connect with us

WOW

Borsten van Foxy (42) zijn zo groot dat ze regelmatig van de trap af valt

Mensen moeten eruit zien hoe ze willen, zonder zich zorgen te maken over wat anderen denken. Je moet je niet laten veroordelen of neerkijken door iemand die zich onderscheidt van de rest. In feite is het omarmen van onze individualiteit iets om trots op te zijn in de huidige maatschappij, waar de meeste mensen dezelfde trends volgen en kleding kopen in dezelfde winkels.

Iemand die haar eigen trend volgt is Foxy Menagerie. Dit 42-jarige model uit Michigan wil de grootste borsten die haar lichaam kan vasthouden – en ook al zijn haar knockers al massaal, ze wil nog groter worden.

“Ik wil eruit zien als een zandloper,” zegt ze.

Nog grotere borsten

Het was iets meer dan zes jaar geleden dat Foxy Menagerie haar reis door de plastische chirurgie begon. Na een slechte scheiding wilde ze haar uiterlijk opfrissen voordat ze weer romantisch beschikbaar was.

Sindsdien is haar doel geweest om haar lichaam de vorm van een zandloper te geven – wat betekent dat ze enorme borsten en kont heeft.

De implantaten van dit 42-jarige model dragen in totaal 6.640 kubieke centimeter, maar ze beweert dat dat niet genoeg is. Ze gebruikt momenteel producten om haar lichaam nog meer te laten uitzetten.

“Dus, ik ga hopelijk 7.000 cc (kubieke centimeter) raken zeer binnenkort voor meer chirurgie,” zei mevrouw Menagerie tegen Unilad.

“Ik voel me fantastisch.”

Veel mensen vragen zich af waarom ze nog steeds plastische chirurgie neemt.

“Mijn doel is het bereiken van een meer zandloper morphed look met lichaamsmodificatie – ik wil de perfecte zandloper figuur. Tot op zekere hoogte ben ik inderdaad een beetje geobsedeerd door chirurgie – alleen maar omdat ik het resultaat erg goed vind. Ik voel me fantastisch als ik een operatie heb gedaan, het maakt me zo blij om de nieuwe persoon te zien die ik aan het worden ben,” zei Foxy.

We meten borstimplantaten in kubieke centimeters. Je begint meestal met 400 cc en werkt je weg naar 200 cc per keer, wat overeenkomt met het groeien van één maat.

Maar hier stopte het nog lang niet en de foto’s ook niet… Ga verder naar de volgende pagina om de rest te zien.

De bh-maat van het model is momenteel ZZ (!), volgens The Sun – maar ze geeft toe dat haar gigantische borsten het dagelijkse leven van tijd tot tijd een beetje lastig maken.

“Het ergste aan het hebben van zulke grote borsten zijn enkele van de domme kleine dingen die ik ineens niet meer kan doen. Dus, koken op de voorbrander van het fornuis is geen goed idee, want dan is het net als bij mevrouw Twijfel. Dat is niet goed. Foxy gaf toe.

“Ik moet mijn been opzij zetten om mijn schoen aan te trekken, ik kan niet zomaar vooroverbuigen. Als ik de trap afloop, val ik veel. Dus ik hou me vast aan de rail om mijn leven te redden,” ging ze verder

“Alsof je het Loch Ness Beest ziet.”

Terwijl ze opgroeide, voelde Foxy zich “gewoon, heel verlegen en rustig”.

Nu ze echt opvalt, vindt ze het niet erg dat mensen staren.

“Ik neem het ze niet kwalijk dat ze kijken, want het is alsof je het Loch Ness Monster ziet. Je weet niet wanneer je er een gaat zien en als je dat doet, wil je een foto nemen.” Foxy concludeerde.

Ze weet niet of ze ooit blij zal zijn met haar verschijning, maar voorlopig is 7000cc haar doel.

Hieronder zie je een TV show met de 42-jarige!

Meest bekeken

Vrouw raakt verlamd na beroerte en wordt door haar man verlaten – 2 jaar later heeft ze maar één ding te zeggen

In het leven weet je nooit wat er kan gebeuren of hoe onze geliefden kunnen reageren. Wij zijn nooit immuun voor een onverwachte gebeurtenis, een ongeluk of een geschil. Voor Riona Kelly zal de maand maart in 2015 voor altijd synoniem blijven voor veel pijn en een drastische verandering in haar leven.

Deze moeder van 4 kinderen was 14 jaar getrouwd en liep toen een ernstig letsel op aan de wervelkolom die haar verlamd maakte. Van de ene dag op de andere kon Riona niet meer rechtstaan of wandelen. Een echte tragedie voor deze altijd actieve moeder, zo schrijft The Sun.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Riona Kelly (@rionakelly_offical)

En een ongeluk komt nooit alleen, zo gaat het gezegde. Haar man besloot op dat moment om van haar te scheiden. Na 14 jaar huwelijk, met 4 kinderen en dit terwijl ze door een heel ingewikkelde en pijnlijke periode ging.

Maar Riona besloot om niet bij de pakken te blijven zitten, en nam haar leven in eigen handen. Ze besloot daarom om een sportcoach in te huren, Keith Mason, om haar te helpen om fysiek sterker te worden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Riona Kelly (@rionakelly_offical)

“Na onze sessies bleven Keith en ik in contact, hij vroeg me hoe het ging met mij en we begonnen dichter bij elkaar te komen.

We zijn nu 11 maanden samen en de kinderen houden van hem. Ik voel dat ik nu het leven leidt die ik verdien.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Riona Kelly (@rionakelly_offical)

Riona was 37 jaar oud toen ze verlamd werd. Meer dan 2 jaar later lijdt ze hier nog steeds onder, fysiek en psychologisch. Maar in Keith vindt ze nu ongelofelijk veel steun.

Toen haar man van haar scheidde voelde ze zich verlaten en ze zat heel diep. Ook al kon ze op haar vrienden en haar kinderen rekenen, het is pas na haar ontmoeting met Keith dat ze zich echt terug goed voelt in haar leven. Ze heeft weer zin om te leven.

Wanneer ze het nu moeilijk heeft weet ze dat ze op hem kan rekenen. En liefde kan echt mirakels verrichten.

Het was een lange reis, maar vandaag kan Riona op zichzelf wonen en heeft ze zelfs twee marathons voltooid in haar rolstoel!

Tot slot heeft ze nog maar één ding te zeggen: “Als ik terugkijk, was wat ik meemaakte het beste wat me is overkomen.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Strandwacht geeft lesje aan toeristen die onbekommerd peuken op strand weggooien

Op het strand willen we allemaal plezier hebben, genieten van het mooie weer en ontspannen … Niemand stapt graag in een sigarettenpeuk of een stuk afval. Helaas aarzelen sommigen niet om het strand als een persoonlijke prullenbak te gebruiken.

Luca Sestri is strandwacht op het strand van Santa Reparata in het Italiaanse Santa Teresa. Hij werd sommige bezoekers zo zat, dat hij ze een lesje besloot te leren, schrijft Corriere della Sera.

De strandwacht nam een megafoon en herinnerde ongemanierd strandbezoekers eraan hun sigarettenpeuken niet in het zand weg te gooien, aangezien het 12 jaar duurt voordat ze zijn vergaan. Zijn ‘tirade’, gepost op Facebook, ging meteen viraal.

“Dit strand is een geschenk van de natuur, maar het verdient respect. Ik doe een beroep op rokers die hun peuken op het zand achterlaten. Dat is niet goed, want dat doe je thuis ook niet. Kom langs en ik zal je een asbak geven. Een fijne dag en laten we samen het strand respecteren,” riep Luca naar de rokers.

Zijn boodschap kon op veel applaus rekenen.

Bekijk hieronder de clip van Luca en vergeet deze niet te delen. Het is eigenlijk te gek voor woorden dat mensen constant hieraan herinnerd moeten worden, gooi nooit afval weg in de natuur!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Pelikaan blijft langskomen bij man die zijn leven redde

Omar El Oud was met zijn vader aan het vissen toen hij midden in het water een grote witte vogel zag. Toen ze dichterbij kwamen, realiseerden ze zich dat het een pelikaan was die dringend hulp nodig had.

Het arme dier bloedde aan zijn poot en had geen slagpennen meer. Snel brachten ze de pelikaan naar terug naar de kust. Met de hulp van een dierenwelzijnsorganisatie, Lebanese Wildlife, knapte de pelikaan, Ovi, weer helemaal op.

Helaas, zonder zijn slagpennen, hoogstwaarschijnlijk geknipt door illegale handelaren in wilde dieren, kon Ovi geen lange afstanden meer vliegen. Gelukkig was hij al op de perfecte plek om zijn krachten terug te krijgen.

Ali, de vader van El Oud, is de manager van het restaurant Abou Mounir Fishery in Beiroet. Hij wist dat Ovi veilig zou zijn in de jachthaven, waar de familie de lokale bevolking en vissers goed kent. Al snel werd het beschermen en verzorgen van Ovi een inspanning van de gemeenschap, aldus The Dodo.

Nadat de pientere pelikaan door kreeg waar de vis vandaan kwam, werd hij de beste klant van het restaurant. Nu waggelt Ovi het bruisende restaurant binnen om meerdere keren per dag een snack te halen.

Ovi negeert de meeste mensen rond de jachthaven, maar heeft een speciale band opgebouwd met El Oud en zijn vader. Hij vindt het leuk om op zijn rug en borst geaaid te worden, maar alleen door degenen waar hij zich prettig bij voelt. “Hij volgt ons soms rond en probeert zelfs vocaal met ons te communiceren”, zei El Oud.

Ovi is inmiddels gezond en lijkt hij tevreden met zijn leven in de jachthaven, maar El Oud hoopt dat hij hen uiteindelijk toch verlaat.

“Iedereen hier zorgt voor hem. Hij is het symbool van deze plek geworden,” vertelde Ali El Oud aan The National. “Hopelijk wordt hij niet tam en zal hij opnieuw migreren. We willen dat hij een leven leidt dat een pelikaan zou moeten hebben.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending