Bouwvakkers zien een bonk klei in een bouwput – spoelen het af en beseffen de waarheid
Connect with us

Lifestyle

Bouwvakkers zien een bonk klei in een bouwput – spoelen het af en beseffen de waarheid

Voor mij is iedereen die kwetsbare dieren redt, een engeltje.

Er zijn veel dierenliefhebbers, die misschien niet elke dag dieren redden, maar wiens pogingen om bij te dragen ongelofelijk zijn.

Neem deze geweldige ruimhartige bouwvakkers uit Londen bijvoorbeeld.

Het was gedurende een gewone werkdag dat de bouwers een bijzondere ontdekking deden op de bouwplaats.

In een bouwput zagen ze iets wat op een dier leek – volledig bedekt onder de modder.

Ze konden niet zien wat het was en de verbaasde bouwvakkers brachten het kleine wezentje naar de South Essex Wildlife Hospital.

Pas toen de behulpzame dierenartsen van het dierenziekenhuis het diertje wasten, snapte iedereen wat het was.

Het leek erop dat de bouwvakkers een vier maanden oude vos hadden gevonden! En na een hoognodig bad werd het inderdaad duidelijk dat de bonk klei een klein vosje was.

De vos is waarschijnlijk in de bouwput gevallen en vast komen te zitten in de modder. Als de bouwvakkers hem niet gevonden hadden, was de vos waarschijnlijk gestikt en dood gegaan.

Het vosje heeft kunnen bijkomen in het dierenziekenhuis, waar hij kon rusten en waar hij eten en water kreeg van de dierenartsen. Die noemden de vos ¨Muddsey¨ (´Mudd´ is Engels voor modder), schrijft Hope For Paws.

En toen het beter met hem ging, werd hij weer in het wild uitgezet.

Ik bedoel, hoe schattig is dit?

Kudos voor de oplettende bouwvakkers die Muddsey zagen!

Dankzij hen, kan dit vosje doorleven en zich in het wild uitleven. Iets zegt me dat hij zomaar eens de schoonste vacht van het bos zou kunnen hebben 🙂
[fblike]

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending