Breaking: ‘Aanslag op premier Rutte verijdeld, één arrestatie’
Connect with us

Celeberties

Breaking: ‘Aanslag op premier Rutte verijdeld, één arrestatie’

De politie heeft vrijdagavond in Amsterdam een man (61) gearresteerd die werd verdacht van het plannen van een aanslag op premier Mark Rutte. Met de nadruk op werd, want hoewel de man is aangehouden blijkt hij niets verkeerd te hebben gedaan.

Breaking: 'Aanslag op premier Rutte verijdeld, één arrestatie'

De woordvoerder van de politie verklaart dat er een melding was binnengekomen, waarop pijlsnel werd gehandeld. Achteraf is gebleken dat het om een ‘onjuiste’ melding ging. De man is alweer vrij.

Geluidsopnames

De Telegraaf meldt dat de 61-jarige Amsterdammer in het vizier van de recherche is gekomen door geluidsopnames. In een gesprek tussen de man en een tweede, onbekende persoon, zou hij expliciet hebben verteld over plannen om Mark Rutte van het leven te beroven. De man is een bekende van de politie.

Celeberties

Britt Dekker schokt: ”Johnny de Mol heeft mij gedwongen”

Britt Dekker heeft een schokkende onthulling gedaan over Johnny de Mol. In het NPO-programma Dit Was Het Nieuws, dat afgelopen donderdag werd uitgezonden, laat Britt weten in 2019 door Johnny te zijn gedwongen naar de kerncentrale van Tsjernobyl te gaan.

Zieke dieren

Voor het programma ‘Waar is De Mol’ mocht in Britt in 2019 kiezen naar welk land ze wilde afreizen. ”Dus ik zei: ‘ik wil naar Zuid-Afrika’. Maar dat mocht niet. Toen koos ik Curaçao, maar dat mocht ook niet. Madagaskar dan, vroeg ik? Maar weer nee. Daarna suggereerden Johnny en de redactie dat wij samen naar Tsjernobyl zouden reizen. ‘Weet je wat jij leuk vindt? Tsjernobyl! Dus ik zei: maar dat vind ik helemaal niet leuk! Jawel, zeiden ze, want daar heb je allemaal zieke dieren.”

Britt Dekker schokt: ''Johnny de Mol heeft mij gedwongen''

Piepende stralingsmeter

Uiteindelijk besloot Dekker toch mee te gaan op reis. ”Al dacht ik eerst: ik heb geen kanker over voor een Talpa-programma”, voegde de dressuurruiter en vlogger daaraan toe. ”Het was best leuk, tot we richting de kerncentrale gingen. Johnny wilde steeds verder, en het stralingsmetertje ging steeds harder piepen.”

De aflevering werd uitgezonden in september 2019.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto: Eva Jinek had gisteravond weer een ‘BOOBIES’ probleem!

Eva Jinek heeft ooit, in een ver grijs verleden, als presentatrice bij de NOS gewerkt voor het journaal. Er is daar ooit een fragment gelekt van de presentatrice waarin ze over haar voorgevel spreekt. In dit fragment is Jinek aan het twijfelen of er een knoopje meer of minder los moet en wat haar moeder daar wel niet van moet denken. Het is inmiddels een beroemd fragment dat miljoenen keren bekeken is op YouTube en iets wat haar altijd heeft achtervolgt.

De presentatrice kan er tegenwoordig wel om lachen gelukkig. Jinek is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest bekende en bestbetaalde talkshow-hosts van Nederland en heeft natuurlijk haar eigen programma Jinek. Gisteravond was het weer tijd voor een avondje met Jinek en daar gebeurde het een en ander waar mannelijk Nederland erg blij van is geworden. Er was namelijk meer te zien dan de bedoeling geweest zou zijn.

Eva Jinek heeft de oplossing voor kijkcijferproblemen!
Behoorlijk veel mensen hebben op de achtergrond in het publiek het een en ander waargenomen. Het ging dit keer dus niet om Jinek zelf die iets tteveel liet zien aan haar kijkers, het was een dame in het publiek. De dame in kwestie had schijnbaar iets te loszittende kleding aangetrokken waardoor er het een en ander ontsnapt is. Met twintig camera’s op de presentatrice gericht terwijl je precies achter Jinek gaat zitten, dan kun je natuurlijk vragen om problemen. Je bent namelijk de gehele show in beeld wanneer Jinek ook in beeld is. Hieronder is het ‘probleem’ goed in beeld gebracht. Wil je de ongecensureerde beelden zien dan zul je maar even de aflevering terug moeten kijken:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Rachel Hazes: ‘Dit zei André Hazes voor het laatst toen hij doodging’

De laatste aflevering te zien van de documentaire ‘Kleine Jongen, het echte leven van André Hazes’. Daarin sprak de familie onder meer over het overlijden van de zanger.

Samen met haar Els Hofland blikt Rachel terug op de laatste momenten van André sr. Ze reed gelijk met Hazes naar het ziekenhuis en terwijl zij werd meegeroepen door een arts, zag haar zus het helemaal misgaan. ‘Ik keek naar die hartmeterslag en op een gegeven moment hoorde ik ‘tuuuuut’’, aldus Els.

‘Blijf leven’
Rachel hoorde dat ze geroepen werd en is snel naar de kamer gerend. ‘En riep ik: “Dré, Dré, we zijn hier allemaal voor jou, blijf leven, blijf vechten.” En toen kwam hij omhoog en ging hij een soort glimlachen.’

Gezoend
‘Het leek net of hij ‘Ras’ wilde zeggen en toen was Dré weg. En toen heb ik keihard Dré gezoend op zijn mond’, vertelt ze met toch wel wat vochtige ogen. De zanger, die in 2004 overleed, zou dit jaar zijn 71e verjaardag hebben gevierd. Om die reden werd ook de vierdelige documentaireserie ‘Kleine Jongen: Het echte leven van André Hazes’ gemaakt. Ook verschijnen de komende maanden zijn eerste studioalbums opnieuw op vinyl.

Bron: Shownieuws, Story Beeld: Youtube, Instagram

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending