Breaking: Definitief einde André Hazes en Monique
Connect with us

Celeberties

Breaking: Definitief einde André Hazes en Monique

De knipperlichtrelatie tussen André Hazes en de achter hem aan lopende Monique Westenberg is definitief ten einde. De zanger ziet geen heil meer in een toekomst met Westenberg en heeft nu zelfs zijn verlovingstatoeage weg laten laseren.

André vroeg Monique ten huweijk op 12 december 2020. Hij vond dit zo speciaal, dat hij de lettercombinatie ‘1212’ liet tatoeren. Maar op de foto’s die onlangs van hem zijn verschenen, is de tatoeage enorm vervaagd en nauwelijks nog zichtbaar. Roddelblaadje Story is dit ook opgevallen en heeft een insider geproken. Die heeft laten weten dat André de tattoo inderdaad laat weglaseren en daarmee is er een eind gekomen aan hun relatie.

Breaking: Definitief einde André Hazes en Monique

Andy Han

De insider vertelt: ”Hij is daarvoor bij Andy Han geweest, en er volgen nog meer laserbehandelingen. Het doel is dat de cijfers straks niet meer te zien zijn. Andy is geen onbekende voor André. Het is in de eerste plaats zijn oom. Daarnaast maakten de twee het SBS6-programma Getekend voor het leven.

Celeberties

Rachel Hazes onthult: ‘Hij is de echte vader van André Hazes’

Al zolang we kunnen herinneren zijn er veel roddels over wie nou de echte vader van André Hazes Junior is. Veel roddelbladen maar ook de media hebben weleens gezegd dat Marco Eijk of John de Wolf zijn echte vader is. Rachel is helemaal klaar met deze roddels en vond het tijd om nu eens te vertellen wie de echte vader van de volkszanger is.

Vader Andre Hazes Junior
Rachel besloot een boekje open te doen en hier zelf over te spreken:

“Over John de Wolf kan ik kort zijn: ik heb hem nog nooit in mijn leven een hand gegeven. Natuurlijk weten we van elkaar wie we zijn, maar daar houdt onze connectie dan ook meteen op.”

Hiermee zegt ze dus dat ze nog nooit iets hem John heeft gedaan en dat hij dus onmogelijk de vader kan zijn. Maar veel mensen denken ook dat Marco Eijk de vader zou kunnen zijn. Veel mensen denken dit omdat de twee ook een relatie hebben gehad.

Ook over Marco besloot ze te spreken:

“Maar dat was voordat ik iets met André kreeg. We trouwden in oktober 1991, en Roxeanne en André zijn respectievelijk in januari 1993 en 1994 geboren. Marco en ik gingen begin 1991 uit elkaar en vanaf april in datzelfde jaar verbleef Marco in de gevangenis nadat hij opgepakt was.”

Ook Marco kan dus niet de vader zijn. Rachel vindt het erg vervelend dat zoveel mensen denken dat Junior een andere vader heeft en vindt het ook nog eens erg hinderlijk dat mensen slecht praten over Marco: “Hij was naast André een grote liefde en voor mij een bijzonder dierbare vriend. Ik vind het van weinig respect getuigen dat er op deze wijze over hem gesproken wordt.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto’s: Barbie Samantha de Jong blijkt inderdaad in te huren op prostitutiewebsite: ‘slanke dame met H cup’

Gisteren meldden we jullie al dat de politie een inval heeft gedaan in het huis van Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie.

Iets met drugs en prostitutie. Op zo’n moment weet je al de alom gevreesde juicekanalen hier meer over willen weten en zo geschiedde. Yvonne Coldeweijer kreeg al gauw een tip binnen over waar onze voormalig Oh Oh Cherso-ster in te huren is.

Wat blijkt? Barbie wordt online aangeboden voor 150 euro per uur of voor ietsje meer in een jacuzzi. Er valt duidelijk te lezen dat reserveren voor deze slanke dame met H-cup aanbevolen wordt. En gezien het overvolle boekingsschema zou dat best weleens kunnen kloppen.

 

Doorgaan met lezen

Celeberties

Groot verdriet Máxima: ‘Lievelingstante overleden’

Groot verdriet voor Máxima: haar tante Alina is overleden. De koningin had een hechte band met haar tante en reist naar Argentinië om persoonlijk afscheid te nemen.

Alina Berta Zorreguieta de Cibert (91), de tante van Máxima, is overleden op 25 augustus blijkt uit de rouwadvertenties nn het Argentijnse dagblad La Nacion.

“Haar schoonzus, María C. Cerrui de Zorreguieta; haar nichtjes en neven, María, Angeles, Dolores, Máxima, Martin en Juan Zorreguita, leven mee met haar dood en begeleiden haar zonen Charlie en Johnny Max Call en hun families in hun verdriet”, luidt één van de berichten.

Dat de band tussen Alina en Máxima hecht was blijkt o.a. dat Alina werd uitgenodigd toen ze op 2 februari 2002 Willem-Alexander het ja-woord gaf. Voordat ze naar de bruiloft van haar nichtje vertrok, zei Alina Berta Zorreguieta de Sibert: “Het wordt een driedaagse droom, en dan zullen we moeten terugkeren naar onze realiteit.”

De afgelopen jaren heeft de koningin te maken gehad met veel verlies binnen haar familie. 8 augustus 2017 stierf haar vader en op 6 juni 2018 overleed Máxima’s zus Inés, die al lang aan een depressie leed.

Doorgaan met lezen

Trending