BREAKING: Leontine breekt definitief met Marco Borsato
Connect with us

Celeberties

BREAKING: Leontine breekt definitief met Marco Borsato

Marco Borsato draagt niet langer zijn trouwring. Dit is dan de allereerste keer dat de zanger zoiets doet. Het lijkt erop dat zijn relatie met Leontine definitief voorbij is.

Dit is dan al de tweede keer dat het koppel breekt. Nadat het overspel van Marco in de openbaarheid kwam, verbrak Leontine de relatie. De zanger zakte toen in een diep zwart gat. “Mijn scheiding. Dat vind ik… dat heeft erin gehakt”, vertelde hij indertijd in een interview met Linda de Mol. Marco geeft toe dat hij toen met gitzwarte gedachten speelde.

Foute keuzes

De zanger legde toen uit: “Ik heb mij heel slecht gevoeld, er zijn weinig mensen die dat weten. Ik heb een half jaar lang onder een dekentje gelegen bij mijn moeder thuis. Ik kon niet meer, ik heb heel zwarte gedachten gehad. Misschien stap ik er wel uit, zo diep zat ik. Ik heb verkeerde keuzes gemaakt, en daarvoor betaal ik nu de prijs. Ik heb er ongelooflijk veel spijt van.”

Verzoening

Toch kwam het koppel weer bij elkaar. Deze zomer was het dan zover. Marco kondigde toen aan: “Ja, hoe moet ik dat nou zeggen? We hebben een soort van verkering. We kunnen het niet verbergen. Ik straal, ik heb het naar mijn zin, Leontine haar ogen glanzen. En onze kinderen zien dat, dus het is heel moeilijk om dat te verbloemen en dat willen we ook niet meer.” Maar de mokerslag moest toen nog komen.

Grensoverschrijdend gedrag

Sinds enkele weken circuleren er geruchten over grensoverschrijdend gedrag jegens minderjarigen. Ondertussen is er ook een aangifte van een 22-jarige vrouw die sinds haar vijftiende door Marco Borsato bepoteld werd. Steeds meer collega’s nemen afstand van de zanger en de druk op het koppel moet enorm zijn. Story meldt deze week dat Marco voor het eerst sinds hun huwelijk in 1998 zijn trouwring niet langer draagt.

Betrapt

Paparazzo Edwin Smulders had zich opgesteld bij de flat van de zanger in Alkmaar. Marco droeg een mondkapje, petje en bril. Wellicht dacht hij dat niemand hem in de gaten had. Volgens Story draagt de zanger nu een andere ring, anders qua vorm en grootte. Dit is best opvallend als je weet dat Borsato na zijn eerste scheiding weigerde zijn trouwring af te doen. Ongetwijfeld een teken dat de relatie nu wel voorbij is.

Celeberties

Meilandjes nemen dramatisch besluit: ‘We stoppen ermee’

De Meilandjes laten weten dat ze na het programma ”Effe geen cent te makken” een hele lange vakantie gaan nemen. Het was al duidelijk dat ze niet stonden te springen om een nieuw seizoen Chateau Meiland op te nemen. Daarom vroeg John de Mol of ze dan het programma ”Effe geen cent te makken” wilde doen.

Zo hoopt ome John toch nog de kijkcijfers te behouden die de Meilandjes trokken met Chateau Meiland. Maar het lijkt erop dat dit voorlopig het enige is wat de Meilandjes nog op de tv gaan doen. Erica en Maxime laten namelijk weten dat ze daarna echt hun rust willen pakken en dat ze voorlopig geen nieuw seizoen Chateau Meiland op de planning hebben staan. Sterker nog ze willen even helemaal van de tv verdwijnen.

Het lijkt erop dat dit besluit vooral te maken heeft met de mediarel die werd veroorzaakt door Erica haar uitspraken over vrouwen met hoofddoekjes. Dit zorgde voor enorm veel kritiek en veel bedrijven cancelden dan ook hun samenwerking met de Meilandjes. Dit koste de familie uiteindelijk heel veel geld.

Dit voorval heeft grote impact gehad op de Meilandjes. Na de uitspraken van Erica vlogen de bedreigingen de Meilandjes namelijk om de oren en dat zagen ze niet aankomen. Dit en volgens Maxime en Erica de grote werkdruk hebben doen besluiten dat de Meilandjes weer even als ‘normale’ mensen willen leven.

Dus op zijn vroegst zien we weer een nieuw seizoen van Chateau Meiland in 2023 dan hebben de Meilandjes een jaar de tijd genomen na het programma ‘Effe geen cent te makken’ om weer bij te komen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Andre Hazes en zijn nieuwe vriendin Anne Rose emigreren naar Spanje’

Het lijkt erop dat Andre Hazes zich weer volledig op zijn nieuwe relatie met Anne Rose heeft gestort. Volgens Yvonne Coldeweijer zijn de twee op dit moment namelijk naar Malaga aan het vliegen om daar oud en nieuw te vieren.

Maar daar blijft het niet bij, want de twee zouden de week erop ook nog een weekendje naar Londen gaan. Maar dat gaat niet door waarschijnlijk door de strenge quarantaine maatregelen in Engeland. De twee tortelduifjes gaan hiervoor in de plaats een weekje naar Italië.

Dat betekent ook dat Andre zijn zoon een kleine 2 weken niet zal zien. Maar dat zijn we nu wel een beetje gewend van Andre. Zijn prioriteiten liggen namelijk vaak ergens anders.

Overigens gaat ook het gerucht dat Andre en Anne Rose nu al samen een huis aan het zoeken zijn in Vinkeveen. Sterker nog ze willen samen een huis kopen en willen zon snel mogelijk gaan samenwonen. Nu verblijft Andre nog bij Rachel in huis, omdat hij zijn deel van zijn appartement aan de stiefvader van zijn ex Sarah van Soelen had verkocht. Sarah woont nu in dat appartement en zijn andere ex Monique woont nog in de oude villa van Andre.

Laten we in ieder geval hopen dat Anne Rose een goede invloed op Andre heeft en hem van de verslavende middelen af kan houden. Al moeten we wel zeggen dat Anne Rose ook niet echt een lieverdje blijkt te zijn.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Geruchten gaan rond dat dit de nieuwe vriendin van Marco Borsato is

Marco Borsato heeft de laatste tijd veel meegemaakt waaronder het beëindigen van zijn huwelijk met Leontine. Nu dat de Nederlandse zanger weer terug op het oude nest in Alkmaar is, neemt hij meer tijd voor zichzelf en doet hij rustig aan. Maar heeft Marco Borsato alweer een nieuwe vriendin?

Heeft Marco Borsato een nieuwe vriendin?

Na meer dan 20 jaar huwelijk is Marco alweer een tijdje single en heeft hij een zware tijd achter de rug. Het is natuurlijk niet niks om zo’n lang huwelijk te beëindigen en dat valt hem ook zwaar. De Nederlandse zanger doet momenteel wat rustiger aan en haalt zichzelf dan ook even uit de schijnwerpers. Samen met zijn opgebroken huwelijk kwam namelijk ook nog eens een burn-out om de hoek kijken. Dat zijn geen prettige dingen, maar de nieuwe vriendin van Marco Borsato is dat wellicht wel.

Naja nieuw is ze niet echt, want het gaat om een jeugdliefde van Marco. Denise Boekhoff is de liefde van Marco zelfs voor Leontine nog. In de beginjaren van Marco’s carrière hadden de twee een relatie en daardoor hebben zij ook veel meegemaakt, zegt Denise Boekhoff zelf. Volgens Denise hebben zij en Marco contact via Whatsapp, bellen ze af en toe maar is er geen sprake van fysiek contact. Marco is nog steeds herstellende van zijn breuk met Leontine en de burn-out die hij heeft gehad. De beste man heeft voornamelijk rust nodig, en dat gunt Denise hem ook. Of zij zijn nieuwe vriendin wordt, daar is het nog een beetje vroeg voor. Maar wie weet, beide single en een aantrekkingskracht zorgen toch vaak voor vuurwerk.

Op deze post reageerde Marco ook met: “prachtig ben je nog steeds!” Betekent dit iets?

Foto’s van Denise Boekhoff

Voor Denise heeft Marco altijd een speciale plek in haar hart, zoals ze zelf zegt. Maar hoe ziet Denise er na al die jaren uit? Een aantal jaar, twee zoons en een dochter later is deze blondine nog steeds een knappe vrouw. Doet de Nederlandse zanger dit goed? Laten we maar even naar wat foto’s kijken van de 49-jarige Nederlandse.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending