Breaking: ‘Talpa haalt Massa is Kassa van televisie’
Connect with us

Celeberties

Breaking: ‘Talpa haalt Massa is Kassa van televisie’

Het gaat al een tijdje niet zo lekker met multimiljonair Peter Gillis. De vakantieparkenmagnaat kreeg een boete van de gemeente, die hij weigert te betalen, en werd ook opgepakt op verdenking van meervoudige mishandeling van Nicolleke.

Peter zou foxwild zijn geworden en Nicol hatseflats enkele tikken hebben gegeven. Ook zou hij haar gebeten hebben. De reden voor de mishandeling werd eerder openbaar gemaakt door de website utopianieuws. Peter moest een nachtje brommen en wacht nu tot hij in de rechtbank moet verschijnen.

Breaking: 'Talpa haalt Massa is Kassa van televisie'

Talpa steunt Peter

Kort geleden werd bekend dat Talpa niet heeft overwogen Peter Gillis te ontslaan. Vermoedelijk vanwege de gigantische kijkcijfers van het programma. Daardoor is het nieuwe seizoen van Massa is Kassa ‘gewoon’ op televisie te zien. Dit leidde tot verontwaardiging bij de achterban van de populaire serie. Maar nu is er meer…

Talpa krabbelt terug

Datzelfde Utopianieuws komt nu met een opmerkelijk bericht, dat zij baseren op berichten uit het ‘wandelgangencircuit’ bij Talpa en specifiek op ‘bronnen’.

Mocht Gillis schuldig worden bevonden aan de aantijgingen die hem door het Openbaar Ministerie ten laste worden gelegd, dan zal Talpa alsnog besluiten per direct te stoppen met het uitzenden van Massa is Kassa. We hoeven niet te vertellen dat de instortende kijkcijfers niet bijdragen aan een succesvol vervolg.

Breaking: 'Talpa haalt Massa is Kassa van televisie'

YouTube

Dan is het nog maar zeer de vraag wat Peter gaat doen. De rondbuikige Gillis heeft inmiddels aardig wat aandacht op zicht weten te vestigen en wil daar vast geen afscheid van nemen. Voor het geld hoeft hij het natuurlijk niet te doen, de man is multimiljonair. De website Utopianieuws heeft vernomen dat er plannen gesmeed worden om de serie, mocht Talpa ermee kappen, een vervolg te geven via YouTube.

We gaan het zien…

Celeberties

Breaking: ‘Aanslag op premier Rutte verijdeld, één arrestatie’

De politie heeft vrijdagavond in Amsterdam een man (61) gearresteerd die werd verdacht van het plannen van een aanslag op premier Mark Rutte. Met de nadruk op werd, want hoewel de man is aangehouden blijkt hij niets verkeerd te hebben gedaan.

Breaking: 'Aanslag op premier Rutte verijdeld, één arrestatie'

De woordvoerder van de politie verklaart dat er een melding was binnengekomen, waarop pijlsnel werd gehandeld. Achteraf is gebleken dat het om een ‘onjuiste’ melding ging. De man is alweer vrij.

Geluidsopnames

De Telegraaf meldt dat de 61-jarige Amsterdammer in het vizier van de recherche is gekomen door geluidsopnames. In een gesprek tussen de man en een tweede, onbekende persoon, zou hij expliciet hebben verteld over plannen om Mark Rutte van het leven te beroven. De man is een bekende van de politie.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Britt Dekker schokt: ”Johnny de Mol heeft mij gedwongen”

Britt Dekker heeft een schokkende onthulling gedaan over Johnny de Mol. In het NPO-programma Dit Was Het Nieuws, dat afgelopen donderdag werd uitgezonden, laat Britt weten in 2019 door Johnny te zijn gedwongen naar de kerncentrale van Tsjernobyl te gaan.

Zieke dieren

Voor het programma ‘Waar is De Mol’ mocht in Britt in 2019 kiezen naar welk land ze wilde afreizen. ”Dus ik zei: ‘ik wil naar Zuid-Afrika’. Maar dat mocht niet. Toen koos ik Curaçao, maar dat mocht ook niet. Madagaskar dan, vroeg ik? Maar weer nee. Daarna suggereerden Johnny en de redactie dat wij samen naar Tsjernobyl zouden reizen. ‘Weet je wat jij leuk vindt? Tsjernobyl! Dus ik zei: maar dat vind ik helemaal niet leuk! Jawel, zeiden ze, want daar heb je allemaal zieke dieren.”

Britt Dekker schokt: ''Johnny de Mol heeft mij gedwongen''

Piepende stralingsmeter

Uiteindelijk besloot Dekker toch mee te gaan op reis. ”Al dacht ik eerst: ik heb geen kanker over voor een Talpa-programma”, voegde de dressuurruiter en vlogger daaraan toe. ”Het was best leuk, tot we richting de kerncentrale gingen. Johnny wilde steeds verder, en het stralingsmetertje ging steeds harder piepen.”

De aflevering werd uitgezonden in september 2019.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto: Eva Jinek had gisteravond weer een ‘BOOBIES’ probleem!

Eva Jinek heeft ooit, in een ver grijs verleden, als presentatrice bij de NOS gewerkt voor het journaal. Er is daar ooit een fragment gelekt van de presentatrice waarin ze over haar voorgevel spreekt. In dit fragment is Jinek aan het twijfelen of er een knoopje meer of minder los moet en wat haar moeder daar wel niet van moet denken. Het is inmiddels een beroemd fragment dat miljoenen keren bekeken is op YouTube en iets wat haar altijd heeft achtervolgt.

De presentatrice kan er tegenwoordig wel om lachen gelukkig. Jinek is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest bekende en bestbetaalde talkshow-hosts van Nederland en heeft natuurlijk haar eigen programma Jinek. Gisteravond was het weer tijd voor een avondje met Jinek en daar gebeurde het een en ander waar mannelijk Nederland erg blij van is geworden. Er was namelijk meer te zien dan de bedoeling geweest zou zijn.

Eva Jinek heeft de oplossing voor kijkcijferproblemen!
Behoorlijk veel mensen hebben op de achtergrond in het publiek het een en ander waargenomen. Het ging dit keer dus niet om Jinek zelf die iets tteveel liet zien aan haar kijkers, het was een dame in het publiek. De dame in kwestie had schijnbaar iets te loszittende kleding aangetrokken waardoor er het een en ander ontsnapt is. Met twintig camera’s op de presentatrice gericht terwijl je precies achter Jinek gaat zitten, dan kun je natuurlijk vragen om problemen. Je bent namelijk de gehele show in beeld wanneer Jinek ook in beeld is. Hieronder is het ‘probleem’ goed in beeld gebracht. Wil je de ongecensureerde beelden zien dan zul je maar even de aflevering terug moeten kijken:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending