Bridget Maasland betrokken bij ernstig auto-ongeluk
Connect with us

Celeberties

Bridget Maasland betrokken bij ernstig auto-ongeluk

Bridget Maasland wordt achtervolgd door autodrama’s, waarvan de meest recente de grootste impact op haar leven had: ze belandde in het ziekenhuis nadat ze van een andere automobilist geen voorrang had gekregen. Deze reed in volle vaart tegen de linkerkant van de auto van de RTL-ster.

Onlangs moest Bridget volgens omstanders urenlang ‘lijkbleek’ allerlei onderzoeken ondergaan, nadat zij betrokken was geraakt bij een botsing met meerdere voertuigen. Navraag bij de Amsterdamse politie leert dat er inderdaad een flinke aanrijding heeft plaatsgevonden, die gemakkelijk veel dramatischer had kunnen aflopen voor Bridget. De blonde presentatrice kreeg geen voorrang van een weggebruiker die van links met volle vaart op haar gloednieuwe BMW-mini inreed, precies ter hoogte van de bestuurdersplek. Door de enorme impact schoot de auto van Bridget naar rechts, waardoor zij op haar beurt de auto raakte die naast haar reed en die daardoor van de weg in het water dreigde te belanden.

Paniek

De paniek bij alle bestuurders moet enorm zijn geweest. Maar toen alle auto’s tot stilstand waren gekomen, bleek er in eerste instantie vooral veel blikschade te zijn. Vooral Bridget’s auto moet er heftig hebben uitgezien, aangezien die aan twee kanten geraakt was. Dat de RTL Boulevard-presentatrice zonder kleurscheuren uit haar bolide kon stappen, zou volgens de politie een wonder zijn. ‘Het is sowieso een gevaarlijk punt waar wel vaker wat gebeurt. En die Mini is maar een klein autootje, daar blijft na zo’n dubbele aanrijding maar weinig van over. Als je dan niks hebt, heb je echt een engeltje op je schouder gehad’, aldus de medewerker.

De schrik zat er in ieder geval goed in. De blondine moet dan ook opgelucht zijn geweest toen na meerdere ziekenhuisonderzoeken bleek dat zij geen gevolgen had overgehouden aan het onfortuinlijke moment. Gelukkig maar, want sinds augustus heeft ze weer een heel gelukkig privéleven met haar zoon Mees en haar 14 jaar jongere vriend Bram, met wie ze alleen maar gelukkiger lijkt te worden. De blijdschap dat Bridget er, behalve autoschade, niets aan overhield, was dan ook groot.

Bron: Weekend Beeld: Instagram, Youtube

Celeberties

Droevig nieuws: ‘Gezondheid Rob de Nijs gaat steeds achteruit’

Rob de Nijs kan met een gerust hart afscheid nemen van de muziek. De 77-jarige zanger, die lijdt aan de ziekte van Parkinson, is erg blij met zijn vrijdag verschenen slotakkoord ’t Is mooi geweest. Ondanks dat hij op voorhand al had aangegeven geen live-optredens meer te doen op tv, kon hij het niet laten om mee te zingen met Paskal Jakobsen en Danny Vera. Ook vertelt hij over zijn gezondheid en dat hij denkt dat hij het coronavirus heeft gehad.

De Nijs vindt het heel spannend hoe het publiek op zijn werk gaat reageren. „De release van een plaat is het summum van wat wij beleven als je in dit vak zit. Ik ben zelf gek van die plaat”, zei de zanger vrijdagavond in Op1. „Ik ben heel blij en ik heb het gevoel dat andere mensen dat ook zouden vinden.”

Volgend jaar is De Nijs van plan om ook laatste optredens te geven. „Er staan een heleboel dingen in de planning, ik wacht het gewoon af”, zegt hij doelend op de coronacrisis.

Goed

Ondanks dat zijn gezondheid langzaam achteruit gaat, voelt de zanger zich goed. „Mijn gezondheid is sowieso niet de beste van Nederland, maar ik voel me goed verder.” Wel denkt De Nijs dat hij besmet is geweest met het coronavirus en dat hij daardoor is verslechterd. „Ik merk dat ik niet ben waar ik was voor die tijd.”

Maar de zanger is in goede handen. „Ik heb het geluk dat mijn neuroloog een van de beste mensen op zijn gebied is in de wereld. Dat geeft mij veel zekerheid op een bepaalde manier van: nou het valt allemaal wel mee.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Enzo Knol’s nieuwe vriendin trekt veel bekijks met afgetraind lichaam!

Nadat de ouders van Enzo Knol waren gescheiden, namen hij en zijn broer Milan de achternaam van hun moeder aan, Knol. Met hun moeder en stiefvader gingen ze enige tijd in Den Haag wonen. Hij woonde later als tiener nog enige tijd bij zijn vader in Assen. Met zijn vader verbrak hij op zijn 18e alle contact, nadat hij hem nog een keer had opgezocht.

De vlogger maakte veel van zijn vlogs samen met zijn toenmalige vriendin Demira van der Zeeuw, die hij via de sociale media leerde kennen. Ook zij is daardoor erg bekend geworden onder de volgers van hem. Op 25 juni 2018 besloten ze definitief een punt te zetten achter hun relatie. In 2014 ging hij op zichzelf wonen in Hilversum en in maart 2016 kocht hij een appartement in Zeist. Nu weet je wat van het privéleven van de vlogger, maar nog niet alles!

Nieuwe “vriendinnetje” van Enzo Knol

Hij laat in een nieuwe video weten dat hij en zijn schaatscoach een beetje een dingetje zijn geworden. Hij zegt dat ze nog geen officieel stelletje zijn maar dat ze even aankijken hoe het loopt met Myron Koops. In ieder geval heeft hij een goede smaak kunnen we wel stellen:

Doorgaan met lezen

Celeberties

HEFTIG: Famke Louise gedwongen tot vrijpartij en het ziekenhuis ingeslagen!

Famke Louise heeft binnenkort een nieuwe documentaire online staan op Videoland. Het belooft een behoorlijk heftige inkijk te zijn in het verleden van de zangeres. In het begin van haar carrière maakte ze namelijk video’s met de zogenaamde ‘SnapKing’ ofwel Tim van Teunenbroek.

Urban website ‘Axed’ weet hier het volgende over te melden: “Blijkbaar werd ze achter de schermen meer dan eens geschopt, geslagen en gedwongen tot pr*stutitie. Het ging zelfs zo ver dat de zangeres op de spoedeisende hulp belandde met een ‘gat in haar hoofd’. Snapking dwong haar vervolgens om op beeld te zeggen dat ze tegen een nachtkastje was gevallen.”

Famke Louise klapt uit de school

Wat hier precies van waar is weten we natuurlijk niet. Wat we wel weten is dat SnapKing al vaker veroordelingen op zijn naam heeft staan zoals stalking, mishandeling en het verspreiden van n privébeelden van zijn ex. Videoland: “Famke Louise liet zich in het verleden leiden door de mening van anderen, maar nu wil ze zélf de regie. Een jaar lang is ze gevolgd en zie je hoe ze afrekent met de demonen uit haar verleden en zichzelf opnieuw probeert uit te vinden. De driedelige docuserie Famke Next zie je vanaf 10 november.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending