Bridget Maasland haalt hard uit naar André Hazes: ‘Klaar met jou’
Connect with us

Celeberties

Bridget Maasland haalt hard uit naar André Hazes: ‘Klaar met jou’

Eigenlijk is Bridget zelf helemáál niet zo van het delen van privémomenten, maar ze werd beïnvloed door André, vertelt ze in de online Shownieuws-serie Op De Gevoelige Plaat. “Ik heb ook niet zo veel gedeeld, maar blijkbaar is het in zijn leven vooral heel normaal om alles de hele dag te delen.”

Gesloten persoon

Zelf houdt de presentatrice privé graag meer privé, vertelt ze aan interviewer William Rutten. “Je kent me een beetje, ik ben een vrij gesloten persoon en ik laat eigenlijk best wel bewust zien wat ik laat zien en ook bewust dingen weg omdat ik niet wil dat die naar buiten komen.”

Bridget liet zich echter door André meeslepen. “Dan ben je verliefd en dan denk je: oh, dat is zeker normaal, dan moet ik dat dus ook doen. Het is niet wie ik ben en als ik dat opnieuw kon doen, had ik dat zéker anders aangepakt.”

Flowerpowerkind

Baalt ze niet dat ze zó enorm in André op is gegaan? “Ik ben gewoon een flowerpowerkind. Als ik verliefd ben is er geen houden aan en zeker als iemand heel persistent is, dan is het niet dat ik daar heel diep over na ga denken.”

Ze neemt de volkszanger naar eigen zeggen niets kwalijk. “Ik neem het helemaal niemand kwalijk, maar ik vind het wel jammer hoe bepaalde dingen zijn gegaan. Die had ik liever anders gezien, maar ik neem niet iemand iets kwalijk over wat er tussen ons is gebeurd. Alles eromheen vind ik storender, ja.”

Verbitterd, verzuurd wijf

De mediastorm kan Bridget achteraf gezien wel verklaren. “Het was komkommertijd, het heeft met zijn achternaam te maken, het heeft denk ik ook wel met een bepaald opportunisme te maken. Als mensen weten dat je goed verkoopt met niet zulke leuke verhalen…”

Is ze door de affaire veranderd? “Zeker, maar ik hoop niet zo veranderd dat ik nu anders in het leven sta. Ik wil niet de hele dag op mijn hoede zijn. Ik ben een flapuit en ik wil niet veranderen door een situatie, zeg maar. Ik vind dat namelijk ook een heel leuke kant van mezelf, dus dat zou ik jammer vinden. Ik wil geen verbitterd, verzuurd wijf worden.”

Kritiek

André liet Bridget in de steek voor de vrouw die hij in de steek liet voor Bridget: de moeder van zijn kind, Monique Westenberg. Hij heeft haar nu wéér in de steek gelaten en wel voor influencer Sarah van Soelen.

Ook over hun privéleven deelt André van alles op de socials en dat is hem gisteren op pittige kritiek komen te staan van Wilfred Genee. “Het is toch de moeder van zijn kind waar hij een beetje rekening mee zou kunnen houden?”

Bron: story

Celeberties

Extreem slecht nieuws voor Frans en Mariska Bauer

Een flinke domper voor Frans en Mariska Bauer. Het koppel heeft corona en zit al meer dan een week in quarantaine.

Volgens het management van Frans en Mariska is het begonnen bij hun kinderen. De twee hebben op dit moment enkel lichte klachten en voelen zich verder goed.

Nieuw programma

Afgelopen woensdag was de eerste aflevering van het nieuwe programma De Bauers: Bestemming Onbekend. Het programma was met 992.000 kijkers het op twee na best bekeken programma op primetime, meldt Stichting KijkOnderzoek (SKO). In De Bauers: Bestemming Onbekend gaan Frans en Mariska weer samen op reis. Elke week doet het koppel een andere plek aan die ze nog niet kennen.

Bron: story

Doorgaan met lezen

Celeberties

Volgers herkennen Famke Louise helemaal niet meer: ‘Wie is dit?’

Van een korte bob tot lange zwarte lokken en alles er tussenin: inmiddels hebben we bij Famke Louise (22) heel wat looks voorbij zien komen.

Niet heel verrassend dus dat ze nu weer met een ander uiterlijk op de proppen komt, maar haar volgers moesten zojuist toch even twee keer knipperen toen ze haar nieuwste transformatie voorbij zagen komen.

De zangeres is namelijk volledig in de glam: wit gepoederd met rode lippen én een lange blonde pruik. Kortom, iets totaal anders. Ze deelt een foto ervan op Instagram en hoewel het misschien even wennen is voor sommige fans, zijn anderen er weg van. En terecht. ‘Mooie look!’, reageert iemand. Anderen laten talloze hartjes achter onder de foto.

Bron: RTL boulevard

Doorgaan met lezen

Celeberties

Samantha de Jong ‘Barbie’ bedreigt ex van overleden vriend: “Moet ik jeugdzorg inlichten?”

Dat Samantha de Jong een hobbelig leven heeft is zacht uitgedrukt. Nadat haar vriend Gelmore zondag plotseling is overleden, belandt Barbie snel daarna in het ziekenhuis. Op social media blijft ze actief en via die weg probeert ze Gelmore’s ex een lesje te leren.

,,Heb toch nog een klein stukje gelmore bij me onze kleine Angelo, en kan met trots zeggen wat een dappere papa hij heef gehad” schrijft Samantha bij haar selfie met haar zoontje Angelo. Wat begint als een emotionele post over haar kindje en overleden vriend, slaat ineens compleet om naar een haat- en dreigbericht naar de ex van Gelmore.

‘Zoek een leven’

,,Lieve Marie van der Sande ik begrijp jou jaloersheid want ja gelmore heef shalina nooit als zijn dochter gezien.” schrijft Barbie eronder en geeft vervolgens een tip aan Marie: ,,dusja zoek een leven en geef je kind niet al te veel chocolade maar wat meer gezonde dingen gewoon een TIP hè” aldus de Oh Oh Cherso-ster.

Dreigementen

Het bericht gaat van kwaad tot erger en Samantha begint te dreigen. ,,Of moet ik jeugdzorg even in lichten hoe jij je kind behandeld en uitscheld voor alles en nog wat.” Na het dreigen begint Barbie haar ook uit te schelden.

‘Vieze gluiperd’

,,Ga niet tegen mijn beginnen zielig geval want dat ga jij nooit redden vieze geluiperd dat je ben. Nu praat je zo over kaydan dat lieve mooie mannetje is zijn eerste kind samen met Do en kaydan is tenminste nog goed terecht gekomen…”

‘Je bent zo onder mijn niveau’

Na bedreigingen en het uitschelden van Marie, eindigt Barbie haar bericht met een trap na te geven. ,,Kan je van jou niet zeggen zoek een leven alsjeblieft. Heb echt medelijden met je & Spijt me voor jou maar KAYDAN EN ANGELO STONDEN ECHT NUMMER 1 bij hem. En wie zeg dat shalina van gelmore is? Want jij zat ook niet stil parkeerplaats hier en daar. Achja laat ik zo maar doorgaan dat ik überhaupt hier op reageer je ben zo onder mijn niveau” aldus een woeste Samantha.

 

Bron: ditjesendatjes

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending