Bridget Maasland haalt hard uit naar André Hazes: ‘Klaar met jou’
Connect with us

Celeberties

Bridget Maasland haalt hard uit naar André Hazes: ‘Klaar met jou’

Eigenlijk is Bridget zelf helemáál niet zo van het delen van privémomenten, maar ze werd beïnvloed door André, vertelt ze in de online Shownieuws-serie Op De Gevoelige Plaat. “Ik heb ook niet zo veel gedeeld, maar blijkbaar is het in zijn leven vooral heel normaal om alles de hele dag te delen.”

Gesloten persoon

Zelf houdt de presentatrice privé graag meer privé, vertelt ze aan interviewer William Rutten. “Je kent me een beetje, ik ben een vrij gesloten persoon en ik laat eigenlijk best wel bewust zien wat ik laat zien en ook bewust dingen weg omdat ik niet wil dat die naar buiten komen.”

Bridget liet zich echter door André meeslepen. “Dan ben je verliefd en dan denk je: oh, dat is zeker normaal, dan moet ik dat dus ook doen. Het is niet wie ik ben en als ik dat opnieuw kon doen, had ik dat zéker anders aangepakt.”

Flowerpowerkind

Baalt ze niet dat ze zó enorm in André op is gegaan? “Ik ben gewoon een flowerpowerkind. Als ik verliefd ben is er geen houden aan en zeker als iemand heel persistent is, dan is het niet dat ik daar heel diep over na ga denken.”

Ze neemt de volkszanger naar eigen zeggen niets kwalijk. “Ik neem het helemaal niemand kwalijk, maar ik vind het wel jammer hoe bepaalde dingen zijn gegaan. Die had ik liever anders gezien, maar ik neem niet iemand iets kwalijk over wat er tussen ons is gebeurd. Alles eromheen vind ik storender, ja.”

Verbitterd, verzuurd wijf

De mediastorm kan Bridget achteraf gezien wel verklaren. “Het was komkommertijd, het heeft met zijn achternaam te maken, het heeft denk ik ook wel met een bepaald opportunisme te maken. Als mensen weten dat je goed verkoopt met niet zulke leuke verhalen…”

Is ze door de affaire veranderd? “Zeker, maar ik hoop niet zo veranderd dat ik nu anders in het leven sta. Ik wil niet de hele dag op mijn hoede zijn. Ik ben een flapuit en ik wil niet veranderen door een situatie, zeg maar. Ik vind dat namelijk ook een heel leuke kant van mezelf, dus dat zou ik jammer vinden. Ik wil geen verbitterd, verzuurd wijf worden.”

Kritiek

André liet Bridget in de steek voor de vrouw die hij in de steek liet voor Bridget: de moeder van zijn kind, Monique Westenberg. Hij heeft haar nu wéér in de steek gelaten en wel voor influencer Sarah van Soelen.

Ook over hun privéleven deelt André van alles op de socials en dat is hem gisteren op pittige kritiek komen te staan van Wilfred Genee. “Het is toch de moeder van zijn kind waar hij een beetje rekening mee zou kunnen houden?”

Bron: story

Celeberties

Mensen maken zich ernstige om de gezondheid van Koningin Máxima

De fans van koningin Máxima maken zich grote zorgen. Ze vinden dat ze er moe uitziet en dat haar agenda leeg is.

Koningin Máxima was donderdag aanwezig bij de wereldpremière van de dansvoorstelling Frida van Het Nationale Ballet in Amsterdam, waar ze een trendy bordeauxrode broek droeg.

Moe

Hoewel ze er goed uitzag in haar outfit, vond modejournalist Josine Droogendijk dat de koningin er niet gezond uitzag en tweette: “Máxima gisteravond in de nieuwe film. Op den duur ziet ze er slecht uit. Betekenis: moe. Of ben ik de enige die getroffen is?

Zijn agenda is ook bijna leeg.

Ook veel koninklijke familiefans hebben hun stem laten horen en Josine Droogendijk is niet de enige.

“Dat merkte ik eigenlijk ook. Hopelijk gaat alles goed met haar. Haar dagboek is ook leeg, best wel gek. Ik heb het gevoel dat we heel weinig van haar zien”, zei een ander. Een andere fan merkte op dat de agenda’s van november en december altijd minutieus worden gepland door de koning en prinses Beatrix.” Nu heeft hij niets meer op de agenda staan,’ zei ze, heel indrukwekkend klinkend.

Een niveau lager

Als er iets met de koningin zou gebeuren, zou het volgens de meeste mensen het beste zijn als ze het nu niet druk had. “Ze had vorig jaar ook een heel druk schema. Misschien moet ze nu echt dingen regelen”, zeiden ze.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Echtpaar uit Zwartsluis hangt hond op en breekt zijn nek

Dit rechtbankverslag kan als schokkend ervaren worden.

J.B. en C.B. stonden vanmorgen voor de rechtbank in Zwolle omdat ze op 31 januari 2020 hun hond O. om het leven hebben gebracht.

Dat gebeurde door het dier in eerste instantie te slaan met aanzetstaal, een gereedschap om messen scherp te houden.

Vervolgens zou het dier zijn opgehangen aan een riem en werden er nog enkele klappen gegeven om de nek te breken. Die laatste handeling werd het dier fataal.

“We hielden veel van onze Griekse zwerfhond. Drie jaar geleden hadden we O. uit het asiel gehaald.

Maar het karakter van O. veranderde de periode voor het voorval. Hij werd agressief en begon soms te happen.

Daarnaast had de hond ondraaglijke pijn, hij gilde het soms uit. O. kreeg medicatie maar dat hielp niet goed genoeg”, merkt echtpaar B. op.

Het echtpaar belde op die bewuste dag in januari naar de dierenarts met het verzoek of deze langs zou kunnen komen om het dier te laten inslapen.

De dierenarts was niet in de mogelijkheid om dat te doen. “Daar kom ik niet voor”, zou de arts hebben gezegd.

“Dan doe ik het zelf wel”, riep J.B. vervolgens door de telefoon. Daarna heeft de man zijn hond meegenomen naar een schuurtje naast zijn huis waar hij de onschuldige viervoeter van het leven beroofde.

De Officier van Justitie vroeg nog waarom ze niet met het dier naar de dierenarts zijn gereden om hem te laten inslapen.

“Die hond was zo ziek, hij kon niet eens meer de auto in”, verklaarde mevrouw B. “Dit was de meest humane weg die ik op dat moment voor mogelijk had. Je doet dit niet met plezier”, aldus meneer B.

Uit het forensisch onderzoek is overigens niet gebleken dat de hond zou leiden aan ziekten of pijn. Er was ook geen sprake van een naderende dood.

Tevens zou verdachte onder invloed zijn geweest van alcohol. Meneer B. sprak dat tegen: “Uit een onderzoek kun je niet altijd zien of een dier pijn leed en die blikjes bier waren van de avond daarvoor.”

De Officier van Justitie kon niet meegaan in het verweer van echtpaar B. “Het is onbegrijpelijk dat ze zeggen van de hond te hebben gehouden.

Dit was een ernstige mishandeling waarbij hond O. is gestorven via een angstige en pijnlijke dood”, aldus de OvJ die voor beide verdachten een werkstraf eiste.

Voor meneer 150 uur voor het doden van zijn hond en voor zijn vrouw 60 uur vanwege passieve medeplichtigheid. Ook wilde de OvJ een houdverbod van dieren zodat echtpaar B. niet opnieuw de fout in kon gaan.

De rechter willigde de eis voor een houdverbod niet in. Hun nieuwe hond mogen ze dus houden. Hij legde voor J.B. een taakstraf op van 120 uur en twee cel maanden voorwaardelijk over een tijdsbestek van drie jaar.

Zijn vrouw, die niet aanwezig was tijdens het ophangen van de hond maar wel medeplichtig is, kreeg 40 uur werkstraf en een maand voorwaardelijke celstraf over een proeftijd van drie jaar.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Wow, zo ziet Desiree van Lunteren eruit in bikini

Desiree van Lunteren is een Nederlandse voetbalster die sinds 2018 voor de Duitse club SC Freiburg speelt. In de zomer van 2019 keerde ze terug naar Ajax. Van Lunteren maakte haar debuut voor het Nederlands Elftal in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Frankrijk op 15 februari 2012. Ze kwam in de tweede helft als invaller; Frankrijk won met 2-1.

In juli 2017 maakte Van Lunteren deel uit van de Nederlandse selectie voor het EK voetbal in zijn land. Op het moment van deze selectie had ze meer dan veertig interlands gespeeld. Na het WK in Frankrijk 2019 speelde ze 78 interlands. Op 21 november 2019 kondigde ze aan dat ze vanwege gebrek aan motivatie zou stoppen met internationaal concurreren.

Past bij Desiree van Lunteren

Permanente schande voor zo’n talent natuurlijk. Hoewel we er zeker van zijn dat ze ook op veel andere gebieden van haar leven goed zal presteren. Zoals een fitnessmodel bijvoorbeeld!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending