Bridget Maasland haalt nog één keer genadeloos hard uit naar André Hazes!
Connect with us

Meest bekeken

Bridget Maasland haalt nog één keer genadeloos hard uit naar André Hazes!

Bridget Maasland lijkt de kortstondige relatie van drie maanden met André Hazes niet los te kunnen laten. In 2020 waren de twee een aantal maanden dagelijks het nieuws van de roddelmedia. Dit was totdat de zanger besloot terug te keren naar Monique. Een beetje precies hetzelfde wat nu ook lijkt te gebeuren met Sarah van Soelen, alleen dan zien we momenteel de lange versie. In de Libelle staat namelijk een behoorlijk stuk over de relatie met André. Het lijkt op sommige stukken zelfs nergens anders over te kunnen gaan. Ze doet de relatie van 3 maanden, die uiteraard al eerder begon dan dat het uit was met Monique, af als haar “totale midlifecrisis”.

Ze vervolgt haar statement met: “Bang om alleen over te blijven. Als iemand je alle aandacht geeft, denk je: o, ik ben toch wat waard. En er dan vol instinken. Achteraf denk ik: wat? Dat was zo raar, wat was er met me aan de hand?”

Bridget Maasland lijkt André maar niet los te kunnen laten!

Ook valt er te lezen dat Bridget de naam van André graag buiten het artikel houdt. Ze noemt hem “de zanger” wat er toch wel op wijt dat deze periode nog ontzettend veel met haar doet. De naam “André” of “Hazes” wordt dan ook geen een keer genoemd in het artikel. “Zanger” wel. Eerder heeft de presentatrice al een boekje open gedaan over wat de relatie met haar heeft gedaan, bij Robert Rodenburg. Ze liet destijds het volgende weten: “Er zijn toen echt grenzen overschreden. Omdat ik ouder was en ik zou hem bij z’n vrouw hebben weggehaald. Wat allemaal niet het geval was. Maar intern en ikzelf heb heel wat psychologen en therapieën moeten volgen om hiermee om te kunnen gaan.” Meer daarover via de link hieronder. Onder de link valt het meest recente interview van Bridget over André te zien, onder het interview met Robert:

Meest bekeken

Maxime Meiland na excuses nóg dieper in de put gezakt!

Maxime Meiland en de rest van het gezin staan de laatste weken in de schijnwerpers door uitspraken van moeder Erica. Erica heeft uitspraken gedaan over de Islam en het dragen van hoofddoeken die behoorlijk verkeerd zijn gevallen bij veel mensen. Veel bedrijven willen hun handen niet branden hieraan en trekken zich terug uit samenwerkingen met gezinsleden.

Veel mensen vinden het onterecht dat Maxime de dupe is van uitspraken van haar moeder. De merken zelf zeggen dat ze zich terugtrekken omdat de blondine zich niet distantieert van de uitspraken van Erica. Onder andere merken als Hallmark, Nivea, Emma matras, Hello Fresh, Maxi-Cosi, Albelli en Milka hebben zich teruggetrokken van de Meilandjes. Maxime heeft inmiddels tóch haar excuses aangeboden. Ze zegt onder andere: “Laat ik vooropstellen dat het nooit mijn bedoeling is geweest om een groepering buiten te sluiten. Of iemand tekort te doen in zijn of haar geloof. Nederland is (gelukkig) een divers land met vele afkomsten en geloven. Ik respecteer vanzelfsprekend iedereen, ongeacht afkomst of geloof.”

Maxime Meiland loopt een hoop mis!

Ook zegt ze: “Dat ik achter mama sta en haar support, wil niet zeggen dat we overal hetzelfde over denken of dezelfde mening delen.” Patty Brard heeft in de video hieronder gereageerd op haar excuses en zegt onder andere in Shownieuws: “Ze was eerst héél erg stellig. Totdat ze vandaag de calculator heeft gepakt en het aantal adverteerders dat zich teruggetrokken hebben op een rijtje heeft gezet…” Inmiddels zijn er verschillende nieuwskanalen die melden dat de blondine nu een “paar ton” mist omdat de reclames op haar social media zijn stopgezet. Aangezien de blondine een huis gekocht heeft van meer dan een miljoen euro (1.250.000) zou de klap extra hard aangekomen zijn. Verschillende bronnen melden ook dat het huis inmiddels al in de “stille verkoop” is gezet.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Ging niet goed met Roxeanne Hazes: ‘Gezondheidsproblemen’

Roxeanne Hazes blikt in een interview terug naar de periode toen ze nog veel mentale problemen had.

Ze laat onder meer weten dat ze last had van heftige paniek en angstaanvallen waardoor ze in alles werd belemmerd. Ze kon daardoor niet meer leven en ervan genieten. Ze is bang dat ze ooit een terugval krijgt en wil het eigenlijk nooit meer meemaken, omdat het zo een nare periode was.

Roxeanne zegt hier het volgende over:

‘Ooit leefde ik een jaar lang met angst- en paniekaanvallen Dat belemmerde me in alles wat ik wilde doen: autorijden, reizen, zelfs gewoon naar de supermarkt gaan. Ik wil nooit meer zo leven en ik weet wanneer het die kant op dreigt te gaan. Dan begint mijn lichaam te protesteren en zegt het: blijf thuis. Op zo’n moment wil ik niet naar buiten, niemand zien en het laatste wat ik wil, is optreden.’

Opvallend is dat Roxeanne niks zegt over welke rol haar moeder Rachel had op haar mentale toestand. Ze heeft op dit moment nog steeds geen contact met haar moeder en de twee lijken dit ook niet snel bij te willen leggen.

Ook had Roxeanne maar heel weinig contact met haar broertje Andre toen hij nog een relatie met Sarah van Soelen had. Roxeanne mocht Sarah niet en had een goede band met Monique tegen het zere been van Andre aan.

Dat is nu helemaal anders, want de goede band die Roxeanne heeft onderhouden met Monique toen Andre haar in de steek liet werpt nu zijn vruchten af nu Andre en Monique weer zo goed als samen zijn.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Thierry Baudet naar bed geweest met Eva Jinek: ‘Wilde nacht gehad samen’

Eva Jinek en Thierry Baudet zouden tijdens een tv-reis voor NPO: Pauw met elkaar naar bed geweest tijdens hun tv-reis voor Pauw. Dat meent de ‘aartsrivaal’ van Jinek, Martijn Koning.

Hete tv-reis

In 2015 maakte Sophie Hilbrand een special voor ‘Pauw’. In de special ging ze samen met vijf opiniemakers naar Sicilië toe om te zien wat de situatie was met de vluchtelingen in die omgeving. Sophie nam Myrthe Hikens, Olaf Koens, Özcan Akyol, Thierry Baudet en Eva Jinek mee. Maar dat liep dus uit op een wel hele hete tv-reis.

“Dat meen ik serieus.”

Vlak voor de tv-reis besloot Jinek haar relatie met Freek Vonk te beëindigen. Martijn Koning vertelt in de Knorrepodcast wat er precies gebeurt is in Sicilië. Volgens hem is er 100% zeker wat gebeurd tussen Eva Jinek en Thierry Baudet tijdens de reis. Martijn vertelde het volgende: “Ik snap niet waarom zij steeds dat Forum blijven verdedigen. F*ck die hele Jinek. Ik denk dat Eva Jinek met Thierry Baudet naar bed is geweest. Dat is wat ik denk en dat meen ik serieus”

Bekijk de beelden hieronder:

Doorgaan met lezen

Trending