Bridget Maasland haalt nog even keihard uit naar André Hazes
Connect with us

Celeberties

Bridget Maasland haalt nog even keihard uit naar André Hazes

Nu de relatie tussen Bridget Maasland en André Hazes definitief weer voorbij is lijkt het weer goed te gaan met de presentatrice.

Toch kan ze het in de radio uitzending van Keur in de middag op NH Radio niet laten om nog even een sneer uit te delen aan André.

De afgelopen tijd is een emotionele periode geweest voor de presentatrice maar inmiddels gaat het dus weer beter.

Toch heeft ze het er erg moeilijk mee. “Het was wel even ontzettend kut dat je uit een bubbel wordt gehaald”, vertelt ze openhartig aan de radio-dj.

Bridget: Het was te mooi om waar te zijn

“Het was misschien wel te mooi om waar te zijn, het ging allemaal wel heel hard. Maar het heeft er ook mee te maken dat je weinig de kans krijgt om elkaar echt te leren kennen.

Zoveel ongezouten meningen van mensen die continue gespuid moeten worden, er komen zoveel leugens naar buiten. Dat je op een geven moment zelf ook de draad kwijt bent, dat vind ik er wel heel lastig aan.”

Celeberties

Sterkte: Groot verdriet voor Maxime Meiland

Maxime Meiland heeft er geen geheim van gemaakt graag nog een kindje te krijgen. En zoals de kijkers van Chateau Meiland mee werden genomen op haar zoektocht naar een zaaddonor, zo zijn zij nu ook getuige van haar zwangerschapstest.

De spanning is dan ook groot als Maxime zit te wachten op de uitslag van de test. Helaas wordt ze teleurgesteld en barst ze in tranen uit als blijkt dat ze niet zwanger is.

Hoopvol

„Misschien geeft hij het nog niet aan”, reageert Erica nog hoopvol. Maar helaas. „Ik vind het gewoon jammer”, snikt Maxime.

Toch heeft ze de hoop nog niet opgegeven. Na ook haar vader te hebben ingelicht over het treurige nieuws, besluit ze het over een paar dagen nog een keer te proberen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Bridget Maasland valt kilo’s af en ziet er ineens een stuk lekkerder uit!

Wanneer je stapelverliefd krijgt krijg je de eerste weken natuurlijk geen hap meer door je keel. En dat is te zien bij Bridget Maasland. Tegenover RTL Boulevard laat ze weten dat ze de laatste tijd maar liefst 7 kilo is afgevallen.

“Ik ben natuurlijk ook verliefd. Dat scheelt ook”, laat ze weten. Ze wilde er 5 kilo vanaf maar dat werden er dus ietsje meer. Als reden geeft ze aan dat mensen op televisie er al snel 5 kilo te zwaar uitzien.

Bridget valt af, André komt aan

En waar Bridget dus succesvol bezig is in haar poging wat kilo’s kwijt te raken lijkt haar vriend André Hazes er alleen maar spiermassa bij te krijgen. Zie foto helemaal onderaan.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftige uitspraak: Martien Meiland heeft niet lang meer!

Martien Meiland kan erg uitgesproken zijn en kan de sfeer in huis, of kasteel, altijd opkrikken. Maar de kasteelheer heeft ook zo zijn donkere kanten, weten we inmiddels. De 59-jarige televisie-ster deed deze week mee aan ‘Het Vragenuurtje’ van SBS en daar zaten behoorlijk merkwaardige antwoorden tussen. Sinds zijn boek uit is is hij weer meer in het nieuws dan ooit.

Dit vanwege de talloze roddel die hier naar buiten komen waaronder een gevecht tussen Maxime en Erica bij het afscheid in het kasteel. Maar toen kreeg hij de vraag of hij over 10 jaar nog steeds op de televisie zal schitteren als een van de grootste sterren van Nederland.

Martien Meiland, wat zeg je nu?

De Chateau Meiland-ster antwoordde nogal merkwaardig. Hij gaf het volgende aan: “Nee, dan ben ik er niet meer. Ja, dood. Ken je dat? We gaan toch allemaal een keer? God geeft, God neemt.” Of de flamboyante man hier een achterliggende reden voor heeft om dit te zeggen is niet bekend. Hieronder kun je de beelden zien uit ‘Het Vragenuurtje’:

Doorgaan met lezen

Trending