Bridget Maasland is ‘helemaal klaar’ met haar nieuwe vlam
Connect with us

Meest bekeken

Bridget Maasland is ‘helemaal klaar’ met haar nieuwe vlam

Na de kortstondige romance met André Hazes is Bridget Maasland weer aan het daten geslagen. Via een datingsite leert de 46-jarige presentatrice diverse potentiële partners kennen. Eén van deze dates bleek achteraf een enorme afknapper…

Nieuwe vlam?!
In haar podcast ‘Bridget and Friends: chickchat’ is Bridget bijzonder openhartig over haar datingleven. Een nieuwe vlam is er nog niet uit voortgekomen. Wel was er even sprake van een potentiële, nieuwe liefde. ,,Hij woont in Duitsland, dus die heb ik nog nooit gezien. We zaten echt wel een tijdje te appen”, legt Bridget uit in de podcast.

Romantisch gebaar
Bridget bedacht door middel van videobellen een romantische actie. ,,Ik had naar hem gestuurd: als je mij je favoriete gerecht doorgeeft, dan haal ik de ingrediënten en dan gaan we samen op FaceTime koken en dat samen opeten.” Maar van de Duitse man hoefde zo’n romantisch gebaar niet. ,,Hij zei: eigenlijk ben ik altijd een audioboek aan het luisteren tijdens het eten”, vervolgt Bridget. Reden genoeg voor Bridget om het af te kappen.

Therapie
Dat Bridget het daten heeft opgepakt is mogelijk een teken van vooruitgang. Zo maakte de presentatrice bekend dat de (mediastorm rondom de) breuk met André Hazes haar niet in de koude kleren is gaan zitten. Bridget gaf in de Youtube serie Open Kaart met Robbert Rodenburg aan meerdere therapieën te hebben gevolgd. ,,Intern en ikzelf heb heel wat psychologen en therapieën moeten volgen om hiermee om te kunnen gaan”, aldus Bridget over de breuk.

Meest bekeken

Tino Martin ondergedoken na ernstige bedreiging

Flink schrikken voor Tino Martin (37). De zanger moest zijn huis verlaten omdat er een dreiging was van een overval.

Daardoor moest Tino vorige week enkele dagen weg uit zijn huis van de politie, tot er extra beveiliging geregeld kon worden. Flink schrikken dus, zo laat de zanger ook in de Telegraaf weten: ‘Mijn vriendin en ik werden vorige week vrijdag door de politie op de hoogte gesteld. De informatie was zeer summier en kwam erop neer dat we mogelijk doelwit zouden zijn van een gewapende overval. De politie adviseerde dringend tijdelijk elders te gaan wonen.’

Geen reactie
Gelukkig voor Martin kan hij nu gewoon weer thuis verblijven, maar er is nog wel altijd extra toezicht van de politie. Verder wil de politie en het OM geen reactie geven op het voorval. Wel zou het zo kunnen zijn dat de overval hen ten oren is gekomen door onderschepte pgb-berichten volgens de krant.

Alles veilig
Martin is niet verteld wie er achter de plannen voor een overval zitten. ‘Ik begrijp het niet zo goed, want we hebben niets van grote waarde en geen contant geld in huis. Maar het is goed dat we zijn gewaarschuwd, want iedereen is extra alert. Het is wel vervelend dat we ons huis uit moesten, maar gelukkig is nu alles veilig.’

BN’ers
BN’ers zijn de afgelopen tijd vaker slachtoffer geweest van huisovervallen. Zo drongen overvallers eerder de woningen van realityster Amanda Balk, Gordon, Fred van Leer en Nikkie de Jager binnen.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Olcay Gulsen over ernstig zieke Ruud de Wild: ‘Stond in een plas bloed’

Het is nog maar een maand geleden dat Ruud de Wild op de radio bekendmaakte darmkanker te hebben, maar hij leeft samen met zijn vriendin Olcay Gulsen al langer in deze nachtmerrie. Inmiddels is de radio-dj vier keer onder het mes geweest en is hij thuis aan het revalideren. In de Shownieuws Podcast blikt Olcay terug op de heftige periode die ze samen hebben meegemaakt.

Diagnose darmkanker
Hoewel de rest van Nederland pas eind maart te horen kreeg dat Ruud darmkanker had, wisten hij en Olcay dit al langer. “De eerste week van januari kreeg Ruud te horen dat hij darmkanker had”, onthult Olcay. “Alleen we wisten nog niet in welke fase het was en hoe behandelbaar het was, dus dat was best een onzekere periode.” Dat is dan ook een van de redenen waarom ze het pijnlijke nieuws niet gelijk met de buitenwereld deelden. Ook Ruuds kinderen speelden hier een grote rol in. “Ruud heeft twee kleine kinderen en een dochter van achttien, dus we wilden eerst uitzoeken hoe de situatie was. Want als je het deelt met de buitenwereld, moet je ook aan een 9-jarig meisje gaan vertellen dat haar vader heel ziek is”, laat Olcay weten.

In eerste instantie leek de darmkanker met een operatie makkelijk verholpen te kunnen worden. “Toen dachten we: ‘Nou ja, als het hiermee afgelopen is, dan hoeven we ook de buitenwereld niet in te lichten’”, vertelt de presentatrice. “Toen we de uitslag van zijn eerste operatie kregen, bleek dat de kanker verder was uitgezaaid. Toen werd het een ander verhaal, want hij moest nog een zwaardere ingreep ondergaan, met een lange revalidatieperiode.”

Bang voor kanker
Olcay herinnert zich nog goed hoe ze zich voelde toen ze hoorde dat Ruud darmkanker had. “Het was natuurlijk een shock, omdat je altijd van andere mensen hoort dat ze kanker hebben of dat ze ziek zijn of hartklachten hebben. Het voelt altijd zo onwerkelijk dat dat bij jezelf zou kunnen gebeuren.” Voor Ruud kwam het nieuws aan als een keiharde klap. “Ruud is best wel hypochonder, dus die is eigenlijk zijn hele leven al voorbereid dat er iets ergs met hem zou gebeuren”, vertelt Olcay. “Al in het begin zei hij tegen mij: ‘Ik ben bang voor kanker en ik ben bang dat ik ziek word.’”

Helaas werd die nachtmerrie werkelijkheid voor de radio-dj. Olcay probeerde hem er met een goede dosis positiviteit doorheen te slepen. “Bij de eerste onderzoeken, zei ik nog: ‘Ah nee joh, komt allemaal goed.’ Dat heb ik nu wel afgeleerd, want elk onderzoek is weer heel spannend”, vertelt ze. “Maar toen het nieuws bij mij eenmaal geland was, was ik wel heel strijdbaar. Ruud was er een stuk depressiever onder, want hij had zoiets van: ‘Dit zou zomaar het einde van mijn leven kunnen betekenen.’ Olcay merkte dan ook dat hij het heel zwaar had. “Hij was heel emotioneel”, vertelt ze. “Dan helpt het wel als je positief bent en iemand op kunt vrolijken.”

Plas met bloed
Ook haar kennis uit het ziekenhuis, die Olcay had opgedaan in het programma BN’ers in het ziekenhuis, kwam goed van pas. Zo blikt ze terug op een heftig moment, toen Ruud weer thuis was na zijn eerste operatie. “Opeens hoorde ik geschreeuw uit de badkamer, dus ik rende naar boven”, herinnert ze zich nog goed. “Toen stond Ruud daar in een plas bloed gewoon, een enorme plas bloed. Ik denk dat als ik geen stage had gelopen in het ziekenhuis, dat ik compleet in paniek was geraakt.”

Bij Ruud daarentegen schoot zijn paniekniveau binnen een seconde tot het plafond. Gelukkig wist Olcay precies wat ze moest doen. “Ik heb zijn hartslag en temperatuur opgemeten en heb hem op bed gelegd en gezorgd dat hij geen blokkades had, zodat hij rustig kon ademhalen.” Vervolgens belde ze 112. “Dan komen er honderd vragen op je af. Normaal zou ik denken: ‘Kom nou maar gewoon, ik ben helemaal in paniek, ik kan niet nadenken.’ Maar nu ging het op zich allemaal redelijk goed en was hij binnen een kwartier in het ziekenhuis”, vertelt de presentatrice.

“Ik denk dat de Olcay vóór BN’ers in het ziekenhuis dat toch wel anders had gedaan”, vertelt ze eerlijk. “Ik denk dat ik anders in mijn nakie naar buiten was gerend en om hulp had gevraagd, ja.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Veel kritiek op gedeelde foto van Rachel Hazes: ‘Je bh is veel te klein!’

Rachel Hazes besloot onlangs een leuke foto van zichzelf op Instagram te delen maar veel volgers hadden daar heel veel kritiek op.

Veel Nederlanders zijn het namelijk niet helemaal eens met de kledingstijl van Rachel Hazes.

De foto die je zometeen hieronder gaat zien krijgt ontzettend veel kritiek. Iemand reageerde eronder met: ‘Je bh is te klein’, en iemand anders zei ‘En op je dochter👏

.’ Maar er waren nog meer reacties die niet helemaal gepast waren. Wij hebben er nog een paar:

“Volgens mij zijn je borsten té groot!🥴” – zegt iemand.

“Wat een drama” – zegt een ander weer.

Ook positief
Gelukkig zijn er ook mensen die iets positiever zijn over de foto. Zo schrijft een fan van Rachel: “Wat een trieste gevallen zitten erbij.waar slaat dit toch op.als je Rachel niet mag om de een of andere reden lees het dan ook niet.en plaats niet van die domme berichten…je bh is te klein…nou en dan is die te klein…ooo wat erg…ga wat voor jezelf doen..wat triest zeg….”

Zie hieronder de foto waar het om gaat:

Doorgaan met lezen

Trending