Bridget Maasland keihard over haar relatie met André Hazes
Connect with us

Meest bekeken

Bridget Maasland keihard over haar relatie met André Hazes

Bridget Maasland had een kortstondige relatie met André Hazes. Ze zegt nu dat ze haar lessen uit die relatie getrokken heeft.

Sinds de liefdesbreuk met André Hazes zegt Bridget Maasland bij ‘Shownieuws’ dat haar verliefd daardoor ook veranderd is.

“Misschien wel omdat de vorige verliefdheid nogal een fiasco was, waar iedereen zich lekker tegenaan heeft bemoeid”, zegt ze.

“Dus misschien heb ik daar wel iets van geleerd. Ik ga er nu minder head over heels in en probeer het wel een beetje te temperen.”

Meest bekeken

Dramatisch nieuws: Prinses Beatrix met spoed opgenomen in ziekenhuis

Prinses Beatrix is voor het eerst sinds haar ziekenhuisopname vorige maand weer in het openbaar gezien. Ze zat vrijdag op de tribune van het Concours Hippique International Officiel (CHIO) in het Kralingse Bos in Rotterdam.

De moeder van koning Willem-Alexander werd drie weken geleden in het Leids Universitair Medisch Centrum geopereerd aan haar linkeroor. Ze had een cholesteatoom, een hardnekkige vorm van middenoorontsteking. Ontstekingscellen tasten daarbij de botjes in het middenoor aan, wat kan leiden tot gehoorverlies. Na een nacht mocht de 83-jarige Beatrix weer naar huis.

Beatrix is een fervent paardenliefhebber en slaat de laatste jaren haast geen editie van het CHIO over. Het hippische evenement vindt dit jaar voor de 72e keer plaats.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Samantha de Jong aka Barbie laat giga tattoo van overleden ex bedekken

Het leven van Samantha de Jong aka Barbie is de afgelopen maanden een complete achtbaan geweest. Zo schreven we begin maart nog dat ze een gigantische tattoo had laten zetten van haar toenmalige vriend Gelmore, maar deze is nu alweer bedekt met nieuw inkt.

Samantha laat tattoo bedekken
Het is niet heel ongebruikelijk dat mensen spijt krijgen van tattoos die ze hebben laten zetten. Vaak komt dat besef pas vele jaren later en wordt de tattoo met een zogeheten cover-up bedekt. Samantha heeft haar tattoo nu ook laten bedekken.

De reden voor de cover-up ligt in het geval van Barbie iets anders. Eind april bracht ze namelijk het verschrikkelijke nieuws naar buiten dat haar vriend Gelmore plotseling was overleden. Ze klapte later uit de school en zei dat hij een overdosis had genomen.

Barbie laat engel tatoeëren
Erg lang heeft Barbie niet om Gelmore gerouwd. Nog geen drie weken later kondigde ze aan dat ze opnieuw gelukkig was in de liefde met haar niet vriend Dave. En Dave vond het waarschijnlijk niet zo leuk om de naam van een ex in koeienletters op de voorgevel van zijn vriendin te zien.

Daar is nu dus een einde aan gekomen, want Samantha de Jong heeft de naam Gelmore laten veranderen in een hele grote engel. Valt nog steeds enorm op, maar de naam Gelmore is ieder geval helemaal verdwenen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Andre Hazes is ook vreemdgegaan met Nikkie Plessen

De vermoedens waren er al maar de twee ontkenden het altijd. Andre Hazes is zowel tijdens zijn relatie met Monique en ook tijdens zijn korte relatie met Bridget Maasland vreemdgegaan met Nikki Plessen.

We lieten al eerder weten dat Bridget Maasland en Nikkie Plessen elkaar niet kunnen uitstaan de reden is Andre Hazes. Hierdoor wil Bridget ook RTL Boulevard niet presenteren als Nikki Plessen er ook in zit.

Andre Hazes en Nikki Plessen zijn een keer zoenend in een club gefotografeerd. Ook na deze foto ontkende ze nog steeds iets met elkaar te hebben gedaan.

Overigens komt nu het verhaal naar buiten dat de man van Nikki Plessen heel boos was op Andre en hij Andre Hazes verschillende keren heeft gebeld dat hij uit de beurt van zijn vrouw moet blijven. Wat op zich wel vreemd is want Nikki heeft altijd gezegd dat ze een open relatie heeft met haar man. Maar wellicht dat haar man zag dat het meer was dan een one night stand en hij wilde voorkomen dat Nikki een serieuze relatie kreeg met Andre.

Ook is duidelijk geworden dat Nikki mede verantwoordelijk was voor de breuk in het huwelijk van Rafael van der Vaart en Sylvie Meis. Nikki schijnt namelijk op de bruiloft van Danie Bles (een bekende styliste) op Ibiza het gedaan te hebben met Rafael toen Sylvie eerder op de avond naar haar hotelkamer ging omdat ze zich niet lekker voelde. Verschillende gasten hebben Nikki en Rafael hevig zien zoenen in de tuin van het hotel. Ook is dit te zien op de bewakingsbeelden van het hotel. Nikki ontkent dit trouwens ondanks de beelden en de gasten die wat anders zeggen. Dit is natuurlijk al even geleden, maar toen was Nikki ook al met haar huidige man en dit bevestigd de open relatie die Nikki heeft.

Overigens kan de man van Nikki er ook wat van want die schijnt het tijdens de relatie met Nikki gedaan te hebben met Jamie Vaes de vriendin van Lil Kleine. Op zich helemaal geen probleem als je een open relatie hebt. Alleen had Jamie Vaes toen een relatie met Lil Kleine.

Doorgaan met lezen

Trending