‘Bridget Maasland ontspoorde tijdens de vakantie met André Hazes’
Connect with us

Celeberties

‘Bridget Maasland ontspoorde tijdens de vakantie met André Hazes’

Het was de meest veelbesproken vakantie van 2020: de Curacao-reis van Dre Hazes en Bridget Maasland. Volgens paparazzo Ferry de Kok liep het compleet uit de hand met de presentatrice. ,,Ze was total loss”.

De reis naar het tropische eiland betekende het einde van de relatie van Bridget en André. De zanger keerde namelijk terug met zijn ex Monique Westenberg, en liet Bridget met lege handen achter. De paparazzo die ook aanwezig was op het eiland klapt uit de school en onthult details over de reis van Dre en Bridget…

Dronken
Volgens Ferry hield Bridget, net als Dre, ook wel van een drankje. Of tien. Hij onthult in de Nieuwe Revu dat de alcohol op het tropische eiland niet aan te slepen was voor de presentatrice.

Ferry was erbij toen Bridget zichzelf bezatte op het eiland. Het liep dusdanig uit de hand, dat de presentatrice werd weggestuurd. ,,We gingen daar uit eten, met André naast en Bridget tegenover me. Na twee uurtjes was ze zo total loss, dat we haar maar naar huis hebben gestuurd.”

Vrienden
De Kok en Hazes hebben een goede verstandhouding met elkaar en spreken met enige regelmaat samen af. Zo was Ferry erbij op Ibiza en kon hij met eigen ogen gadeslaan hoe Bridget iets te diep in het glaasje keek. ,,Foto’s worden dan niet gemaakt, want we zijn dan echt privé uit. Zo is ook nooit op beeld vastgelegd hoe lam als een konijn Bridget Maasland was tijdens hun vakantie op Curaçao.”

Gelukkig voor Dre hebben hij en Ferry een goede relatie met elkaar. Anders zou er een hoop gepubliceerd zijn door de paparazzo… ,,André is in principe de enige BN’er waarvan ik niet alles zal publiceren wat ik wel kan maken. Bij de rest gaat die vlieger niet op.”

Celeberties

‘Monique Westenberg verlaat haar villa en trekt HIER in’

Monique Westenberg zou haar villa in Berkel en Rodenrijs binnenkort gaan verlaten. Volgens Bekendeburen.nl heeft de ex-verloofde van Dre Hazes zojuist een huurcontract getekend, en verkast zij binnenkort naar een appartement. En daar staan haar héle onverwachte buren te wachten…

Sinds Monique en Dre definitief uit elkaar zijn woont zij samen met hun vierjarige zoontje André in de villa in Berkel en Rodenrijs, waar zij jarenlang samen heeft gewoond met Dre. Die is vertrokken naar een huis dat voor hem geregeld werd door de vader van ‘goede vriendin’ Sarah van Soelen. Ook zij zou momenteel wonen in het huis waar Dre zich schuil houdt…

Appartement
Volgens Bekendeburen.nl gaat ook Monique de woning waar het voormalige gezin zoveel goeie (én slechte) herinneringen maakte binnenkort verlaten. Zij zou gaan wonen in een appartement in Vinkeveen.

En niet zomaar een appartement: het appartement dat zich bevindt boven dat van Roxeanne Hazes, Monique’s voormalige schoonzus.

Dre bezit het appartement boven zijn zus in Vinkeveen en zou dit voorlopig verhuren aan Monique. Een compromis terwijl er besloten wordt wat er met de villa in Berkel en Rodenrijs gaat gebeuren.

Als de geruchten kloppen is de verhuizing in ieder geval goed nieuws voor de kleine André (4) en zijn neefje Fender (3). De jongens kunnen het net zoals hun moeders goed met elkaar vinden en kunnen op deze manier meer tijd met elkaar doorbrengen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Monique Westenberg valt voor charmes van BN’er

André Hazes wisselde het afgelopen jaar sneller van vrouw dan van ondergoed. Bij Monique ligt dat heel anders. Zij was altijd heel trouw. Haar grote liefde was altijd haar zoontje André. Maar nu is er toch iemand anders in beeld.

Volgens Shownieuws zijn er hardnekkige geruchten dat Monique een nieuwe liefde heeft. En dat is niemand minder dan Tino Martin! Vooralsnog heeft Timo wel nog een relatie met vriendin Kimberly.

Het gerucht circuleerde al in 2019 toen Monique en André Hazes uit elkaar waren. De jonge zanger viel toen in de armen van Bridget Maasland. Het gerucht was compleet uit de lucht gegrepen. Nu wordt opnieuw beweerd dat Monique en Tino iets hebben.

Volgers laten berichten achter op het Instagram profiel van Tino: “Jij en Mo! Blijf van de drank af, doe haar dat niet weer aan. Ik zei heel lang geleden, oh dat zou een goeie match zijn, Tino en Mo. En YESS! Veel geluk samen.”

Kimberly laat ook van zich horen. Zij moet er eens goed om lachen en betrouwt haar vriend voor honderd procent. Ze schrijft: “Thee met dubbel suiker, casino wit mét boter en rosbief en niet te vroeg de gordijnen open ’s morgens! Prettige wedstrijd, Monique.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Gerard Joling vertelt over zijn 4.500 bedpartners waaronder deze politici!

Gerard Joling bleek volgens verschillende roddelpers en roddelsites maar liefst 4.500 bedpartners te hebben gehad. Gisteravond was de zanger te gast bij het SBS6-programma Hoge Bomen met Jeroen van der Boom. Ook illusionist Hans Klok was aanwezig die een beetje mee zat te grappen. Maar Joling laat weten dat het wel flink wat zijn geweest inmiddels: “Nou dat aantal lijkt mij iets veel. Maar toch… De pony laten grazen.“.

Natuurlijk wil iedereen weten of daar ook bekende Nederlanders tussen zitten, of misschien zelfs politici. En jahoor, dat is volgens Joling zelf zeker het geval: “Dat gaan de mensen nog wel een keer lezen, dat ga ik nu nog niet vertellen.”

Gerard Joling en zijn 4.500 bedpartners!
Er gaan verschillende geruchten over bepaalde politici. Sommige nieuwssites benadrukken zijn relatie met Thierry Baudet nog even: “Hij is gewoon een kennis. Ik heb een paar keer met hem gezongen, want hij speelt ook piano. En sindsdien drinken we af en toe een wijntje..“. Op social media wordt door kijkers vooral gegrapt over Mark Rutte. We gokken dat dit ook een warm-makertje voor een nieuw boek of iets dergelijks die de zanger misschien uit wil gaan brengen:

Doorgaan met lezen

Trending