Bridget Maasland openhartig over dickpics: ‘Mmmm, lekker!’
Connect with us

Celeberties

Bridget Maasland openhartig over dickpics: ‘Mmmm, lekker!’

Op Instagram is Bridget Maasland openhartig over dickpics. De presentatrice krijgt geregeld zo’n foto’s en hoopt dat het snel stopt.

Ze schrijft: “Ik ken geen één vrouw die bij een ongevraagde DicPic of de Nederlandse variant ‘KoteFoto’ denkt: hhmmm lekker, ik ga gelijk contact met deze persoon zoeken en afspreken. En eerlijk gezegd denk ik ook niet dat dat het doel is van de afzender. Waarschijnlijk is het idee dat jij het ziet en schrikt al opwindend genoeg.”

Strafbaar

Bridget legt verder uit: “ Ik krijg wel een paar ‘klotefoto’s’ per dag in mijn dm maar nu men weet dat het ongevraagd sturen van een dicpic strafbaar is houdt dat hopelijk op. Mijn moeder leerde mij vroeger, toen er nog potloodventers bestonden en ik met buiten paardrijden die nog weleens tegen kwam dat ik hem, uit moest lachen en moest zeggen dat hij een kleintje had. Er is in 35 jaar, helaas nog te weinig veranderd.”

Celeberties

Foto van Eva Jinek blijkt meer te laten zien: “Zie je, ze is wel zwanger!”

Eva Jinek heeft haar volgers, en de roddelbladen, even een cryptische post onder de neus gehouden. De presentatrice heeft een foto op haar Instagram geplaatst van een knuffel-garnaal. Voor de volgers is het nu natuurlijk gissen waarom de blondine dit plaatst. Normaal gesproken plaatst Eva altijd foto’s met lange teksten erbij over iets waar ze graag iets over kwijt wil.

Tegenwoordig verschijnen er dan ook maar bar weinig foto’s van de presentatrice zelf op haar kanaal. Maar bij de foto van de garnaal, daar staat helemaal niets bij. Niet in de foto en niet als bijschrift. Volgers blijken het hierdoor zeker te weten, Eva is zwanger. Ook Shownieuws kopt er lekker in met een grote kop over een mogelijke zwangerschap. Er valt bijvoorbeeld te lezen: “Ben je zwanger? Gefeliciteerd!”

Eva Jinek zwanger?

Een ander schrijft weer: “Ik hoop dat dit betekent dat je in blijde verwachting bent… In dat geval: van harte gefeliciteerd.“. Sommige zijn wel érg zeker van hun zaak: “Ze is zwanger!“. Er is wel meer vreemds aan de hand rondom Eva, wordt in Shownieuws besproken. Evert Santegoeds laat weten dat de blondine allerlei interviews heeft afgezegd betreft de promotie van haar boek. Hij zegt: “Ja, we hoorden dat vandaag pas. Wij zouden ook met Eva spreken over dat boek en over wat haar bewogen heeft om dat te schrijven. En over de leuke dingen die erin staan.“

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Nieuw programma van Meilandjes in scene gezet? “Ze neppen de boel!”

De Meilandjes hebben geen goede beurt gemaakt in de buurt waar ze Chateau Bijstand opnemen. Buurtbewoners denken dat het programma in scene is gezet en zijn naar de juice kanalen gegaan.

Chateau Bijstand

In het programma leeft de familie op een strak budget. Hun gigantische vermogen wordt een mand lang teruggebracht tot bijstandsniveau. Maar nog voor het programma begon stroomde de kritiek binnen. Het huis waar ze verblijven kost in werkelijkheid 1750 euro per maand, een bedrag wat een normaal bijstandsgezin nooit kan betalen.

De buurtbewoners zeggen er het volgende over: “Jaa ze waren hier, maar ze moeten dus een maand in dat huis zitten, alleen zijn ze vanavond weggegaan. Dus ik denk dat ze elke dag gewoon terugkomen en doen alsof ze hier pitten. Ik ga alles in de gaten houden.”

Maar ook het bedrag wat de familie maandelijks te besteden heeft wordt in twijfel getrokken: “Martien en Erica zijn gisteren voor opnames naar de markt gegaan. Dat lijkt misschien goedkoop, maar op de markt verkopen ze allemaal verse producten waardoor het ook duurder is.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Hazes en Sarah van Soelen weer samen gespot

Wij hebben te horen gekregen dat Rachel Hazes gisteren samen met Sarah van Soelen een hapje was gaan eten bij La Brochette in Amsterdam. Dat is een tent waar Dries Roelvink ook vaak een hapje gaat eten.

De vraag is natuurlijk waar is Rachel Hazes in godsnaam mee bezig. Ze zou haar zoon Andre moeten steunen, maar het lijkt erop dat ze de banden met zijn exen warm wil houden. Zo probeert ze ook al Anne Rose bij zich te houden. Anne Rose en Andre zijn een aantal weken geleden uit elkaar gegaan en sindsdien zou Andre graag willen dat Rachel haar ontslaat. Anne Rose doet namelijk de management taken voor Rachel. Maar Rachel wil haar niet ontslaan en is blij met haar. Sterker nog Rachel wil dat het weer goedkomt tussen Andre en Anne Rose.

Maar aangezien dat niet echt schijnt te lukken zet Rachel wellicht nu weer in op Sarah van Soelen. Want Rachel wil natuurlijk één ding ten alle tijden voorkomen en dat is dat Andre en Monique weer een relatie krijgen. Maar wat Rachel waarschijnlijk nog niet weet is dat Andre en Monique al stiekem weer een relatie hebben sterker nog Monique probeert zelfs weer zwanger te raken van Andre.

Waar het etentje tussen Rachel en Sarah dan wel goed voor was nou wellicht hebben ze hun liefdesverdriet met elkaar kunnen delen. Rachel werd namelijk een aantal dagen geleden alweer gedumpt door topcrimineel Klaas otto en Sarah heeft natuurlijk altijd nog verdriet van Andre Hazes.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending