Bridget Maasland schreef Monique Westenberg een brief
Connect with us

Lifestyle

Bridget Maasland schreef Monique Westenberg een brief

Bridget Maasland (45) is nog altijd kapot van de breuk met André Hazes (26). Hun relatie werd in de media breed uitgemeten en er gingen zelfs geruchten dat ze al met de zanger was toen hij nog bij Monique Westenberg (43) was.

Maar daar is volgens de presentatrice niets van waar. “Ik weet in ieder geval dat ik mezelf recht in de spiegel kan aankijken”, doet Bridget nu een boekje open in ‘VROUW’.

Tijdens het interview wordt Bridget gevraagd naar het feit dat ze in 2014 al een ‘huwelijksnacht’ zou hebben beleefd met André op het huwelijk van Patty Brard.

Volgens haar klopt er niets van deze roddels. Ook de geruchten dat het stel met elkaar gezoend zou hebben, zet ze neer als onzin.

“Ze waren al maanden uit elkaar en Dré had toen al een eigen huis”, vertelt Bridget openhartig. “Als mensen dingen verkeerd willen uitleggen, kan ik daar niks aan doen. Ik weet in ieder geval dat ik mezelf recht in de spiegel kan aankijken.”

Ondertussen werd Bridget wel gezien als de vrouw die een huwelijk kapotmaakte. Daarom besloot ze Monique de waarheid te vertellen in een brief.

Bridget: “Gewoon de waarheid, mijn verhaal, in plaats van wat je las. Nee, ze heeft niet gereageerd en dat hoefde ook niet van mij.

Ik wist dat Dré en zij goed met elkaar omgingen en dat het goed ging met Dreetje. Dat was het allerbelangrijkste.”

Hoewel Monique en moeder Rachel er nooit een geheim van hebben gemaakt dat ze niet door één deur kunnen, was Bridget dikke maatjes met haar schoonmoeder.

“Ik had het echt leuk met haar, we belden ook los van Dré. Maar het is natuurlijk ook een heel eh… intense vrouw.

Dus ik moest wel af en toe tegen haar zeggen: ’Zo, nu is het klaar. Nu luister je even naar mij’. En daar kon ze dan weer heel hard om lachen. Wij hadden gewoon heel erg veel lol samen”, aldus de presentatrice.

Celeberties

KEIHARD: Frank en Rogier halen snoeihard uit naar Bridget Maasland!

Frank en Rogier zijn goed bevriend met Rachel Hazes. Ook haar zoon André vinden ze een geweldige jongen, zo schrijft Ditjes & Datjes. Maar over zijn ex-vriendin hebben ze weinig goeds te zeggen weten we nu. We hebben het natuurlijk over Bridget Maasland waar de zanger kortstondig een relatie mee heeft gehad.

In het weekblad Weekend halen ze namelijk flink uit naar de blonde presentatrice. Ze geven aan dat ze vermoeden dat de blondine gewoon op de bekendheid en populariteit van de zanger is gevallen. “Zij heeft meteen de furore van die jongen gepakt. Ik denk dat zij zijn populariteit wel leuk vond. Volgens mij solliciteert zij naar iemand die bekend is.” geeft Frank aan in het blad.

Frank en Rogier halen uit naar Bridget Maasland

Hij geeft ook aan dat hij denkt dat de blonde presentatrice nooit op de zanger was gevallen als hij niet zo populair geweest was. De jonge zanger zou dat volgens hem op een gegeven moment door hebben gehad.

Doorgaan met lezen

Lifestyle

EXCLUSIEF: Imanuelle Grives klapt uit de school over haar relatie met André Hazes

Ongeveer een jaar geleden was het niet het coronavirus dat het nieuws domineerde. Nee, de break-up tussen André Hazes en Monique Westenberg was het gesprek van de dag. Mede omdat de jonge zanger al vrij snel een relatie bleek te hebben met presentatrice Bridget Maasland. In die tijd werd Dreetje door ‘de bladen’ aan wel weer vrouwen gelinkt en één daarvan was Imanuelle Grives. De actrice die een paar maanden eerder nog met een grote hoeveelheid drugs op zak werd aangehouden op een Belgisch festival laat aan Beau Monde precies weten hoe het nou eigenlijk zat tussen haar en André.

Imanuelle Grives en haar geheime amourette

“Een van de meest opmerkelijke berichten vorig jaar was dat ik het in een kleedkamer meer dan gezellig gehad zou hebben met André Hazes”, zegt ze in de nieuwe Beau Monde. “Grappig, want hoewel ik echt weleens een geheime amourette met een collega heb gehad, toch echt niet met hem.” Ze gaat zelfs verder: Ja, André is een leuke gast.

En we hebben het ook heel gezellig gehad in de kleedkamer… Met nog zes andere mensen erbij, ja!” Bullshit-berichten dus. “Ik bedoel, kijk op wat voor types hij valt en kijk naar mij. Ik ben toch veel te jong voor hem!”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Wauw: Na deze foto’s van Estavana Polman snappen we Rafael van der Vaart wel!

Estavana Polman en Rafael van der Vaart zijn al sinds 2016 een setje. Dan voel je als vriendin, zeker in het begin, toch een behoorlijke druk wanneer de ex-vrouw van je nieuwe vriend Sylvie Meis is. Maar we kunnen na deze fotoreeks toch wel stellen dat de handbalster net onder doet voor Sylvie, zeker niet op sportief vlak. En dat is vast en zeker een betere match voor de oud-voetballer dan zijn vorige liefde.

Trouwen zit er voorlopig niet in voor de twee zegt de voetballer. Zijn vriendin zegt namelijk altijd: “Het is Estavana die tegen mij roept: ‘Je trouwt maar 1 keer en dat huwelijk heb je al verkloot!’ Dat vind ik humor. Eigenlijk zou ik dat moeten zeggen. En misschien heeft ze ook wel gelijk. Het huwelijk is slechts een briefje. Het zou niets toevoegen. We hebben een prachtig leven. Ook zonder dat jawoord.”

Estavana Polman, dat heeft Rafael van der Vaart goed voor elkaar!

Maar of de twee tortelduifjes nu gaan trouwen of niet, daar zijn we hier natuurlijk niet voor. We willen foto’s zien van deze prachtige handbalster. De 28-jarige dame heeft ook al verschillende keren in de FHM top 100 gestaan.

View this post on Instagram

On my way to Denmark 💪🏻🇩🇰 #normallife

A post shared by Estavana Polman (@estavana) on

View this post on Instagram

My crew ❤️ @sannevanolphen

A post shared by Estavana Polman (@estavana) on

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending