Bridget Maasland slaat snoeihard terug na ophef om foto zonder kleding
Connect with us

Celeberties

Bridget Maasland slaat snoeihard terug na ophef om foto zonder kleding

Bridget Maasland plaatst vaak foto’s waarop ze haar buste in zwembroek laat zien op Instagram. Nu heeft de blondine besloten om alleen in haar ondergoed voor haar volgers te poseren. Niet iedereen was blij met de foto, maar Bridget reageerde woedend.

Mooi Bridget Maasland koestert geen wrok tegen hier en daar een mooie foto. De gastheer laat regelmatig een van haar beste kanten zien. Ook komt er soms een foto uit met minder kleding. Zeker nu de zomer is begonnen, loopt Bridget maar al te graag in schattige bikini’s of badpakken door de straten. Bridget is niet bepaald vies van bepaalde felle kleuren en staat haar meestal erg goed. Ondertussen is Bridget 47 jaar oud, maar ze moet nog afscheid nemen van haar voormalige modellencarrière. Helaas voor Bridget stonden de fotografen en het bureau niet langer in de rij om met haar samen te werken, dus moest ze de foto’s zelf maken.

Bridget Maasland deelt een foto met alleen ondergoed

Om iets nieuws te proberen, besloot Bridget Maasland een foto te maken met nog minder dan een bikini. Het lijkt erop dat de foto op Instagram is genomen bij Bridget thuis. En in je eigen huis weet je natuurlijk waar je aan toe bent. Blijkbaar vindt Bridget het leuk om in huis te ontspannen met zo min mogelijk kleding. Natuurlijk is het begrijpelijk als het zo warm is. Bridget marcheerde alleen in haar ondergoed. Het is in ieder geval niet stoffig. Het was waarschijnlijk Bridget’s pyjama sinds ze in de badkamer was. Om wat meer privacy te creëren had de blondine haar armen voor haar lichaam gekruist. Het is zeker een gewaagde foto, maar Bridget lijkt er erg trots op te zijn. De foto sprak echter niet iedereen aan. Een volgeling van Bridget maakte bijvoorbeeld een vernietigende opmerking door te antwoorden: “Wat zeggen de vrienden van uw zoon?”

Bridget Maasland antwoordt

Natuurlijk zit Bridget Maasland niet stil en zo’n nare opmerking laat ze niet gebeuren. Daarom gaf Bridget een zeer uitgebreide publieke reactie op de opmerking van deze heer. Bridget wil ‘lichaamspositiviteit’ overbrengen op haar volgers, wat betekent dat alle lichamen mooi en acceptabel zijn. Bij de reactie van Bridget vroeg ze zich af wat er mis was met de foto en waarom de heer zo’n kwaadaardige opmerking maakte. Ze vraagt ​​zich ook af wat je echt op de foto ziet. Natuurlijk is dit een foto waarop je een groot deel van Bridget’s lichaam kunt zien, maar dat was geheel haar keuze. Bridget deelde ook een gedetailleerd verslag van haar verhaal omdat ze waarschijnlijk wilde dat mensen wisten wat ze van de opmerking vond. Tot slot zei Bridget: ‘druk met belangrijke zaken.’

Celeberties

Ontzettend triest nieuws Maxime Meiland (26): ‘Vanochtend overleden door een aanrijding’

Maxime Meiland heeft zeer droevig nieuws te melden. Ze plaatste het nieuws op haar Instagram Stories.

Maxime Meiland had woensdag een zeer trieste dag. Een van zijn katten is dood.

De kat woont sinds april vorig jaar bij Meilandjes, schrijft ‘Verhaal’. “Onze zeer dierbare Jut is vanmorgen overleden”, schreef Maxime.

“Het resultaat van een aanrijding. Haar broer Jul is nog steeds verdrietig en wij ook… Rust zacht, schat!

 

Gelukkig gezin

Na de verhuizing uit het oosten van het land hadden Maxime Meiland en Leroy Molkenboer alles bij elkaar: samen in Noordwijk, met opa en oma. Daarom hebben ze altijd een oppas beschikbaar voor kleine Claire en Vivi. Begin dit jaar verhuisde het gezin zelfs naar een groter huis en was Maxime weer te zien op onze tv in Chateau Bijstand. Ze krijgen twee katten genaamd Jut en Jul, van wie iedereen heel veel houdt. Helaas zijn ze bij slecht nieuws betrokken.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Niet Bibi Breijman maar ‘Waylon is het slachtoffer!’

Waylon (Willem) heeft de afgelopen dagen veel stof te verwerken gehad nadat sapzender Juicechannel bekendmaakte dat de zanger een affaire had. De zanger zou een “afspraak met de dokter” hebben gehad met een andere vrouw terwijl Bibi Breijman, zijn vriendin, zwanger was. De zanger plaatste zelfs een statement op Instagram: “Ik heb het verpest!”. De mannelijke zanger plaatste daar zelfs een openbare regel, gericht aan zijn vriendin: “Sorry Biebs”.

Harry Vermeegen worstelt hier een beetje mee en zegt dat Willem slachtoffer is. Vermeegen: “Arme Willem, ooohhh, ja. Kijk, dat is het resultaat van waar we nu naar kijken. Ook in de kranten. Dit is het resultaat van de hele MeToo-zaak. Zeg, uitbreiding daarvan. Het hele MeToo-evenement was natuurlijk helemaal weggeblazen. En Willem moet daar duidelijk de dupe van worden. Want nu beginnen ze ineens iedereen die vals speelt te verbranden. ”

” Waylon is het slachtoffer! “Vermeegen denkt dat dit het gevolg is van het hele MeToog-incident. Dit moet worden afgedaan als een privéaangelegenheid, zei hij. De bots vinden dat ze dit soort nieuws moeten publiceren. De nieuwsexpert van de show, Natacha Harlequin, zei dat de ontrouw van de zanger niets bijzonders was: “Behoort!” “Het is echt geen privéaangelegenheid”, zei Harlequin. Heb je altijd bewondering voor mensen die je bedriegen? Ik weet het niet. Ik denk dat dat er een onderdeel van is. “Maar Bart Ettekoven denkt daar anders over: ‘Als het onbekende Nederlanders waren, ja. Rechts. Maar ik bedoel: hij was het die het bekend maakte. Hij gaf het vrijuit toe. Dat hoort erbij als je een beroemde Nederlandse vrouw bent, Natacha. Vermeegen voegde toe: “Pfff, de halve wereld wordt gek. Prima. Het is een kort verhaal. En arme Willem zal aan de boomtoppen worden opgehangen. De volledige video van Vermeegen over Willem is hier:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: André Hazes is Nederland helemaal zat en vertrekt voorgoed naar Amerika!

André Hazes bleef een tijdje onopgemerkt, zoveel mogelijk in Nederland. Je kunt in dit kleine, dichtbevolkte land geen scheet laten zonder een spion van Yvonne Coldeweijer of een van de vele andere sapketens die audio-, video- of fotoclips maken. Een echt stille media en van de radar verdwijnen is dus niet helemaal mogelijk voor een wereldster als André. Dit is waarschijnlijk ook de reden waarom de mannelijke zanger soms naar Amerika reist, waar hij het naar zijn zin heeft. De mannelijke zanger heeft met de meeste van zijn familieleden door het land gereisd. Het is nooit een geheim dat de zanger een zwak heeft voor dit land. Ondertussen denkt de zanger er zelfs over om zich al lang in de VS te vestigen. Dit scheelt natuurlijk veel CO2 uitstoot.

André Hazes helemaal klaar met Nederland!

Rachel Hazes heeft echter bedenkingen bij de definitieve verhuizing van haar zoon. Rachel uitte haar bezorgdheid in Story Weekly: “Ik merk dat onze zoon André net zoveel van Amerika houdt als zijn vader. Ik weet niet of hij echt concrete plannen heeft om daar een huis te kopen. Ik zou het hem in ieder geval nooit afraden, dat moet hij zelf beslissen. Het wordt heel moeilijk als hij daar gaat wonen en zijn zoon hier in Nederland is.

Qua werk lijkt het ook moeilijk. André lijkt zijn werk echter even aan de kant te hebben geschoven. Misschien is een internationale carrière iets. Een anonieme insider, waarschijnlijk ook Rachel: “Ook al ging André nog tien keer naar Monique, ook al stonden ze nog voor het altaar. De geschiedenis leert dat zij niet de vrouw was met wie hij altijd zou zijn.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending