Bridget Maasland verwart fans met foto: “Dat is Linda de Mol!”
Connect with us

Celeberties

Bridget Maasland verwart fans met foto: “Dat is Linda de Mol!”

Wie Bridget Maasland volgt weet dat je een hoop selfies kunt verwachten. Even door de tijdlijn op Instagram van deze presentatrice scrollen en je ziet dat ongeveer 80% uit dit soort foto’s bestaat. Maar soms, heel soms, krijgen we ook een ander kiekje voorgeschoteld. Zoals een foto in een spiegel.

Eigenlijk ook een selfie, maar toch net wat anders. Daarnaast komen er ook vaak video’s en foto’s voorbij van het bedrijf van haar ouders ‘Meltingpot’ in Amsterdam. Hier kun je allerlei producten voor in huis komen, welke ook al eens onder de aandacht kwamen. Maasland bleek namelijk een behoorlijk lugubere smaak te hebben wat betreft de prularia die ze in haar kast heeft staan. Er werden 4 schedels aangetroffen, twee pistolen en een kabouter die zijn middelvinger opsteekt. Mocht je dat nog even terug willen zien dan kan dat natuurlijk hier.

Bridget Maasland lijkt als twee druppels water op Linda de Mol!

Gisteravond kwam er opnieuw een foto van de blonde presentatrice voorbij. Maasland maakt voordat ze achter de desk verschijnt bij RTL Boulevard altijd even een kiekje van zichzelf in haar outfit. Hierbij laat ze bijvoorbeeld weten waar het outfit vandaan komt. Deze werd behoorlijk vaak ingezonden omdat mensen hem toch wel erg verdacht op iemand anders vonden lijken. De foto is namelijk niet de scherpste foto die Maasland op haar kanaal geplaatst heeft. Van een afstandje met een vlugge blik is het namelijk net alsof je Linda de Mol voor de spiegel staat. Zal ze dan toch weer terug zijn in Nederland? Swipe onderstaande foto voor meer:

Celeberties

Heftig nieuws voor Patricia Paay: ‘Door deze ziekte kan ik niks meer’

Patricia Paay vreesde nooit meer te kunnen lopen toen ze eind oktober in het ziekenhuis werd opgenomen vanwege een bacteriële infectie aan haar heup, vertelde ze zondag in RTL Boulevard.

De zangeres vertelde in het programma dat haar artsen haar niet konden beloven dat ze volledig zou herstellen.

De 72-jarige Paay bracht vorig jaar drie maanden door in een ziekenhuis en in een zorghotel. Ze belandde daar toen een bloeduitstorting op haar heup een bacteriële infectie bleek die haar heupbeen beschadigde. De infectie tastte haar prothese aan, waardoor deze constant uit de kom schoot.

“Ze zeiden: of je ooit nog kan lopen weten we niet. Ik heb toen heel hard gehuild. Ik dacht: het zal toch niet? De ontsteking deed ook vreselijk veel pijn”, vertelde de mediapersoonlijkheid, die op Kerstavond weer naar huis mocht en daar momenteel herstelt.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Katja Schuurman openhartig over heftige periode

Eind vorig jaar zetten Katja Schuurman en Freek van Noortwijk een punt achter hun huwelijk. De actrice vertelt nu openhartig hoe ze de afgelopen maanden, na hun relatiebreuk, heeft ervaren.

‘Weer boven komen drijven’

Kort voor de breuk besloot Katja een sabbatical te nemen en zes maanden even niet te werken. Maar een periode van rust werd het zeker niet, laat ze weten in gesprek met RTL Boulevard. “Ik dacht mezelf te voeden, maar dat was wegens de scheiding meer watertrappelen en overleven”, vertelt de actrice. Ook zegt ze dat ze ‘veel is afgevallen door stress.’ Nu gaat het gelukkig weer een stuk beter. “Ik ben weer boven komen drijven”, omschrijft Katja het.

Contact

Met Freek kan ze nog altijd goed door één deur, vertelt Katja in het interview: “Het is weer heel lekker en goed leven en ik heb fijn contact met ook deze ex-man.” De twee hebben samen ook een dochtertje, Coco, van 1 jaar.

Iets te vieren

Na een roerige periode heeft Katja ook weer veel te vieren. Een aantal weken geleden werd ze de dolgelukkige tante van Jimi, het zoontje van Birgit Schuurman. Daarnaast mag de beauty aanstaande zaterdag 47 kaarsjes uitblazen én kijkt ze met veel enthousiasme uit naar de première van Costa!! de film, die van 28 april in de bios te zien is. Genoeg happy moments in het verschiet!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Dit zijn de vriendjes van prinses Amalia en Alexia: “Wat een stoere gasten” (video)

Prinses Amalia (17) en Alexia (16) zijn allebei meiden geworden die nu op een leeftijd zitten dat er ook jongens in het spel zitten. De media brengt daar echter vrij weinig over naar buiten omdat ze beid nog onder de 18 zijn. De media mag dit dus niet zomaar doen wegens de mediacode. Maar in Argentinië gaat het er heel anders aantoe. Daar mag er gewoon gepubliceerd worden wat je wil en wordt er ook volop gepraat over de dames.

Vriendjes van Amalia en Alexia

Toen het koninklijk gezin deze zomer naar vakantie in Griekenland ging hebben de prinsessen volgens de Argentijnse media hun vriendjes meegenomen om te genieten van de zon. De Story heeft eerder ook laten weten dat ze weten wie het zijn en zelfs foto’s hebben maar dat ze deze niet gingen publiceren.

Vriendje prinses Amalia

 

Volgens de Argentijnen is de prins van België het vriendje van Amalia, Prins Gabriël van België. Gabriël is het tweede kind koning Filip en koningin Mathilde.

Vriendje Alexia

LifeofYvonne, de roddelqueen van het moment is er volgens haar achtergekomen wie het vriendje van Alexia is en laat dat in de video hieronder zien:

Reacties

Omdat er nu dus bekend is gemaakt wie de vriendjes van de prinsessen zijn er uiteraard ook reacties ontstaan. Iemand schreef dat ze beide jongens ‘ontzettend stoer’ vindt.

Iemand anders schreef: ‘Wat een knapperds😍’

Over het vriendje van Alexia wordt echter gespeculeerd dat hij wellicht iets te oud is. Iemand schreef: “Is hij niet veel te oud?”.

Doorgaan met lezen

Trending