Bridget Maasland zou bijna gaan trouwen met André Hazes
Connect with us

Celeberties

Bridget Maasland zou bijna gaan trouwen met André Hazes

Afgelopen tijd heeft het liefdesleven van André Hazes veel te verduren gehad. Allereerst liet hij weten dat zijn relatie met Monique helemaal over was, kwam hij terecht kwam bij Bridget. Na een paar maanden tijd ging hij overigens weer terug naar zijn ex Monique en nu is hij samen met Sarah van Soelen.

Eerder kregen wij te horen dat de breuk tussen Bridget en André zou komen door het aanhankelijke gedrag van Bridget, maar het lijkt erop dat de zowel Bridget als André vrij serieus in hun relatie waren.

Vrienden van Bridget lieten het volgende weten over de relatie van Bridget en André:

“Hun relatie ging als een raket, het duizelde af en toe weleens. Maar ze hadden zoveel plezier dat ze zich overal doorheen lachten. En eerlijk is eerlijk: ze konden niet van elkaar afblijven”

Verlovingsring uit Londen
Nu delen de vrienden van Bridget het verhaal met de Story dat André heel veel energie had gestoken in de verlovingsring die hij voor Bridget gekocht zou hebben. Om onopgemerkt te blijven ging hij naar de Tiffany & Co om een prachtige ring voor haar te kopen. Zelfs de trouwdatum zou al bekend zijn, lieten haar vrienden weten aan de Story.

Bezorgde vrienden
Volgens haar vrienden is André niet netjes omgegaan met Bridget. Zo laten ze het volgende weten:

“André is niet bepaald chic met Bridget omgesprongen. Met Monique trouwens ook niet, maar dat terzijde. Eerst schreeuwt hij van de daken dat hij verschrikkelijk verliefd is op Bridget. Daarbij bezorgt hij Monique de blamage van haar leven, omdat zij dat min of meer via een appje van hem te horen kreeg. Op dat moment was André al met zijn hele hebben en houwen bij Bridget ingetrokken’’

Bron: Ditjes en Datjes

Celeberties

Gelekte foto bevestigt Spaanse zorgen: Prinses Alexia heeft écht slechte invloed op Leonor!

Verschillende nieuwsbladen uit Spanje hebben artikelen geschreven over de Spaanse prinses Leonor van 15. Ze gaat namelijk naar dezelfde school als onze eigen prinses Alexia. Het zullen klasgenootjes worden en dat is natuurlijk best bijzonder, twee prinsessen in één klas. Zelfs voor een school die ook wel de prinsessenschool genoemd wordt.

Het gaat namelijk om United World College of the Atlantic is het oudste van de United World Colleges. Dat is een groep van scholen die door middel van internationale vorming en sociaal engagement opvoeden tot verdraagzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Maar Spaanse media waren niet erg te spreken over de mogelijke invloed die onze prinses op de Spaanse prinses zou hebben. De Nederlandse prinses zou “te rebels” zijn en haar ouders koppijn bezorgen hiermee.

Alexia en Leonor samen aan het chillen!
Nu blijkt dat prinses Leonor naar de school gestuurd is omdat ze een vriendje had waar haar ouder het niet mee eens waren. Rebels hoort wat ons betreft dan ook vrij goed bij de leeftijd van de dames. Toch is er een grapjurk geweest die even in moest haken op de “zorgen” van de Spaande media. Hopelijk krijgen ze deze foto daar niet te zien:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Heftige ruzie tussen Monique Westenberg en buurvrouw

Monique de ex van Andre Hazes kreeg eerder nog kritiek te verwerken van de basisschooljuf van kleine Dre. En dat is blijkbaar niet de enigste vrouw die kritiek op Monique heeft, want Monique plaatste de onderstaande foto op haar Instagram account en daaruit blijkt dat ze ook al ruzie heeft met haar buurvrouw.

De ruzie zou gaan om een steiger. Monique had in een eerder bericht blijkbaar iets negatiefs gezegd over de steiger van deze buurvrouw. Dit pikte deze buurvrouw niet en de volgende ochtend belde ze aan bij Monique en kwam ze verhaal halen.

Monique zegt er het volgende over:

”Gisteren poste ik deze foto met een grapje over de steiger aan de overkant. Deze wordt al jaren niet meer gebruikt omdat je anders wel hele natte voetjes krijgt. De eigenaresse van de steiger kwam vanmorgen aan de deur omdat ik haar steiger beledigd heb. ik moest lachen omdat ik daadwerkelijk nog niet eens een eend erop heb zien zitten de afgelopen jaren. De mevrouw is boos weggegaan en wilt dat ik mijn vorige post verwijder. Dat doe ik voor haar. Ze gaf aan dat ze inmiddels een vergunning heeft, waarvoor wilde ze niet zeggen. Ik denk voor een nieuwe steiger. Gezellig, kunnen we naar elkaar zwaaien. Ze zei ook nog iets over mijn honden dat die iedereen aanvallen. Die begreep ik niet gezien er water tussen de tuin en de overkant zit.”

Hieronder de foto.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zijn André Hazes en Sarah van Soelen (al zo snel) uit elkaar?

Het lijkt erop dat André Hazes en Sarah van Soelen nu alweer uit elkaar zijn laten meerdere bronnen weten.

Als je echter op Instagram lijkt alles nog goed te gaan maar toch zeggen meerdere anonieme bronnen dat André liever als vrienden verdergaat met Sarah van Soelen.

De bronnen zeggen ook dat André Hazes en Sarah van Soelen het nieuws nog niet officieel willen maken. André Hazes bevestigt of ontkent het nieuws ook niet. Hij liet weten dat hij even geen interviews wil doen en dat ‘alles nog komt’.

André en Sarah zijn op dit moment van een vakantie op Ibiza aan het genieten en we zijn heel erg benieuwd wat er daarna gaat gebeuren…

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending