Britney Spears (40) verwijdert spiraaltje en is opnieuw zwanger
Connect with us

Celeberties

Britney Spears (40) verwijdert spiraaltje en is opnieuw zwanger

Britney Spears is opnieuw zwanger. Het is het derde kindje voor de zangeres en haar eerste met verloofde Sam Asghari.

Ze is zelf ook heel verrast met de zwangerschap. Op Instagram onthult Britney dat ze zwaarder werd en dat haar man eerst dacht dat ze zwanger was van eten. Uiteindelijk bleek een zwangerschapstest uit dat ze zwanger was.

Geheim

Nu is de zangeres heel blij met haar zwangerschap, maar dat was de vorige keren heel anders. “Dat is echt verschrikkelijk en vrouwen spraken er toen niet over. Sommige mensen vonden het gevaarlijk als een vrouw klaagde met een baby in hun buik, maar nu praten vrouwen er elke dag over”, vertelt de zangeres.

Tegenwoordig rust er gelukkig geen taboe meer over het onderwerp. “Godzijdank hoeft die pijn geen geheim meer te blijven. Dit keer zal ik dagelijks yoga-oefeningen doen.”

Spiraaltje

Met haar ex-man Kevin Federline kreeg Britney twee kinderen, Jayden en Sean. Tijdens de rechtszaak tegen haar vader, die aangesteld was als haar curator, liet ze al verstaan dat ze nog een kind wilde. Haar vader eiste dat ze een spiraaltje droeg en vond dat zijn dochter niet meer zwanger mocht worden. Nu ze weer over haar eigen leven mag beslissen, liet ze het spiraaltje meteen verwijderen.

Celeberties

Yvonne Coldeweijer gaat Samantha Steenwijk vrijdag woedend maken!

Yvonne Coldeweijer heeft het flink aan de stok met Samantha Steenwijk vanwege wat ‘juice’ betreft afslankpillen en paardrijden. Coldeweijer heeft al verschillende bekende Nederlanders het leven behoorlijk zuur gemaakt. Zo heeft Coldeweijer de problemen tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes aan het licht gebracht met dé beruchte video.

Maar ook André Hazes en Marco Borsato hebben er gigantisch van langs gekregen. Zélfs het nieuws betreft Glennis Grace en haar knokploeg kwam bij Coldeweijer vandaan. Niemand heeft ooit écht actie ondernomen tegen Coldeweijer. Steenwijk echter wel, vanwege dieetpillen. Steenwijk heeft een kort geding aangespannen tegen de roddelkoningin en dat vindt de rest van bekend Nederland belachelijk. Samantha werd zelfs besproken door haar collega’s bij RTL Boulevard. Boulevard-meneer Luuk Ikink vorige week: “Ik weet niet. Wat had jij gedaan? Had jij haar aangeklaagd?” Rob Goossens stellig: “Ik had het laten gaan!” Ikink: “Ja toch? Ik was het alweer vergeten eigenlijk…”

Yvonne Coldeweijer gaat Samantha Steenwijk juicen tijdens kort geding!
Ook sloopkogel Jan Uriot had zijn mening geslepen: “Ik wil van tevoren zeggen dat ik eigenlijk niet wil praten over humorloze mensen die helemaal géén relativeringsvermogen hebben. Maar als zo’n hit-loze zangeres zegt van: ‘Ik ben 22 kilo afgevallen door hobbelen op een paard’, daar word ik warm van. Dan denk ik ‘dat wil ik ook’.” Coldeweijer heeft ons vast warm gemaakt voor aanstaande vrijdag: “Aanstaande vrijdag om 10:30 dient het kort geding wat Beyoncé Steenwijk tegen mij heeft aangespannen. Ik zal daarbij ook aanwezig zijn. Ik heb net voor het eerst de pleitnota gelezen waar mijn advocaten aan hebben gewerkt… en ik ga helemaal stuk want er zit gewoon ‘JUICE’ in verwerkt. Hilaar. Dat wordt wel een kort geding Yv-style hahaha. Na vrijdag zal ik dit gaan bespreken in een video en vertellen hoe het is gegaan.” Het lijkt erop dat Coldeweijer nog wat onthullingen heeft in de rechtszaak.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Dit is de knappe vrouw van Hugo de Jonge op foto

We leerden Hugo de Jonge de voorbije jaren kennen als minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Ondertussen heeft hij een nieuwe baan en is hij minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening. Hoewel hij verschillende functies uitoefende, is er toch ook een constante in zijn leven. En dat is zijn vrouw Mireille.

Hugo stapte op 15 oktober 1999 in het huwelijksbootje met Mireille. Ze leerden elkaar kennen op de middelbare school en in 1995 waren ze officieel een stelletje. Het koppel zat toen in de vijfde klas. En sinds dat ogenblik zijn ze niet meer bij elkaar weg te slaan. In een gesprek met Story onthulde Hugo dat Mireille zijn eerste en grote liefde was. Enkele jaren nadat ze getrouwd waren, volgde er gezinsuitbreiding. Mireille en Hugo hebben twee kinderen: dochter Sarah en zoon Ismael. De twee kinderen gaan naar de middelbare school. En wat doet Mireille voor de kost? De vrouw is maatschappelijk werkster op twee scholen.

Auto-immuunziekte
Mireille verklapte aan Art Rooijakkers in Rooijakkers Over de Vloer hoe hun liefde open bloeide. Ze lijdt aan een chronische auto-immuunziekte. Daardoor lag ze tijdens haar eindexamenjaar lange tijd in het ziekenhuis. De attente Hugo nam toen cassettebandjes op om Mireille een hart onder de riem te steken. “Maar jij had toen nog een vriendinnetje”, vertelt Mireille. “We hebben het wel heel keurig gedaan hoor!”

Bij Mireille sloeg de vonk snel over, maar ze wist niet of Hugo dezelfde gevoelens had. “Hij is een beetje een allemansvriend, altijd al geweest.” Korte tijd later begonnen ze toch te daten en tot op de dag van vandaag hebben ze een gelukkig huwelijk.

Verrassingen
Mireille zegt dat het de voorbije twintig jaar nooit saai is geweest. Toen haar man coronaminister werd, stond hun wereld op hun kop. “Ik ken hem al sinds mijn 17e. We zijn nu allebei 43, en als ik dan bedenk wat voor banen hij gehad heeft… In die zin is Hugo een man vol verrassingen”, vertelde Mireille eerder.

Kiekjes
Hugo trakteert zijn volgers af en toe op een kiekje van hemzelf en vrouw Mireille. Zo zijn er foto’s van na een rondje hardlopen. En zelfs na een zware sportieve inspanning ziet ze er nog altijd schitterend uit.

Voor het overige probeert Hugo zijn gezin uit de schijnwerpers te houden. Dat is nog meer het geval na zijn tijd als coronaminister. Hugo kreeg te maken met online en offline dreigementen. Daarover onthulde Mireille: “De bedreigingen zijn aan de orde van de dag: op social media, maar ook per post. […] De coronacrisis brengt niet alleen het beste in mensen naar boven. Dat went natuurlijk nooit. Gelukkig ervaren we óók veel steun.”

 

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto’s: Veel woede om fashion-shoot Katja Schuurman: ‘In sloppenwijk van Zanzibar’!

Katja Schuurman heeft een fashionshoot gehouden in Zanzibar voor Floris van Bommel. Op de site van het schoenen merk valt het volgende te lezen over de samenwerking: “Katja en Floris organiseerden een vergadering op Zanzibar en al hun schoenenbaby’s mochten mee.” Echter vallen veel mensen over de gekozen locatie van de shoot. Floris zelf heeft het volgende over de locatie te melden: “Om deze zomerse schoenen op een passende locatie uit te proberen vloog ik met Katja naar Zanzibar.

De styliste die voor de fotoshoot mee zou gaan mocht op het laatste moment niet mee vanwege een corona besmetting. Er was natuurlijk wel een plan qua styling, maar de echte beslissingen worden altijd pas op locatie genomen. En zo gebeurde het dus dat Katja naar eigen inzicht onder een mega grote theatrale blauwe galajurk (ze werd niet heel boos toen ik haar Pino noemde…) het paar sneakers aantrok.”

Katja Schuurman in galajurk naast kindjes zonder schoenen!

Op Twitter regent het inmiddels kritiek op de foto’s van het stel. Zo valt er te lezen onder een foto: “Schuurman en Floris van Bommel maken reclame voor sandalen naast kindjes zonder schoenen in Zanzibar. What a time to be alive.” Een ander stelt de vraag bij diezelfde foto: “Wat zouden de 2 figurantjes gekregen hebben?” Op een andere foto staat Katja in een schitterende galajurk op een stoffig wegje. Hierbij stelt iemand: “Ook lekker op de scooter naast een man met een brakke fiets en een jerrycan onder de snelbinders. Heerlijke shoot, niks meer aan doen.” Een ander zegt het volgende over de shoot: “Er is dus een moment geweest dat ze allemaal zeiden: ‘Ja dit is echt een top plan! Gaan we doen!’” Iedereen is het er in ieder geval over eens: “Fout-award vd week gaat naar Katja en Floris!” Alle foto’s plus de kritiek hieronder:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending