Britt Dekker deelt zeer droevig bericht over moeder
Connect with us

Celeberties

Britt Dekker deelt zeer droevig bericht over moeder

De BN’er-actie #Ikdoenietmeermee doet veel stof opwaaien. Onder anderen Lange Frans, dj Paul Elstak, Tim Douwsma, Dorien Rose en Tisjeboyjay uiten kritkiek op de coronamaatregelen. Britt Dekker is echter niet te spreken over de actie.

Op Instagram laat Britt een tegengeluid horen. ‘Hoi lieve lieve volgers. Velen van jullie zien bij artiesten waar jullie tegenop kijken de hashtag #ikdoenietmeermee voorbij komen’, begint ze haar bericht. ‘Aangezien jullie, mijn volgers, tot dezelfde doelgroep behoren voel ik me verplicht er iets over te zeggen. Dit is mijn moeder afgelopen Pasen op de IC. Iets wat ik haar en alle IC-collega’s in ons land nooit meer gun.

Keiharde werkers
Zij zijn degene die voor familieleden via FaceTime de laatste woorden moesten doorgeven aan hun naasten (ouders, broers, zussen, geliefden, beste vrienden) die elk moment konden overlijden. Helemaal alleen. Keiharde werkers die bijna niet meer thuis waren om alle patiënten zo goed mogelijk te verzorgen en op te vangen. Maak je eigen keuzes maar ik hoop dat jullie wel ‘mee blijven doen’ om alle kwetsbare mensen om ons heen en alle mensen in de zorg te beschermen. #ikdoewelmee’

Tegen het coronabeleid
De hashtag #Ikdoenietmeermee is al sinds gisteravond trending op social media. Verschillende bekende Nederlanders steunen de actie. Op social media brengen zij massaal hun boodschap over: ‘Alleen samen krijgen wij de overheid onder controle. Ik doe NIET meer mee.’

Bron: Weekend Beeld: Instagram, Youtube

Celeberties

Bridget Maasland is voorlopig uitgeschakeld wegens ziekte

Of het hier het Corona virus betreft is niet bekend maar Bridget Maasland is voorlopig even uitgeschakeld wegens ziekte. Dat maakte de blonde presentatrice woensdagochtend bekend middels een fraaie selfie op Instagram. Hoewel ze gisteravond nog volop aan het genieten was bij de laatste avond van Vrienden van Amstel LIVE, zit ze vandaag in de lappenmand.

Wellicht heeft ze ‘de grootste kroeg van Nederland’ iets te letterlijk genomen en moet daar nu even van bijkomen.

“Beterschap Bridget!”
Gelukkig wensen sommigen haar al beterschap toe, onder wie de bekende fotograaf William Rutten: “Beterschap!!”. Ook een vriendin van Bridget hoopt dat ze zich snel weer beter voelt.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Ontzettend treurig nieuws voor Bibian Mentel

De 47-jarige Bibian Mentel-Spee is een Nederlandse snowboardster. Zij werd zes maal Nederlands kampioen op de onderdelen halfpipe en snowboardcross. In 2002 werd ze met een prothese opnieuw Nederlands kampioene snowboardcross. Qua gezondheid ziet het de vrouw niet mee, ze is al 4 keer eerder geopereerd aan de nare ziekte kanker.

Maar nu is er wéér een tumor geconstateerd. Dit keer in haar lage rug. Het is nu zelfs zó groot dat bestraling geen zin meer heeft, ze zal daardoor een heftige operatie ondergaan.

Bibian Mentel, heel veel sterkte!
Volgens haar man zijn er diverse uitzaaiingen in haar longen en skelet gevonden. De finale van het RTL 4-programma DWTS gaat vrijdag tussen Bibian, Samantha Steenwijk, Anouk Hoogendijk en Barrie Stevens. Dit laat ze gewoon doorgaan wat heel moedig is van haar!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Man Sylvie Meis nú al gespot op datingsite

Sylvie Meis (42) gaf in september het jawoord aan Niclas Castello (42), maar er lijken zich nu al donkere wolken te vormen boven hun huwelijk. Haar kersverse echtgenoot zou namelijk gespot zijn op een nogal pikante datingsite.

Het Duitse blad InTouch heeft screenshots in handen waarop toch echt te zien is dat Niclas niet genoeg zou hebben aan Sylvie. De kunstenaar zou zich in hebben geschreven op een dating platform voor getrouwde mensen. En ja, dat is te vergelijken met Second Love hier in Nederland. Hierop is dus het voornamelijke doel om vreemd te kunnen gaan.

ExpressYourself
Het zou natuurlijk kunnen dat iemand zich uitgeeft als Castello, maar het blad heeft ook de foto’s van het account in handen. En deze zijn behoorlijk persoonlijk: op een daarvan poseert hij zelfs naast een van zijn kunstwerken. Hij zou te vinden zijn onder de schuilnaam ExpressYourself, maar het is onduidelijk of hij nu nog actief is op de site.

Geen reactie
Saillant detail: Niclas vroeg InTouch om passages uit het verhaal te halen en weg te strepen. Maar een beeld zegt natuurlijk meer dan duizend woorden en op de screenshots is genoeg te zien. Het management van la Meis zelf heeft vooralsnog niet gereageerd, zo meldt Shownieuws.

Uitgestelde bruiloft
Samen met zo’n zeventig gasten vierden Sylvie en Niclas in september de liefde. Het stel zou eigenlijk in mei al trouwen, maar die bruiloft werd vanwege het coronavirus uitgesteld. De 42-jarige Meis, die eerder getrouwd was met Rafael van der Vaart, droeg een jurk van het Israëlische modelabel Galia Lahav. ‘De jurk zal velen verrassen’, zei ze hier eerder al over. De kosten voor haar bruidsjurk bedroegen zo’n 28.000 euro.

Doorgaan met lezen

Trending