Britt Dekker doet hele heftige onthulling: ‘Ben verslaafd geworden’
Connect with us

Celeberties

Britt Dekker doet hele heftige onthulling: ‘Ben verslaafd geworden’

Britt Dekker de lieveling van John de Mol heeft in het programma ‘Wie van de Drie’ een hele heftige onthulling gedaan.

Britt Dekker zit samen met Rianne van Dorst, Najib Amhali en Martien Meiland als bekend viertal in het programma. Ze moeten dan elke raden wie van de drie mensen voor hun de waarheid spreekt en echt is wie hij of zij is. De andere twee zijn meestal acteurs die het viertal op heet verkeerde been probeert te zetten.

Britt vertelde in het programma opeens dat ze van de huisarts het medicijn Oxazepam kreeg waar ze heel rustig en relax van werd. Maar haar huisarts wilde haar dit op een gegeven moment niet meer geven en daarom besteld ze het nu op het darkweb en houd ze soms Oxazepam avondjes. Ze zegt dat ze er echt van kan genieten en er soms zelfs naar uitkijkt. Nou Britt wij snappen wel waarom je huisarts dit medicijn niet meer aan je wil geven. Je lijkt namelijk behoorlijk verslaafd. Wellicht kun je je collega Najib Amhali even om advies vragen hoe je van een verslaving af kunt komen.

Britt doet overigens wel vaker vreemde onthullingen op de tv waar ze later spijt van heeft. Zo was zij het die vertelde dat een oud deelneemster van de het programma Expeditie Robinson een cameraman zou hebben bevredigd voor een Mars.

Maar Britt krijgt ook kritiek, want volgens een aantal mensen zet ze een act op en zodra de camera uitstaat is ze een totaal ander persoon. Dan wordt ze arrogant en kan ze heel naar doen.

Celeberties

Felle kritiek op Shownieuws vanwege uitspraken over Marco Borsato!

De zaak rondom Marco Borsato ligt sinds het begin al erg gevoelig bij het kluitje van Shownieuws. Onlangs heeft John van den Heuvel zich nog uitgesproken over de ernst van de zaak en de mogelijke vervolging. De journalist gaf het volgende aan: “Er zijn ook nieuwe verklaringen binnengekomen […] Dus het kan zijn dat dat straks met schakelbewijs best wel een ronde zaak kan worden.”

Het ondenkbare zou dus tóch nog kunnen gaan gebeuren, Borsato de bak in. Maar het is natuurlijk nog steeds afwachten op wat de uitspraak gaat zijn en of de ‘bewijzen’ doorslaggevend zullen zijn. Evert Santegoeds vindt echter dast hij gelijk heeft gehad omdat er geen nieuwe aangiftes bij zijn gekomen bij de zanger: “Ik zei een paar weken geleden al dat het wel meeviel en dat klopt dus!” De advocaten van de zanger gaven onlangs namelijk aan dat de aangifte niet om The Voice gaat.

Uitspraak over Marco Borsato in Shownieuws valt slecht!

Evert kreeg behoorlijk wat kritiek, en dat vindt hij flauw. “Die informatie had ik toen en ik vond het nogal flauw hoe verschillende media daarmee omgingen, maar het is dus inderdaad zo. Ik weet niet of het nu een beetje aan het kantelen is voor Marco, maar het wordt tijd dat er ook in die andere zaken een beetje duidelijkheid gaat komen.” Verlinde reageert: “Maar als er één zaak heel heftig is, maakt dat de rest niet minder erg, snap je? Als het erg is, is het erg.” Toch wil Evert dat we Borsato niet meer noemen omtrent The Voice: “Maar we moeten in dat rijtje van verdachten in de zaak van The Voice misschien wel ophouden Marco daar elke keer pontificaal te noemen, toch?” Verlinde: “Hij zat wel in die uitzending natuurlijk, hè?” Het regende kritiek op deze uitspraken:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Davina Michelle openhartig over recent WhatsApp-contact met Marco Borsato!

Davina Michelle heeft een interview gegeven aan het AD en dit is uiteraard over de veelbesproken schandalen in The Voice gegaan. Marco Borsato is een zanger met wie de zangeres een samenwerking heeft gehad, samen met Armin van Buuren. Het nummer heet ‘Hoe het danst’ en heeft gigantisch veel succes gehad, met bijvoorbeeld ruim 23 miljoen views op YouTube. Het is de grootste hit van Davina. De zangeres zegt onder andere het volgende: “Er moet zeker iets veranderen, ja. Absoluut. Mensen moeten gewoon hun tengels en hun woorden thuishouden.”

Ook wordt de zangeres gevraagd wat ze er van vindt dat haar grootste hit nu niet meer gedraaid wordt. Hierop antwoord ze logischerwijs: “Ja, nou ja… Dat is nu eenmaal zo. Ik moet zeggen dat ik in dit verhaal nul belangrijk ben. Als dit daadwerkelijk allemaal waar is, dan is dit nummer totaal niet boeiend. Dat is dan het minst belangrijke.”

Davina Michelle over contact met Marco!

De zangeres wordt gevraagd of er nog WhatsApp-contact is geweest, net zoals men dit bij Emma Heesters wilde weten. De zangeres antwoord: “Nee, contact hebben we niet gehad. Helemaal niet. Ik denk dat Marco genoeg aan zijn hoofd heeft nu, en ik zou ook niet weten wat ik zou moeten zeggen. Hij hoeft toch niet van mij te horen dat hij een zak is, als dit echt waar is? Dat zou wat zijn, zeg. Dat iedereen met wie hij ooit gewerkt heeft zoiets zou laten weten. Ik wist dit ook niet hè, toen ik een nummer met hem uitbracht, dat dit zou gebeuren. Dat dit überhaupt naar buiten zou komen. Het is een enorme nachtmerrie. Ik weet zelf ook niet wat ik hiermee aan moet. Ik wacht maar gewoon af.” Het mag duidelijk zijn dat de zanger zich niet alleen stil houdt naar de media maar ook naar zijn collega’s.

Doorgaan met lezen

Celeberties

John van den Heuvel: ‘Marco Borsato wordt veroordeeld’

John van den Heuvel meldt op BNR Nieuwsradio dat het ingewikkeld is om een zedenzaak rond te krijgen. Het is vaak lastig om harde bewijzen te verzamelen. Toch schat John van den Heuvel de kans groot in dat Marco Borsato veroordeeld zal worden. Hij heeft namelijk met het slachtoffer en met de moeder van het slachtoffer gesproken. Hij zou ook bewijsstukken hebben gezien. Op basis daarvan denkt John van den Heuvel dat de kans groot is dat Marco Borsato veroordeeld zal worden.

Bewijzen verzamelen voor een zedenzaak is altijd lastig

John van den Heuvel geeft ook aan dat het bij een zedenzaak lastig kan zijn om uiteindelijk tot een veroordeling te komen. Zeker als het strafbare feit zich een langere tijd geleden heeft afgespeeld, is het moeilijk om nog bewijzen te kunnen overhandigen. In dit geval geeft John van den Heuvel dus wel aan dat er bewijzen zijn.

Het programma BOOS heeft ook een belangrijke rol gespeeld in de zaak tegen Marco Borsato. Het programma heeft er namelijk aan bijgedragen dat meer slachtoffers zijn gaan verklaren.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending