Britt Dekker haalt keihard uit naar iemand om vergelijking Anne Frank
Connect with us

WOW

Britt Dekker haalt keihard uit naar iemand om vergelijking Anne Frank

Britt Dekker heeft woedend gereageerd op een foto die op het moment van schrijven circuleert op sociale media. Hat gaat over een foto van een protest tegen de maatregelen. Het hele jaar zien we al mensen die de vergelijking durven te maken met de Tweede Wereldoorlog. Ze dragen Jodensterren op hun kleding en houden bordjes omhoog.

Beledigende Teksten
Je ziet hoe mensen met Jodensterren bordjes omhoog houden met daarop teksten als ‘Wie wordt de nieuwe Anne Frank’ en ‘quarantainekamp’, wat zich richt op een concentratiekamp. Britt, net zoals andere BN’ers maken zich hier op Twitter boos over. Ze reageerde dan ook toepasselijk:

“Wat een dwazen. Deze vergelijking met Anne Frank? Een kind dat werd afgevoerd naar een concentratiekamp, de meest vreselijke dingen gezien heeft om vervolgens te sterven vergelijken met Joke die zonder testbewijs niet meer zes keer mag opscheppen in ‘n all inclusive hotel”, aldus de presentatrice.

Haar opmerking kan op veel bijval rekenen van twitteraars door het hele land. “Soms is Britt gewoon degene die het het beste kan verwoorden”, zo schrijft Claudia de Breij. Nieuwsuur-presentator Jeroen Wollaars kan er in een eigen bericht ook met zijn hoofd niet bij. “Over mentaliteit gesproken. Ranzig dit.”

Meest bekeken

Mark Rutte: Deze coronamaatregelen kunnen we de komende tijd verwachten

Rutte heeft weer een nieuwe update gegeven omtrent de coronamaatregelen. Het komt erop neer dat alle horeca om 12 uur dicht moet, thuiswerken als het kan en voorlopig geen festivals. Daarnaast blijven alle basisregels van kracht.

Verder zijn er geen nieuwe maatregelen bijgekomen. Deze regels blijven voor nu nog even gelden. Nu gaat de overheid de cijfers in de gaten houden. Dan wordt er gekeken of er nieuwe regels bijkomen. Ook zal het OMT elke vrijdag een update geven.

“Het OMT heeft het epidemiologisch beeld bekeken en geen aanleiding gevonden om te adviseren tot extra maatregelen”, zei Rutte. “Het pakket blijft dus voorlopig zoals het is. Vrijdag brengt het OMT de situatie opnieuw in kaart.”

De Jonge klinkt positief: “De groei zet niet verder door. Tegelijkertijd is het aantal positieve testuitslagen op het niveau van zo’n 10.000 testen per dag. Dat is te hoog. We moeten echt zorgen dat dat aantal naar beneden gaat.”

Rutte vind het belangrijk dat iedereen zich nu aan de regels houdt. “Dat gaat op veel plekken goed, maar op te veel plekken niet. De regels zijn harde voorwaarden om open te kunnen zijn.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zo lief: André verwent Monique met ruiker bloemen

Monique Westenberg klimt stilaan uit het dal na de breuk met André Hazes. Ze heeft nog maar één man in haar leven en dat is zoontje Dré. Blijkt dat de jongen haar verdriet aanvoelt en mama flink in de watten legt.

Monique laat op Instagram weten dat het ventje haar verraste met een bosje bloemen. Dat had hij geplukt tijdens het buitenspelen. De blondine schrijft: “Hij gaat dan naar de buurvrouw om te vragen of hij wat bloemen uit haar tuin mag voor mama. Dat vind ik zo ontzettend lief en attent.”

Gisterenmiddag was het weer raak. Dit moment moest Monique gewoon even delen. Ze laat weten: “Dat wil ik even met jullie delen.”

bloemen van André voor Monique

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Jaimie Vaes onthult details over drama met Lil’ Kleine

Jaimie Vaes geeft toe dat het incident met Lil’ Kleine niet te vermijden was. Dat onthult de realityster in een nieuwe aflevering van haar serie Jaimie: In the Vaes Lane.

In de trailer vertelt ze: “Misschien was het dan een andere keer fout gelopen. Misschien was dit sowieso gebeurd. Misschien dan niet die avond, op die plek.”

Relatiepauze

Na dit drama besloten Jaimie en de rapper om hun relatie even in de koelkast te stoppen. Daarmee werd hun geplande huwelijk opnieuw uitgesteld. De brunette besloot zelfs om apart te gaan wonen op Ibiza.

Maar uitstel is zeker geen afstel. Jaimie zegt: “Het uitstel van het huwelijk heeft echt niets te maken met wat hier nu afspeelt. In mijn relatie en in mijn leven op dit moment. Ik zeg ook helemaal niet dat wij nooit meer gaan trouwen. Ik weet alleen op dit moment nog niet hoe het gaat verlopen. Het kan alle kanten op.”

Doorgaan met lezen

Trending