Bruid kijkt toe hoe haar bruidegom haar moeder vraagt ​​om te dansen – het moment brengt iedereen tot tranen
Connect with us

Nieuws

Bruid kijkt toe hoe haar bruidegom haar moeder vraagt ​​om te dansen – het moment brengt iedereen tot tranen

Voor de meeste mensen is hun trouwdag de grootste dag van hun leven. Het once in a lifetime-evenement is vaak een emotionele achtbaan vol liefde, gelach, vreugde en tranen. Maar het is ook een dag waarop de kleine momenten het nog mooier en ontroerender maken.

Misschien is het een kleine verrassing dat de ouders van de pasgetrouwden hebben gekookt, een toespraak van een goede vriend die iedereen in het hart raakt, of in dit geval een speciale dans die het hele bruiloftsfeest in tranen laat.

In de herfst van 2008 was het eindelijk tijd voor Kristeena en Luke Rheault om de te trouwen in West Palm Beach, Florida.

Het was een speciaal moment voor alle betrokkenen – misschien niet het minst voor de moeder van de bruidegom, Rebekah, die amper een jaar eerder de diagnose ALS had gekregen. Ze zat in een rolstoel, zich ervan bewust dat haar ziekte betekende dat ze niet veel jaren of zelfs maanden over had.

Maar voorlopig was Rebekah vol van leven, klaar voor het moment waarop haar geliefde zoon, Luke, ‘ja’ tegen zijn verloofde zou zeggen. Maar wat Rebekah niet wist, was dat Luke iets had om de dag nog gedenkwaardiger te maken … Hij plande een moeder-zoon dans op het prachtige lied “Hero” van Mariah Carey.

Voor de bruid en alle bruiloftsgasten ging Luke op zijn knieën zitten, zodat hij dezelfde hoogte zou hebben als zijn rolstoelgebonden moeder. Hij kuste haar op het voorhoofd, pakte haar hand en leidde haar voorzichtig naar de dansvloer. Het gebaar was zo mooi, krachtig en ontroerend dat er geen droog oog te zien was in de zaal.

“Dit is waarschijnlijk het meest ontroerende moment dat ik ooit heb meegemaakt,” zei Kristeena op YouTube, waar de clip meer dan 15 miljoen keer werd bekeken.

Nog geen jaar later stierf Rebekka. Maar hoe pijnlijk het ook was voor Luke om vaarwel te zeggen, hij heeft een herinnering die hij nooit zal vergeten: die stralende glimlach, die tranen van vreugde en dat onvergetelijke moment dat ze gaan op de dansvloer.

Het gebaar van Luke herinnert me eraan hoe belangrijk het is om elk moment met familie te grijpen. Je hebt maar één moeder. Toon haar al je liefde, want op een dag kan het te laat zijn.

Deel deze video als je denkt dat er niets belangrijker is dan familie!
[fblike]

Doorgaan met lezen

Nieuws

Vader (33) en dochter (15) opgepakt voor brand in woning waar vrouw met zuur werd overgoten

Een 33-jarige Duitse man en zijn 15-jarige dochter zijn aangehouden omdat ze verdacht worden van het stichten van een woningbrand aan het Sluispad in Burgh-Haamstede (Zeeland) in de nacht van 17 op 18 januari.

Zij werden kort na de brand al aangehouden op de A58 ter hoogte van Kapelle, maakte de politie maandag bekend. De verdachte Duitser en zijn dochter zitten nog vast, meldt de politie. Tijdens de brand was de bewoonster niet thuis en raakte niemand gewond. Wel bleef de woning beschadigd achter.

In mei 2022 werd de bewoonster van het huis aangevallen met een bijtende stof. De politie onderzoekt of er een verband is tussen deze woningbrand en de aanval met zuur. Tot nu toe is nog niemand aangehouden in verband met de aanval.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Laura (38), die drie jaar geleden overleed, gevonden in “gemummificeerde toestand”: “Achtergelaten om te sterven”

Een Britse vrouw wiens lichaam in 2021 in een “gemummificeerde toestand” werd teruggevonden, zou “volledig in de steek zijn gelaten” door de gezondheidsautoriteiten. Dat beweert haar familie. De 38-jarige Laura Winham leed aan schizofrenie en zou in november 2017 overleden zijn. Haar lichaam werd echter pas in mei 2021 gevonden. “Ze is gewoon achtergelaten om te sterven”, zegt Laura’s zus.

De 38-jarige Laura Winham leed aan schizofrenie. De afgelopen jaren ging ze alleen maar meer achteruit en werd ze steeds grilliger. Ze had ernstige hallucinaties die haar agressief maakten. Laura wou na een tijdje niets meer met haar familie te maken hebben en raakte volledig van hen vervreemd.

Laura’s familie beschuldigt de Britse gezondheidsautoriteiten nu van nalatigheid. Zo werden de signalen van haar verslechterde toestand compleet genegeerd en werden routinecontroles van haar sociale woning in de Zuid-Engelse county Surrey, die tot een eerdere ontdekking van haar lichaam hadden kunnen leiden, nooit uitgevoerd.

In mei 2021 trof de familie van Laura het lichaam van de jonge vrouw in een “gemummificeerde, bijna skeletachtige staat” aan in haar woning. Het was Laura’s broer die de gruwelijke ontdekking deed. De familie kwam Laura bezoeken om haar te vertellen dat haar vader was overleden.

“Ik heb hulp nodig”

Gedurende de drie jaar dat de jonge vrouw dood in haar woning lag, werd haar invaliditeitsuitkering stopgezet en haar gasaansluiting afgesloten. Ondanks het feit dat Laura niet reageerde op brieven, telefoontjes en sms’jes en ze de deur nooit opendeed, stelde niemand zich ooit vragen over haar welzijn. Haar zus Nicky geeft de schuld aan de sociale zorg, de geestelijke gezondheidszorg en Laura’s huisbazen, die volgens haar de “waarschuwingssignalen hebben genegeerd”. “Laura is gewoon achtergelaten om te sterven”, klinkt het.

Volgens de advocaat van de familie werd Laura twee keer doorverwezen naar sociale zorgdiensten voor volwassenen: een eerste keer in 2014 en een tweede keer in 2017. Die verwijzingen kregen echter nooit gehoor. Het wordt aangenomen dat Laura in november 2017 overleed. Enkele weken voordien ging de politie nog bij haar langs. Na het bezoek meldden de agenten bij de sociale diensten dat Laura “zichzelf verwaarloosde, weinig te eten had en niet leek te weten hoe ze ze hulp kon krijgen”. Maar zelfs dan werd er niet ingegrepen. Kort voor ze stierf, schreef Laura nog een schrijnende boodschap op haar kalender: “Ik heb hulp nodig.”

“Het is hartverscheurend om na te denken over de omstandigheden waarin ze de afgelopen jaren leefde. Er was niemand voor haar”, zegt zus Nicky. De gemeenteraad van Surrey noemt Laura’s dood “tragisch” en laat weten dat een onderzoek wordt gestart naar de precieze omstandigheden van haar overlijden.

Doorgaan met lezen

BNers

Heftig: Marieke Elsinga met spoed opgenomen in het ziekenhuis

Slecht nieuws voor Marieke Elsinga. De presentatrice en Qmusic-dj is weer opgenomen in het ziekenhuis vanwege de ernstige jeuk die niet verdwijnt.

Terug van weggeweest

Marieke was onlangs al in het ziekenhuis vanwege haar jeuk en ligt er nu weer. Artsen hebben biopten afgenomen, zo meldt Marieke via een ‘verhaal’ op haar Instagramkanaal.

Hierop laat ze een ingezwachteld been zien en schrijft: ‘Terug van weggeweest’. Het is nog altijd onduidelijk waar de jeuk vandaag komt. In het begin vertelden de artsen haar dat ging om zwangerschapsjeuk, maar na de geboorte van Jip werd het alleen maar erger.

Inmiddels is het niet alleen jeuk meer, het doet ook behoorlijk veel pijn. Elsinga is crèmes tegen eczeem voorgeschreven, maar die hielpen niet. Ook een bezoek aan een dermatoloog heeft niet geholpen, waardoor er nu wederom gekeken gaat worden naar de oorzaak en hoe Marieke hier vanaf kan komen.

 

Bron: Showblad

Doorgaan met lezen

Trending