Bruid kijkt toe hoe haar bruidegom haar moeder vraagt ​​om te dansen – het moment brengt iedereen tot tranen
Connect with us

Lifestyle

Bruid kijkt toe hoe haar bruidegom haar moeder vraagt ​​om te dansen – het moment brengt iedereen tot tranen

Voor de meeste mensen is hun trouwdag de grootste dag van hun leven. Het once in a lifetime-evenement is vaak een emotionele achtbaan vol liefde, gelach, vreugde en tranen. Maar het is ook een dag waarop de kleine momenten het nog mooier en ontroerender maken.

Misschien is het een kleine verrassing dat de ouders van de pasgetrouwden hebben gekookt, een toespraak van een goede vriend die iedereen in het hart raakt, of in dit geval een speciale dans die het hele bruiloftsfeest in tranen laat.

In de herfst van 2008 was het eindelijk tijd voor Kristeena en Luke Rheault om de te trouwen in West Palm Beach, Florida.

Het was een speciaal moment voor alle betrokkenen – misschien niet het minst voor de moeder van de bruidegom, Rebekah, die amper een jaar eerder de diagnose ALS had gekregen. Ze zat in een rolstoel, zich ervan bewust dat haar ziekte betekende dat ze niet veel jaren of zelfs maanden over had.

Maar voorlopig was Rebekah vol van leven, klaar voor het moment waarop haar geliefde zoon, Luke, ‘ja’ tegen zijn verloofde zou zeggen. Maar wat Rebekah niet wist, was dat Luke iets had om de dag nog gedenkwaardiger te maken … Hij plande een moeder-zoon dans op het prachtige lied “Hero” van Mariah Carey.

Voor de bruid en alle bruiloftsgasten ging Luke op zijn knieën zitten, zodat hij dezelfde hoogte zou hebben als zijn rolstoelgebonden moeder. Hij kuste haar op het voorhoofd, pakte haar hand en leidde haar voorzichtig naar de dansvloer. Het gebaar was zo mooi, krachtig en ontroerend dat er geen droog oog te zien was in de zaal.

“Dit is waarschijnlijk het meest ontroerende moment dat ik ooit heb meegemaakt,” zei Kristeena op YouTube, waar de clip meer dan 15 miljoen keer werd bekeken.

Nog geen jaar later stierf Rebekka. Maar hoe pijnlijk het ook was voor Luke om vaarwel te zeggen, hij heeft een herinnering die hij nooit zal vergeten: die stralende glimlach, die tranen van vreugde en dat onvergetelijke moment dat ze gaan op de dansvloer.

Het gebaar van Luke herinnert me eraan hoe belangrijk het is om elk moment met familie te grijpen. Je hebt maar één moeder. Toon haar al je liefde, want op een dag kan het te laat zijn.

Deel deze video als je denkt dat er niets belangrijker is dan familie!
[fblike]

Celeberties

Foto van André Hazes en Nikkie Plessen duikt op: “Dus toch!?”

Een hoop ophef rondom André Hazes en zijn privéleven vorig jaar. En dat jaar maakt hij het nog bonter. Het begon met geruchten dat hij en Nikkie Plessen stiekem aan het daten zouden zijn. Ze waren hand in hand gespot en zelfs zoenend zijn ze gezien. Er dwaalde foto’s van de twee over het internet rond. Ze hebben alleen niets toegegeven. Dat het niet goed liep tussen de zanger en Monique Westenberg, dat was wel duidelijk. Hij sliep niet eens meer thuis. Tot het op een gegeven moment leek dat alles weer koek en ei leek te zijn tussen de twee. Maar ook daar kwam snel een einde aan toen bekend werd dat ze zanger verder ging met de 20 jaar oudere Bridget Maasland. Tot begin eerder dit jaar dan. En dan is daar ineens die ene foto weer!

André Hazes en Nikkie Plessen

Dat doet natuurlijk weer een hoop stof opwaaien. Waar de geruchten van hem en Nikkie al weggestopt werden blijkt het dat de zanger er tóch wel een handje naar blijkt te hebben. Geruchten gaan dus dat het niet alleen bij Bridget is gebleven in het afgelopen jaar. Tekst gaat door onder de video:

Woede om foto’s van de zanger en Monique

Als je een een beetje het nieuws hebt gevolgd de laatste dagen dan weet je dat het aantal corona besmettingen weer flink stijgt in Nederland. En terwijl het RIVM probeert alles in goede banen te leiden zijn er steeds meer mensen die de regels aan hun laars lappen. Zo ook de volkszanger en zijn vriendin Monique Westenberg. Monique en de zanger waren eerder deze week uit eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze ‘Getekend voor het leven’ afsloten. Het stel was met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmt zijn vriendin en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap staat dicht op elkaar.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Slecht nieuws: ‘Vriendinnen maken zich grote zorgen om Bridget Maasland’

Als we weekblad Story mogen geloven, gaat het niet al te best met presentatrice Bridget Maasland. Goede vriendinnen hebben haar zelfs aangespoord om psychische hulp in te schakelen, zo schrijft het weekblad.

“Niet alleen haar breuk met André Hazes heeft erin gehakt, ook eerdere amoureuze teleurstellingen zou Bridget Maasland niet hebben verwerkt”, zo meldt de Story in haar nieuwste editie. “De presentatrice zou zich op advies van haar hartsvrienden hebben gewend tot psychische hulpverlening, zo vertelt een bron uit Bridgets directe omgeving aan Story.”

Wat is er aan de hand?

Naast nare uithalen van toetsenbordridders op sociale media, krijgt de RTL-ster zelfs van haar collega-BN’ers de nodige narigheid over zich heen. Het zal allemaal niet helpen om in een positieve flow te komen. Maar gelukkig kan de presentatrice altijd terugvallen op haar grote liefde én “een hecht groepje vrienden”. “Met hen praat Bridget over haar diepste verdriet en angsten. En Bridget luistert ook naar de goedbedoelde adviezen van haar vertrouwelingen. Zij zouden de geplaagde presentatrice hebben aangespoord om hulp in te roepen van een psycholoog.”

Psychische hulp

De anonieme bron – volgens Story afkomstig uit Bridgets ‘directe omgeving’ – legt uit waarom ze psychische hulp zou hebben ingeschakeld. “Haar vrienden zijn ‘om haar heen gaan staan’. Het is niet zo dat ze gered moest worden, maar ze moet wel iets doen. En dat heeft niet eens te maken met die breuk met André, hoe hard die er ook heeft ingehakt. Al sinds de breuk met Pepijn (de vader van haar zoontje Mees, Red.) is ze niet meer in staat geweest om een echt stabiele relatie aan te gaan. Dat heeft psychische gevolgen en daar is best het nodige aan te doen.”

Bridget op RTL 4

Overigens moeten we Bridget al een tijdje missen in RTL Boulevard. Ook zijn haar programma’s Hotter Than My Daughter en De Zwakste Schakel opeens vooruitgeschoven. Volgens haar management moeten we daar niet van alles achter gaan zoeken: dat komt door de coronacrisis. En oh ja, we moeten er nog wel bij vermelden dat Bridget zelf nog niet heeft gereageerd op bovenstaande geruchten. Ze wil Story niet meer te woord staan als het gaat om haar privéleven.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Breaking: Rogier Smit heeft Frank ingeruild voor nieuwe vriend!

Een aantal weken waren er een aantal foto’s van Rogier Smit zonder zijn pruik in omloop. Heel interessant allemaal. Maar daarnaast ging het ook niet helemaal lekker met zijn vriend, Frank. Het welbekende stel leek even uit elkaar te gaan, toen weer niet, maar dat is nu toch wel weer definitief.

Dat melden verschillende media. Maar het gaat nu nóg een stapje verder. De jongste van de twee zou namelijk een nieuwe vriend hebben. Dit laat de website ‘Bekendeburen’ weten in een nieuw artikel.

Rogier Smit is alweer verder gegaan

Ze schrijven dat men in het Haagse circuit het zeker weten, Rogier heeft een nieuwe vriend. Dat dit het einde is van hun televisie-carrière is ook wel duidelijk. In ieder geval zullen we ze niet meer als duo zien verschijnen. Wie de vriend precies is, is nog niet duidelijk. Ze zouden graag buiten de publiciteit blijven. Of dat zal lukken is natuurlijk nog maar de vraag.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending