Bruid wil dochtertje van verloofde niet op hun bruiloft, “dat is zijn vergissing, niet de mijne”
Connect with us

WOW

Bruid wil dochtertje van verloofde niet op hun bruiloft, “dat is zijn vergissing, niet de mijne”

We hebben allemaal wel eens vreselijke verhalen gehoord over ‘bridezillas’. Het is een woordspeling van bruid (bride in het Engels) en Godzilla die vaak wordt gebruikt voor bruiden of toekomstige bruiden die onredelijk en/of bijzonder veeleisend zijn.

Wat te denken van deze bruid die het driejarige dochtertje van haar verloofde niet op de bruiloft wilde?

Het is op zijn minst gezegd nogal een uitzonderlijke restrictie … De vrouw plaatste een ‘verzoek om hulp’ op een anonieme Facebookgroep. Het verhaal ging viraal nadat een gebruiker het postte op Reddit, waarna het werd opgepikt door de NZ Herald.

De vrouw vraagt hoe ze haar verloofde moet vertellen dat ze zijn dochter niet op de bruiloft wil hebben. “Ik schreef ‘geen kinderen’ op de huwelijksuitnodigingen, zodat ik dacht dat hij het wel begreep, maar hij heeft het steeds over haar aanwezigheid?”

Blijkbaar was de respons niet naar haar tevredenheid, want even later bewerkte ze de post om antwoord te geven op “domme vragen”.

“Ze is 3 jaar oud. Ik trouw met hem, niet zijn kruis gedrocht. Dat is zijn vergissing, niet de mijne. Ik wil haar daar niet hebben, omdat ze enorm veeleisend is, alles om haar laat draaien EN ik zei geen k** kinderen.”

De reacties die volgden waren bijna allemaal aan de verloofde gericht: vlucht! De bruid kon op weinig steun rekenen en werd hevig bekritiseerd.

Iedereen heeft recht op het huwelijk van zijn dromen. Maar, als deze bruid haar toekomstige schoondochter “veeleisend” vindt en dat zij “nog steeds het middelpunt van de aandacht is”, belooft dat niet veel voor de toekomst. Het arme kind is pas 3 jaar oud … Wat vind je van deze bruid?

Celeberties

Samantha Steenwijk neemt harde stappen tegen RTL Boulevard: “Ik wil nóóit meer op tv!”

Samantha Steenwijk, mocht je haar voorheen niet kennen dan ken je haar nu waarschijnlijk van de dieetpillen-verhalen. Iets waar de zangeres zelf voor gezorgd heeft door een hele rechtszaak aan te spannen vanwege een roddel van Yvonne Coldeweijer. Coldeweijer stelde namelijk dat Steenwijk illegale dieetpillen zou hebben gebruikt om twintig kilo af te vallen. Steenwijk stelde dat dit door het paardrijden zou komen.

Vrij weinig mensen geloven Steenwijk, bijna iedereen gelooft Coldeweijer. Echter kon Coldeweijer dit niet bewijzen en daarom volgde rectificatie. Steenwijk heeft hierdoor wel een flinke deuk in haar imago opgelopen en Coldeweijer nóg meer bekendheid. Precies het tegenovergestelde wat Steenwijk wilde behalen. RTL Boulevard stond vooraan in de rij om grapjes te maken over de afvalmethode van Steenwijk. RTL Boulevard in een column destijds: “Nou, ik wil er graag bij zijn, als de kilo’s er inderdaad zo razendsnel afvliegen als je op een paard gaat zitten.”

Samantha Steenwijk neemt drastische maatregelen tegen grappende RTL Boulevard!

We zijn nu maanden verder en Steenwijk is gaan paardrijden met prinses Margarita. RTL Boulevard dook er, uiteraard, gelijk op: “Of de prinses voor afvaltips bij Samantha terechtkwam, is onduidelijk.” Juicechannel heeft bronnen rondom Steenwijk gesproken en vertellen dat Steenwijk zich “Ongelooflijk te kakken gezet en zelfs genaaid.” voelt. Juicechannel laat weten dat Steenwijk daarom nóóit meer op tv wil verschijnen bij RTL Boulevard. Juicechannel vervolgt: “Ze heeft daarom ook in haar omgeving gezegd dat ze nooit meer te gast wil komen in de studio van RTL Boulevard. En helemaal klaar is met de mensen daar. Ze wil zelfs voor eventuele interviews niet meer voor hun camera verschijnen.” Hieronder zie je hoe Coldeweijer stuk gaat om het stukje van RTL Boulevard en Juicechannel die uitlegt hoe Steenwijk hiermee omgaat:

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Max Verstappen en vriendin toch uit elkaar’

Gisteren won Max verstappen na een spannende race de Grote Prijs van Saoedi-Arabië. Maar als snel werd duidelijk dat Kelly de vriendin van Max nergens te bekennen was.

De geruchten gaan al langer dat Max en Kelly relatieproblemen hebben. Maar het lijkt er nu steeds meer op dat de relatie niet meer lang zal duren. Kelly was namelijk tijdens de race van Max in Milaan met haar vriendinnen aan het feesten. Ook na de race deelde ze geen beelden van de overwinning van Max wat ze normaal wel deed.

De buitenlandse pers weet het in ieder geval zeker Max en kelly zullen binnenkort officieel bekend maken dat ze allebei hun eigen weg kiezen.

Kort geleden ging nog het gerucht dat Kelly was vreemd gegaan. Kort daarna vertrok Kelly alleen met haar familie naar Brazilië en bleef Max alleen achter in Monaco.

Kelly heeft ook een dochtertje uit een eerdere relatie en eerder liet Kelly al weten dat Max niet perfect was. Waarschijnlijk doelde Kelly op de vele ruzies die ze hadden en dat dit invloed had op haar dochtertje.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Lichaamsdelen gevonden in koffers zijn van twee jonge kinderen

In koffers die op een veiling van een Nieuw-Zeelandse opslagruimte zijn aangekocht, zijn menselijke resten teruggevonden. Het gaat om de lichaamsdelen van twee kinderen. Volgens de politie lagen de resten al jaren in de opslagruimte. Het betreft kinderen tussen de vijf en tien jaar oud.

Een familie had de koffers gekocht op een veiling in Auckland. Toen ze de koffers bij thuiskomst openden, huiverden ze. Ze waarschuwden meteen de politie. De familie in kwestie is geen verdachte in de zaak.

De politie onderzoekt nu hoe en wanneer de kinderen zijn overleden. Naar verluidt schiet het DNA-onderzoek goed op.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending