Bruid ziet bruidegoms ex-vrouw op huwelijk – ze stopt alles en doet haar rechtstaan
Connect with us

Lifestyle

Bruid ziet bruidegoms ex-vrouw op huwelijk – ze stopt alles en doet haar rechtstaan

Trouwen met iemand die reeds kinderen heeft uit een vorig huwelijk kan mensen afschrikken.

Je belooft namelijk niet alleen om er voor hen te zijn tot de dood, maar je neemt eveneens de verantwoordelijkheid op om ouder te zijn. Door dik en dun moet je er zijn voor je geliefde en zijn of haar kinderen.

Toen Katie Hild in het huwelijksbootje trad, wist ze dat ze een gelofte moest maken aan haar bruidegom Jeremy, maar ze had ook enkele belangrijke woorden voor Jeremy’s zoon Landon, zijn moeder Casey en zijn stiefvader Tyler

Passen in Landons bestaande ouderlijke structuur zou ingewikkeld worden, maar Katie vond het belangrijk om iedereen gelijk te behandelen.

In plaats van Landons moeder en stiefvader te negeren, nodigde Katie hen beiden uit op hun huwelijk. Ze schreef zelfs enkele speciale geloften neer om hen te tonen hoeveel waardering ze heeft voor hun liefde en steun.

Het ouderschap delen met onbekenden is duidelijk een heuse uitdaging, maar ze besloten om goed samen te werken in hun huwelijk.

Katie werd een deel van de familie en ze wilde dat doen op een respectvolle manier.

Nadat ze haar geloften aan Jeremy voorlas, draaide Katie zich naar Casey en Tyler en sprak enkele mooie woorden uit naar de twee mensen waar ze de rest van haar leven mee zou delen.

Het vergt heel wat moed en een grote dosis nederigheid om te doen wat Katie deed. Ze leed de aandacht af van zichzelf en richtte zich tot de ex-vrouw van haar echtgenoot. Maar zonder aarzelen.

Het was het meest memorabele moment in haar leven en ze wist hoe belangrijk het was om Casey en Tyler er in te betrekken.

Nadat ze de geloften had voorgelezen, richtte Katie zich tot de kleine Landon.

Ze vertelde hoe ze voor hem zou zorgen en hoeveel ze van hem houdt.

Ze beloofde dat ze voor altijd zijn beste vriendin zou zijn en dat ze ook stoer zou zijn wanneer dat nodig zou zijn.

Toen Katie klaar was, waren alle gasten op het huwelijk in tranen. Wat een teder moment!

Luister hoe Kate haar geloften deelt in de video hieronder.

Is het niet prachtig om te zien hoe een familie zich wijdt aan het opvoeden van een kind zo goed als ze kunnen, zelfs wanneer het niet makkelijk is? In een wereld waarin families in zoveel verschillende vormen bestaan, is het extra belangrijk om iedereen gelijk te behandelen.

Natuurlijk komen kinderen altijd op de eerste plaats, en Katie lijkt dat zeer goed te begrijpen. Deel aub deze mooie speech als het jou ook raakt!
[fblike]

Celeberties

Pijnlijk: Rachel Hazes haalt hiermee keihard uit naar dochter Roxeanne Hazes

André Hazes senior krijgt zijn eigen wassenbeeld. Een mooi moment voor de familie Hazes waarmee ze hun overleden vader kunnen herdenken. Maar niet iedereen wordt betrokken in dit mooie familiemoment: Rachel zegt dat ze het wassenbeeld gedaan heeft voor hun ‘kleine jongen’, maar hoe zit het met hun kleine meid?

Geen contact

Een pijnlijk moment voor Roxeanne Hazes. Zij en haar moeder Rachel hebben al een lange tijd geen contact met elkaar, maar toch voel je het als je zo gepasseerd wordt.

Rachel schrijft een emotioneel eerbetoon aan haar overleden man op haar Instagram en laat Roxeanne expres buiten beschouwing:

,,Lieve schat, ik weet dat je het nooit hebt gewild en zal waarschijnlijk mijn poten breken als ik boven kom… maar ik heb het gedaan voor onze kleine jongen en weet stiekem dat je er toch wel trots op zult zijn…❤️

❤️❤️ ”

Rachel’s volgers vragen zich ook af waarom Rachel haar dochter Roxeanne niet noemt: ,,Vergeet je Rox niet?” en ,,Prachtig mooi😍mooi voor jullie kleine jongen, maar ook voor zijn kleine meissie waar hij zo zuinig op was neem ik aan” luidden de reacties…

Zij aan zij
Extra pijnlijk is dat André Hazes senior een bekende buurman krijgt in het Madame Tussauds. Papa Hazes zal naast zijn zoon Dré junior komen te staan, die ook een wassenbeeld krijgt in het museum. Een eerbetoon aan Hazes die samen met zijn zoon te zien zal zijn, met geen spoor van dochter Roxeanne…

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube, Instagram

Doorgaan met lezen

Celeberties

Goedele Liekens heeft huidkanker: ’Het gaat steeds slechter’

Goedele Liekens heeft huidkanker. Dat maakte de 57-jarige Vlaamse politica donderdag bekend op Facebook.

„Jullie weten, het ligt niet in mijn aard om zaken te verbloemen. En ik wil het jullie zelf vertellen. Ik heb huidkanker”, begint Goedele haar bericht op het sociale platform. „Het begon enkele maanden geleden met zo’n rare vlek waar dermatologen al jaren voor waarschuwen. Die vlek werd onmiddellijk weggehaald. Toen dat niet voldoende bleek, kwam er een operatie om het ding flink diep uit te snijden.”

Te laat

De operatie bleek achteraf te laat uitgevoerd, want de kankercellen waren inmiddels uitgezaaid naar haar klieren. „Vandaar ligt de weg naar verdere uitzaaiingen natuurlijk open. ’Eens een melanoom binnen zit, maakt die rare sprongen’, zei de oncoloog.”

Hoewel het behandeltraject Goedele zwaar valt, is de kanker gelukkig wel behandelbaar. „Er zijn goede dagen waarop ik vrolijk en energiek leef alsof er niets aan de hand is. Dan forceer ik me om te genieten nu het kan. Er zijn slechte dagen waarop de bijwerkingen van die behandeling me doodmoe, misselijk en ziek maken. Helaas worden de slechte dagen steeds frequenter en ben ik genoodzaakt om gedurende enige tijd mijn activiteiten op een laag pitje te zetten: zowel in het federaal parlement, als in de media.”

Goedele is niet van plan om de handdoek in de ring te gooien. „’Opgeven’ is niet mijn beste eigenschap, dat weet je. Dus hé cancer, you picked the wrong bitch!”

Ze sluit het bericht af met het advies om huidvlekjes te laten testen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Onherkenbaar: ‘Rogier Smit gaat nu plots als vrouw door het leven’

Rogier Smit is al weken lang veelvuldig in het nieuws vanwege een vermeende verslaving. Maar daarop volgde ook nog eens een vermeende breuk tussen hem en Frank Jansen. Er komen wisselende verhalen voorbij of dit nu echt waar is of niet.

Ook is er een verhaal voorbij gekomen dat hij het huis van Rachel Hazes tot een ravage heeft achtergelaten. Hij zou door alle problemen een paar nachtjes bij haar hebben mogen slapen om uit te rusten. Maar volgens ooggetuigen en buren zou hij vervolgens de deur uit getrapt zijn.

Rogier Smit als vrouw verkleed

Maar nu gaat er weer een andere foto rond van de presentator. Eerder zagen we al foto’s van hem waarop hij zónder zijn pruik op staat. Maar nu heeft hij ineens een heel andere pruik. Een dames-pruik welteverstaan. Het lijkt erop dat dit géén verkleedfeestje is, gezien de rest van het gezelschap. Rogier loopt er alleen bij als ‘Marilyn Monroe’ zoals Ditjes & Datjes weet te omschrijven:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending