Bruid ziet bruidegoms ex-vrouw op huwelijk – ze stopt alles en doet haar rechtstaan
Connect with us

Nieuws

Bruid ziet bruidegoms ex-vrouw op huwelijk – ze stopt alles en doet haar rechtstaan

Trouwen met iemand die reeds kinderen heeft uit een vorig huwelijk kan mensen afschrikken.

Je belooft namelijk niet alleen om er voor hen te zijn tot de dood, maar je neemt eveneens de verantwoordelijkheid op om ouder te zijn. Door dik en dun moet je er zijn voor je geliefde en zijn of haar kinderen.

Toen Katie Hild in het huwelijksbootje trad, wist ze dat ze een gelofte moest maken aan haar bruidegom Jeremy, maar ze had ook enkele belangrijke woorden voor Jeremy’s zoon Landon, zijn moeder Casey en zijn stiefvader Tyler

Passen in Landons bestaande ouderlijke structuur zou ingewikkeld worden, maar Katie vond het belangrijk om iedereen gelijk te behandelen.

In plaats van Landons moeder en stiefvader te negeren, nodigde Katie hen beiden uit op hun huwelijk. Ze schreef zelfs enkele speciale geloften neer om hen te tonen hoeveel waardering ze heeft voor hun liefde en steun.

Het ouderschap delen met onbekenden is duidelijk een heuse uitdaging, maar ze besloten om goed samen te werken in hun huwelijk.

Katie werd een deel van de familie en ze wilde dat doen op een respectvolle manier.

Nadat ze haar geloften aan Jeremy voorlas, draaide Katie zich naar Casey en Tyler en sprak enkele mooie woorden uit naar de twee mensen waar ze de rest van haar leven mee zou delen.

Het vergt heel wat moed en een grote dosis nederigheid om te doen wat Katie deed. Ze leed de aandacht af van zichzelf en richtte zich tot de ex-vrouw van haar echtgenoot. Maar zonder aarzelen.

Het was het meest memorabele moment in haar leven en ze wist hoe belangrijk het was om Casey en Tyler er in te betrekken.

Nadat ze de geloften had voorgelezen, richtte Katie zich tot de kleine Landon.

Ze vertelde hoe ze voor hem zou zorgen en hoeveel ze van hem houdt.

Ze beloofde dat ze voor altijd zijn beste vriendin zou zijn en dat ze ook stoer zou zijn wanneer dat nodig zou zijn.

Toen Katie klaar was, waren alle gasten op het huwelijk in tranen. Wat een teder moment!

Luister hoe Kate haar geloften deelt in de video hieronder.

Is het niet prachtig om te zien hoe een familie zich wijdt aan het opvoeden van een kind zo goed als ze kunnen, zelfs wanneer het niet makkelijk is? In een wereld waarin families in zoveel verschillende vormen bestaan, is het extra belangrijk om iedereen gelijk te behandelen.

Natuurlijk komen kinderen altijd op de eerste plaats, en Katie lijkt dat zeer goed te begrijpen. Deel aub deze mooie speech als het jou ook raakt!
[fblike]

Nieuws

Erwin grijpt in nadat Marokkaanse jongens zijn geliefde friettent overvallen en rijdt hen aan

Erwin Lips, een moedige jongeman uit de Brabantse gemeente Odiliapeel, toonde zijn heldendaden afgelopen zaterdag toen hij getu!ge was van een 0verval op zijn geliefde friettent en besloot de b0even aan te pakken.

Terugkijkend naar afgelopen zaterdag, rond 19.30 uur, drongen twee jongeren Eethuis De Buurman binnen, wat de eigenaar van de zaak flink deed schrikken.

“Eentje had een groot zwaard bij zich. In eerste instantie dacht ik dat het om een Halloween-act ging. Maar ze riepen meteen ‘geld, geld, geld’.

Toen realiseerde ik me dat het geen grap was,” aldus eigenaar Henri, die met zijn 61 jaar vastberaden was om niet toe te geven aan de 0vervallers.

Hij probeerde zelfs de b!vakmuts van een van de jongens af te trekken.

“Ik trok hem naar voren, want daar hangt een camera,” vervolgde Henri.

Er ontstond een worsteling, maar toen trok een van de daders een zakmes tevoorschijn.

Erwin, die in een nabijgelegen auto zat, besloot in te grijpen.

Hij zag een draaiende scooter voor de deur staan en bemerkte dat er binnen twee gemaskerde mannen waren.

Terwijl Henri om hulp riep buiten, probeerden de boeven de kassa te stelen.

Dit verliep echter niet vlekkeloos, omdat de kassa met kabels aan de computer was bevestigd en het geboefte de kabels niet kon losmaken. Uiteindelijk renden ze zonder buit naar hun scooter.

Dit was het moment waarop Erwin in actie kwam. Hij ramde de scooter omver, waardoor de twee boeven van 17 en 15 jaar oud in de armen van de opgeroepen p0litie vielen.

Dit klinkt als een ongelooflijk verhaal, nietwaar? Gelukkig zijn er beelden beschikbaar om deze heldhaftige daad te onderstrepen.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Verandering in kindermenu’s: Patat en pizza niet langer aangeboden in restaurants

Horecaondernemers in Nissewaard en Voorne aan Zee werken aan vernieuwde kindermenu’s, omdat zowel ouders als kinderen op zoek zijn naar meer gevarieerde opties dan de traditionele kipnuggets met friet of pannenkoeken.

Deze nieuwe initiatieven voor kindermaaltijden worden geleid door Sander Smit van restaurant Aan Zee.

Hij benadrukt dat het aanbieden van gezondere opties automatisch leidt tot betere eetgewoonten bij kinderen.

Volgens hem willen kinderen vaak meer variatie dan wat traditioneel op kindermenu’s wordt aangeboden.

Een creatief aspect van deze vernieuwing is het betrekken van basisschoolkinderen bij het samenstellen van hun ideale maaltijd.

Dit heeft geresulteerd in menu’s met meer diversiteit, zoals pasta met garnalen, witvis, pokébowls en kleurrijke wraps.

Kinderdiëtist Olga Benjamin is enthousiast over dit initiatief en benadrukt het belang van gevarieerde kindermenu’s.

Ze legt uit dat kinderen meer geneigd zijn om te genieten van kleinere, kleurrijke porties.

Uit een enquête van Ouders van Nu blijkt dat veel ouders vinden dat kindermenu’s gezonder en gevarieerder kunnen zijn.

Wendy van Poorten, hoofdredacteur van het tijdschrift, bespreekt de uitdagingen en mogelijkheden om kindermenu’s te verbeteren.

Van Poorten suggereert dat zelfs kleine aanpassingen, zoals het vervangen van gewone frietjes door zoete-aardappelfriet, een groot verschil kunnen maken.

Ook raadt kinderdiëtist Benjamin aan om halve porties van ‘volwassen’ gerechten aan te bieden, zodat kinderen samen met hun ouders kunnen eten.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Dochter Sterre Heijnen steelt de aandacht in Steenrijk, Straatarm: “Onze intentie is om haar meer bekendheid te geven”

Sterre Heijnen en haar ouders verschenen onlangs op televisie in het programma Steenrijk, Straatarm.

Wie gisteren naar deze uitzending keek, zag hoe de dochter uit het welgestelde gezin er alles aan deed om meer schermtijd te krijgen. Nu blijkt waarom ze dat deed.

Op televisie verschijnen
Veel mensen hebben de wens om op televisie te verschijnen. Sommigen willen dit om bijvoorbeeld liefde te vinden of deel te nemen aan een spelshow, terwijl anderen op zoek zijn naar aandacht.

Ze hopen op veel kijkers, zodat ze meer volgers kunnen krijgen. Programma’s als Temptation Island, Lang Leve de Liefde en First Dates zijn aantrekkelijke shows om wat aandacht te krijgen, maar er kan nu nog een aan dat lijstje worden toegevoegd.

Sinds kort lijkt ook Steenrijk, Straatarm te worden gebruikt om aandacht te genereren.

Vermoedens hiervan ontstonden al bij de aflevering met ‘Closet van Val’, waarbij mensen dachten dat de deelnemers hun leven rooskleuriger deden voorkomen dan het werkelijk was.

Later zagen we ook een oplichter die vermoedelijk zijn reputatie probeerde te herstellen. Nu vermoeden kijkers dat het programma wordt ingezet om hun dochter Sterre Heijnen te promoten.

Sterre Heijnen
Sterre Heijnen is een zelfstandig ondernemer die flink aan de weg timmert. Althans… Ze lijkt haar jeugdige jaren te gebruiken om financieel voordeel te behalen uit haar lichaam.

Via ‘Friends to follow’ (een concurrent van het bekendere OnlyFans) verkoopt ze foto’s van haar lichaam voor geld.

Het is natuurlijk een slimme zakelijke zet, maar hoe meer mensen je kennen, hoe succesvoller je kunt zijn.

Sterre heeft welvarende ouders en het lijkt erop dat ze zelf ook graag aan het werk is. Ze heeft namelijk talloze foto’s online staan, waarvan velen behoorlijk gedurfd zijn.

Dit heeft haar al zo’n 70.000 volgers opgeleverd. De mate van steun van haar ouders is nu echter onduidelijk.

Gaan haar ouders zo ver dat ze deelnemen aan een televisieprogramma om hun dochter te promoten? Kijkers denken van wel.

Hieronder zijn enkele foto’s van Sterre Heijnen te zien die weinig aan de verbeelding overlaten.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending