Bruidegom rent van tafel tijdens diner als zijn moeder schreeuwt dat gast stikt
Connect with us

Meest bekeken

Bruidegom rent van tafel tijdens diner als zijn moeder schreeuwt dat gast stikt

Een bruiloft is voor velen een onvergetelijk moment. Maar wat op de bruiloft van Cody en Kelly Campbell gebeurde, maakte het nog bijzonderder.

Er moet wel een heel bijzondere reden zijn dat de bruidegom plotseling van de tafel opstaat om naar een andere tafel te rennen. Dat was hier absoluut het geval!

De bruiloft verliep perfect en het pasgetrouwde stel genoot van de avond, terwijl dierbaren een toespraak gaven. De bruidegom, Cody, een brandweerman uit Los Angeles, werd in een van de toespraken in het zonnetje gezet.

“Als ik ooit in een situatie terechtkom waarin ik de hulp van een brandweerman nodig heb, hoop ik dat jij het bent, of iemand zoals jij.”

Geen loze woorden, en niemand besefte zich dat deze uitspraak zeer snel bewezen zou worden! Op een gegeven moment schreeuwt namelijk een vrouw. Het was Cody’s moeder, die merkte dat een gast stikte. Cody handelde met indrukwekkende snelheid.

We zien de jonge bruidegom naar een tafel rechts van hem schieten. Hij voerde de heimlichmanoeuvre uit om de gast weer te laten ademen. Toen iedereen gekalmeerd was, kon het feest doorgaan, maar iedereen kon persoonlijk zien dat Cody een echte held was!

Deze brandweerman redt elke dag levens, zelfs tijdens zijn eigen huwelijk! Gelukkig viel alles mee. Niemand zal dit diner vergeten, dat is zeker. Deel dit artikel gerust met je dierbaren op Facebook!

Meest bekeken

Politie deelt beelden: hoogbejaard stel opgelicht voor duizenden euro’s

De politie zoekt naar een man die een hoogbejaard stel uit Castricum duizenden euro’s lichter maakte. De feiten vonden plaats in mei. Nu maakt de politie beelden van de verdachte openbaar.

De jongeman slaagde erin door phishing en spoofing de bankpas van het echtpaar af te troggelen. Het echtpaar kreeg op 7 mei een telefoontje van iemand die zich voorstelde als bankmedewerker. Hij beweerde dat ze een valse mail hadden ontvangen en dat daardoor een betaling was mislukt.

De verdachte adviseerde het koppel om hun bankpassen door te knippen en in een envelop aan een andere medewerker te overhandigen. Later stond die daadwerkelijk voor de deur. Het koppel overhandigde de envelop en ging ervandoor.

Diezelfde dag werden er meerdere geldbedragen opgenomen. Het echtpaar is in totaal duizenden euro’s kwijt. Nu geeft de politie beelden vrij van de geldautomaat aan de Geesterduinweg in Castricum. Mensen die de man herkennen moeten contact opnemen met de politie.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

‘Papa heeft me vermoord’, zei inmiddels overleden 3-jarig peutertje tegen politie

Een man in het Amerikaanse Indiana werd vrijdag veroordeeld tot 120 jaar cel voor de brute moord op zijn 22-jarige vriendin en hun 3-jarige dochter vorig jaar.

Devonta Roberts (28) gaf toe 22 pistoolschoten te hebben afgevuurd op moeder en dochter, terwijl de vrouw het kind op de arm had.

De politie werd ingeschakeld door de verstandelijk gehandicapte 5-jarige zoon van het koppel.

De moeder werd ter plekke zonder teken van leven aangetroffen.

“Papa heeft me vermoord”, waren de laatste woorden van de 3-jarige tegen de politie voordat ze in het ziekenhuis stierf wegens bloedverlies.

Volgens mediaberichten kreeg de 22-jarige 17 schoten op haar lijf afgevuurd. Haar kleintje werd doorzeefd door vijf kogels.

Advocaten van Devonta zullen in hoger beroep gaan, mede doordat hij zou lijden aan bipolaire stoornis.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Vader krijgt van orgaanontvanger teddybeer met hartslag van overleden zoon

Het verlies van een kind is iets onvoorstelbaar pijnlijks. Het leed en verdriet is iets wat nooit zal weggaan. Op 23 januari 2019 veranderde het leven van dit gezin in een oogwenk. Een jaar later ontvingen ze een heel bijzonder geschenk.

Dakota was pas 16 jaar, toen hij op 23 januari 2019 bij een verkeersongeluk in Virginia stierf. Zijn ouders, Stephanie en John Reid, moesten tijdens deze verschrikkelijke tijd een beslissing nemen, het wel of niet doneren van de organen van hun geliefde zoon.

Ze besloten het te doen. Dakota’s organen redden verschillende levens, waaronder het leven van Robert O’Connor. Deze man ontving zijn hart. Bijna een jaar na het tragische ongeval ontving het gezin een pakket met een bedankbriefje en een heel bijzonder geschenk.

Stephanie filmde hoe haar man John het pakket opende. Robert O’Connor schreef: “Ik had u dit liever persoonlijk gegeven, maar wist niet wanneer dat zou lukken.” Hij legde uit dat hij in het ziekenhuis een hartfilmpje maakte en dat tijdens het examens een opname werd gemaakt.

John opende toen het andere pakket en zag daarin een teddybeer met een T-shirt, waarop stond Best Dad Ever (beste vader ooit). Maar deze teddybeer had een bijzonderheid: als je op de hand drukt, hoor je een opname. De opname van Dakota’s hartslag.

Het is een ontzettend ontroerend moment. We konden onze tranen niet bedwingen bij de onderstaande beelden, als de vader de hartslag van zijn overleden zoon hoort. 

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending