Bruiloftsgasten denken dat priester gek is geworden, dan draait het echtpaar zich om
Connect with us

Lifestyle

Bruiloftsgasten denken dat priester gek is geworden, dan draait het echtpaar zich om

Een bruiloft is een mooie dag vol warmte en liefde. Voor geliefden, familieleden en vrienden doen twee mensen de belangrijkste belofte die iemand kan maken – ze beloven elkaar eeuwige trouw en liefde.

Het is ook een dag waar speciale momenten en verrassingen voorbij kunnen komen.

Zoals tijdens deze ceremonie, bijvoorbeeld. Terwijl de meeste gasten geloofden dat ze een normale bruiloftsceremonie zouden zien, hadden de priester en de bruid andere plannen.

Toen Gary en Tracy Richardson trouwden, wilden ze een traditionele huwelijksvoltrekking. Maar ze wilden ook wat onverwachte elementen om de gasten te verrassen.

Samen met hun priester, Kate Bottley, maakten ze een plan. Ze hadden een briljant idee: ze zouden de ceremonie beëindigen met een flash mob.}

Alleen een paar vrienden en familieleden wisten van het plan. Ze oefenden en oefenden, en al snel kwam de grote dag.

Terwijl de ceremonie eindigde, begon onverwachte muziek te spelen uit de boxen. Ineens begon te priester te dansen – en juist toen de gasten dachten dat ze volledig gek was geworden… begonnen de bruid en bruidegom mee te doen!

De prachtige verrassing was het perfecte einde op een even zo perfecte dag. Het is zo mooi hoeveel plezier het gelukkige stel samen kan hebben!

¨Voor jullie die meededen, bedankt voor de tijd en moeite, jullie hebben onze wens doen uitkomen en een eeuwige herinnering helpen creëren,¨ schrijft bruidegom Gary op YouTube.

De clip werd een enorm succes online, en is meer dan 8 miljoen keer bekeken! Kijk het zelf hieronder:

Dit is een prachtig moment en ik ben er zeker van dat Gary en Trace een prachtig leven samen zullen hebben, vol plezier en geluk.

Deel dit artikel met je vrienden op Facebook, als je ze ook aan het lachen wilt maken vandaag!
[fblike]

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending