Buitenland reageert verbaasd op zeer heftige foto van koning Willem Alexander
Connect with us

Celeberties

Buitenland reageert verbaasd op zeer heftige foto van koning Willem Alexander

De koning in Nederland is anders dan andere leiders want in het buitenland zijn ze vaak een iets ‘heftiger’ persoon gewend. Trump en Willem Alexander bijvoorbeeld zijn echt twee totaal andere personen. Eigenlijk zouden we best blij mogen zijn met een leider als Willem Alexander en zijn vrouw Maxima. Ik zou persoonlijk liever Willem als leider hebben dan bijvoorbeeld Erdogan.

Onze koning en koningin proberen zo normaal mogelijk te blijven, wist je bijvoorbeeld dat Willem wel eens vliegt en zijn vliegbrevet heeft? Maar hij vliegt niet alleen want hij springt soms ook wel eens op een motor.

Willem Alexander op de motor
Dit wisten wij ook niet maar vinden het waarschijnlijk de meest toffe foto die we van onze koning hebben gezien. Kijk zelf maar, onze Willem zit op een crossmotor met bijpassende kleding.

Stel je woont in het buitenland en je ziet een koning op zo’n stoere motor zitten, leuk toch? Ik zou niet heel snel denken dat dat een koning is als ik onderstaande foto zou zien:

Celeberties

Sterkte: Ex van Sonja Bakker in hoger beroep tegen veroordeling mishandeling

De ex-verloofde van Sonja Bakker, Barry Suijdam, gaat in hoger beroep tegen zijn veroordeling voor mishandeling. Dat bevestigt een woordvoerder van het gerechtshof Amsterdam aan Shownieuws.
Barry werd vorige maand veroordeeld tot twee weken voorwaardelijke gevangenisstraf en een taakstraf van zestig uur voor het mishandelen van de dieetgoeroe. “Hij heeft zijn levensgezel aan armen en haar naar zich toegetrokken. Ook heeft hij haar meerdere malen geslagen”, vertelde een woordvoerder van de rechtbank eerder.

Agressietherapie

Begin januari vertelde Barry exclusief aan Weekend er na de relatiecrisis alles aan te doen om het goed te maken met zijn Sonja: hij zou in agressietherapie zijn gegaan en dat werkte goed. Het stel woonde zelfs weer samen in Sonja’s huis op Ibiza. “We zijn van plan te blijven tot de scholen weer opengaan”, liet de dieetgoeroe toen weten. “Als ik de beelden zie van die rellen in Nederland, lijkt dit me een goede keuze. In Nederland lijkt het wel burgeroorlog. Mijn hart gaat uit naar alle ondernemers die getroffen worden. Je bijt al op een houtje en dan wordt ook nog eens je winkel geplunderd.” Toch bleek dat ook het Spaanse eiland hun relatie niet kon redden: Barry was alleen teruggevlogen naar Nederland. Sonja kwam enkele dagen later terug.

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Juultje Tieleman overrompeld fans met wel héél gewaagde foto’s!

Juultje Tieleman, je kent ‘r waarschijnlijk wel van Instagram of YouTube. Ze werd bekend als het vriendinnetje van YouTuber Gio, een van de grootste YouTubers van Nederland die om de zoveel tijd een nieuwe vriendin heeft die op haar beurt weer bekend wordt op social media. Het loont dus behoorlijk om eens met Gio aan te pappen.

Deze blonde influencer heeft bijvoorbeeld al bijna 900.000 volgers op Instagram en 145.000 op YouTube. Zoveel volgers zorgen natuurlijk voor mooie deals met kledingmerken, en dat doet ze goed. Om de haverklap zien we kleding van Zalando voorbij komen op prachtige locaties, aan het strand bijvoorbeeld. Ook haar video’s op YouTube gaan vaak over kleding, voornamelijk bikini’s. Dan komen de views natuurlijk wel.

Juultje Tieleman in haar eigen gym
Maar om goed op de foto te blijven staan moet je natuurlijk wel hard werken. We gokken dat dit niet het outfit is geweest waarin ze de gym “gehit” heeft, maar we geloven het wel graag. We kunnen in ieder geval wél begrijpen dat dit een van de meest gelikete foto’s van deze blonde influencer is!

View this post on Instagram

A post shared by J U U L T J E (@juultjetieleman)

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto van Dionne Stax in bad op social media terecht gekomen: “Teleurstellend!”

Wanneer we denken aan de meest begeerde vrouwen van Nederland in de categorie BN’er, dan komen er wel een paar namen bij je op. Natuurlijk staat Katja Schuurman in het lijstje, Eva Jinek, Yolanthe Cabau, Sylvana IJsselmuiden, Doutzen en Geraldine Kemper. Maar één dame mogen we natuurlijk niet vergeten in dit rijtje en dat is Dionne Stax.

Dionne heeft online behoorlijk wat aanbidders en er bestaan zelfs YouTube-kanalen voor fans waarop álle fragmenten van TV gezet worden om nog eens te bekijken. Een béétje creepy, maar dat krijg je nu eenmaal wanneer je bekend bent. We zagen een tijdje terug al foto’s van de blondine verschijnen in een Peaky Blinders-shoot (link onder volgende alinea), maar écht uit de kleren is ze nog niet gegaan.

Dionne Stax in bad op de set!
Maar goed, wat niet is kan nog komen. En we kunnen je vertellen dat het moment eindelijk aangebroken is. Het is een foto die gemaakt is tijdens het programma ‘Van Onschatbare Waarde’ op NPO1 waar Dionne ook in 2021 de presentatie van gaat doen. Laten we maar hopen dat er meer foto’s uit deze reeks online komen want hier is niet heel veel aan. Misschien dat de waarde van een bad wel stijgt wanneer Dionne erin gelegen heeft:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending