Buschauffeur laat dakloze man de hele nacht meereizen om te overleven van het koude weer.
Connect with us

Lifestyle

Buschauffeur laat dakloze man de hele nacht meereizen om te overleven van het koude weer.

We naderen december, het wordt dus stilaan kouder en kouder. Wie nu dakloos is moet opnieuw ijskoude nachten beleven ofwel op zoek gaan naar een warm plekje.

Wij hebben het veel beter, we hebben een warme thuis. Daarom kunnen we iets terugdoen voor mensen die geen dak boven hun hoofd hebben: vrijwilliger zijn bij daklozen, voedsel en warme kledij schenken, enzovoort. De vrouw in dit artikel besloot dat ze nog een stap verder moest gaan. Haar daad werd op veel lof onthaald.

Buschauffeur Natalie Barnes was de nachtrit aan het doen toen een dakloze man de bus opstapte. De man had geen geld bij zich en was aan het verkleumen van de koude. Zonder aarzelen vervulde Natalie haar plicht door hem uit de nood te helpen.

We zien wel vaker superhelden op het grote scherm, maar er bestaan ook superhelden die geen maskertje en een cape dragen. Gewone mensen die een verschil maken in de wereld.

Ondraaglijk koude temperaturen
Buschauffeur Natalie Barnes was haar bus aan het besturen in Milwaukee, waar de temperaturen tot zeer laag onder nul kunnen dalen.

Het was op een koude zondagnacht dat een man aan boord stapte. Tijdens de rit vertelde hij tegen Natalie dat hij pas sinds kort dakloos is geworden nadat zijn huis in beslag genomen werd. Dus vroeg hij of hij misschien de nacht op de bus mocht doorbrengen.

Natalie liet hem niet alleen de nacht doorbrengen op de bus, ook toen ze lunchpauze had schonk ze hem wat voedsel.

Natalie bood hem zelfs aan om enkele spullen te gaan kopen in een winkeltje, volgens Journal Sentinel.

Deze goedhartige vrouw contacteerde later een van haar vrienden die voor een daklozencentrum werkt in de stad.

In de video hieronder kan je zien dat de dakloze niet weet hoe hij de vrouw moet bedanken.

Celeberties

Zien: ‘Johnny de Mol neemt keihard wraak tegen Jeroen Rietbergen’

Gisteren gaf Johnny de Mol zijn ongezouten mening over zijn bonus oom Jeroen Rietbergen. Johnny starte zijn talkshow HLF8 met een statement over alle gebeurtenissen rondom The Voice of Holland en liet weten hoe erg hij het allemaal vindt.

Aan de tafel zat Catherine Keyl en die bracht met haar vragen Johnny de Mol behoorlijk van zijn stuk. Zo vroeg ze onder meer wat Johnny er nou echt van vond en ook wat hij van het gedrag van Jeroen Rietbergen vond.

Johnny zei dat hij Jeroen Rietbergen een enorme klootzak vond, maar ze wel van hem houden. Volgens Johnny wist ook niemand van de tijdelijke breuk tussen Linda de Mol en Jeroen Rietbergen een aantal jaar geleden.

Jeroen had toen namelijk zelf opgebiecht dat hij vreemd ging met deelneemsters van The Voice of Holland. Linda de Mol eiste dat Jeroen in therapie ging en zijn leven ging beteren. Hij ging in therapie, maar met zijn walgelijke gedrag en daden ging hij door.

Johnny was een beetje vaag of zijn vader nou afwist van de misstanden van Jeroen. Het gerucht gaat namelijk dat Jeroen tot de orde is geroepen en op zijn plek is gezet toen deze misstanden over hem jaren geleden boven water kwamen. RTL en de productie ontkennen hier iets mee te maken hebben, maar Johnny liet weten dat de leidinggevende en zijn vader er wel vanaf moeten hebben geweten.

Volgens Johnny moet zijn vader Jeroen toen al goed hebben aangepakt. Maar blijkbaar durfde John de Mol het toch niet aan om Jeroen te ontslaan omdat hij de vriend van Linda de Mol was.

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Net binnen: dit zijn de coronamaatregelen die vanaf 25 september zullen gelden

Het coronatoegangsbewijs wordt vanaf 25 september waarschijnlijk verplicht in de horeca en in de kunst- en cultuursector. Ook verdwijnt dan de anderhalvemeterregel, bevestigen ingewijden zondagavond na berichtgeving van RTL Nieuws.

Rutte feestdagen

Verder blijven mondkapjes verplicht in het openbaar vervoer, aldus ingewijden. Ook zal het thuiswerkadvies voorlopig niet veranderen en moet de nachthoreca tussen 0.00 en 6.00 uur dicht blijven.

Er moet nog besloten worden of de evenementensector meer ruimte krijgt. Aanstaande dinsdag geeft het demissionaire kabinet een persconferentie over de maatregelen.

Het kabinet liet vorige week al weten te overwegen het coronatoegangsbewijs te verplichten. De rek in de zorg is eruit en dat geldt ook voor de samenleving, zei demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) destijds. Door met toegangsbewijzen te werken, wil het kabinet voorkomen dat er nog lang moet worden vastgehouden aan “beperkende maatregelen voor iedereen”.

Het coronatoegangsbewijs is op dit moment al verplicht bij evenementen met een tijdelijk of kortdurend karakter, die maximaal twee derde van de capaciteit benutten en waar iedereen een vaste zitplaats heeft. Ook voor reizen binnen de Europese Unie is al een coronabewijs nodig.

Andere landen gingen Nederland voor. Onder meer in Frankrijk, Italië en Zwitserland werd het verplichte coronatoegangsbewijs al ingevoerd.

Het toegangsbewijs is geldig als iemand volledig is gevaccineerd, recent van COVID-19 is hersteld of negatief op het coronavirus is getest. De pas wordt verplicht voor iedereen boven de dertien jaar.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Onze Koning Willem-Alexander verspreide corona op Grieks eiland

Griekenland is woedend op koning Willem-Alexander. Volgens de Griekse media zouden Willem-Alexander en Máxima vorig jaar bij hun bezoek aan hun villa in Porto Heli het coronavirus hebben verspreid. De hele Griekse gemeente Ermionida zou in paniek zijn geweest.

Tot de koning en Maxima arriveerde inclusief 20 man personeel in hun villa in Porto Heli was er nog geen enkel corona geval in het dorp. Hierna ging het helemaal mis in het dorp.

Volgens de Griekse media kwam dit omdat het personeel en dan voornamelijk de lokale schoonmaaksters van de koning ook nog op andere plekken in het dorp werkten. Volgens één van de schoonmaaksters wees alles erop dat ze het coronavirus heeft opgelopen van Willem-Alexander en dat het op die manier door het dorp is verspreid.

Doorgaan met lezen

Trending