Buschauffeur redt 5-jarige die geen schoenen of jas draagt in de vriezende koude
Connect with us

Lifestyle

Buschauffeur redt 5-jarige die geen schoenen of jas draagt in de vriezende koude

Af en toe maken we iets mee dat ons een slecht gevoel bezorgt. Vaak vertel je aan jezelf dat het niets is, en ga je gewoon verder met je dag. En vaak blijkt het ook niets te zijn.

Maar, soms, blijkt het echt verkeerd te lopen. Dus in plaats van weg te kijken en verder te doen met wat je bezig was, is het een goed idee om je moed te verzamelen en te weten te komen wat er echt aan de hand is.

Dat is precies ook wat buschauffeur Denise Wilson deed. En door dit te doen, heeft ze hoogstwaarschijnlijk het leven gered van een vijfjarig jongetje.

Het was een doodnormale dag in de Amerikaanse staat Wisconsin.

De klok sloeg op middernacht en het was tijd voor buschauffeur Denise Wilson om even een korte pauze te nemen. Ze dacht er zelfs aan om haar pauze over te slaan, maar op de laatste minuut besloot ze om aan de kant te gaan staan en even haar benen te strekken.

“Eerst dacht ik dat ik niet zou stoppen. Ik zou gewoon mijn shift afwerken en toen dacht ik ‘oh, stop, laat ik toch eventjes de beentjes strekken en wat verse lucht inademen,” vertelde Denise Wilson aan Fox News.

Wat een geluk dat ze dit deed, want terwijl Denise op de stoep stond, hoorde ze een vreemd geluid.

Ze dacht dat ze iemand hoorde huilen en de straat hoorde op rennen, dus ging ze in het donker zien wat er aan de hand was.

En al snel kreeg ze een grote schok.

Daar, in de vriezende koude, ontdekte Denise een vijfjarig jongetje die geen schoenen en geen jas droeg.

Ze handelde zo snel ze kon, ze gaf hem haar jas en belde de politie.

Daarna bracht Denise de kleine jongen naar de overkant van de straat, naar een tankstation, waar iemand hem een t-shirt gaf.

Denise kocht wat eten en bracht hem terug naar de warme bus tot de politie ter plaatse kwam.

“Ik probeerde enkele snacks te kopen en hem te kalmeren. Ik vroeg hem of hij nog steeds koud had, en dus deed ik mijn jas rond hem en wikkelde hem erin om warm te krijgen,” vertelde ze aan Fox News.

Toen de politie arriveerde was, vertelden ze Denise de rest van het verhaal. Het bleek namelijk dat het een groot incident was.

De jongen was verdwenen van thuis en was als vermist opgegeven. Maar dankzij Denise’s goeie daad, hadden de bezorgde ouders van de jongen hun kind terug.

Bekijk een video van het voorval hieronder:

Dankzij deze prachtige buschauffeur was de kleine jongen terug herenigd met zijn ouders.

Deel aub dit verhaal om je vrienden en geliefden eraan te herinneren om hun intuïtie te volgen. Je weet maar nooit, het kan iemands leven redden!
[fblike]

Celeberties

Foto van André Hazes en Nikkie Plessen duikt op: “Dus toch!?”

Een hoop ophef rondom André Hazes en zijn privéleven vorig jaar. En dat jaar maakt hij het nog bonter. Het begon met geruchten dat hij en Nikkie Plessen stiekem aan het daten zouden zijn. Ze waren hand in hand gespot en zelfs zoenend zijn ze gezien. Er dwaalde foto’s van de twee over het internet rond. Ze hebben alleen niets toegegeven. Dat het niet goed liep tussen de zanger en Monique Westenberg, dat was wel duidelijk. Hij sliep niet eens meer thuis. Tot het op een gegeven moment leek dat alles weer koek en ei leek te zijn tussen de twee. Maar ook daar kwam snel een einde aan toen bekend werd dat ze zanger verder ging met de 20 jaar oudere Bridget Maasland. Tot begin eerder dit jaar dan. En dan is daar ineens die ene foto weer!

André Hazes en Nikkie Plessen

Dat doet natuurlijk weer een hoop stof opwaaien. Waar de geruchten van hem en Nikkie al weggestopt werden blijkt het dat de zanger er tóch wel een handje naar blijkt te hebben. Geruchten gaan dus dat het niet alleen bij Bridget is gebleven in het afgelopen jaar. Tekst gaat door onder de video:

Woede om foto’s van de zanger en Monique

Als je een een beetje het nieuws hebt gevolgd de laatste dagen dan weet je dat het aantal corona besmettingen weer flink stijgt in Nederland. En terwijl het RIVM probeert alles in goede banen te leiden zijn er steeds meer mensen die de regels aan hun laars lappen. Zo ook de volkszanger en zijn vriendin Monique Westenberg. Monique en de zanger waren eerder deze week uit eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze ‘Getekend voor het leven’ afsloten. Het stel was met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmt zijn vriendin en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap staat dicht op elkaar.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Slecht nieuws: ‘Vriendinnen maken zich grote zorgen om Bridget Maasland’

Als we weekblad Story mogen geloven, gaat het niet al te best met presentatrice Bridget Maasland. Goede vriendinnen hebben haar zelfs aangespoord om psychische hulp in te schakelen, zo schrijft het weekblad.

“Niet alleen haar breuk met André Hazes heeft erin gehakt, ook eerdere amoureuze teleurstellingen zou Bridget Maasland niet hebben verwerkt”, zo meldt de Story in haar nieuwste editie. “De presentatrice zou zich op advies van haar hartsvrienden hebben gewend tot psychische hulpverlening, zo vertelt een bron uit Bridgets directe omgeving aan Story.”

Wat is er aan de hand?

Naast nare uithalen van toetsenbordridders op sociale media, krijgt de RTL-ster zelfs van haar collega-BN’ers de nodige narigheid over zich heen. Het zal allemaal niet helpen om in een positieve flow te komen. Maar gelukkig kan de presentatrice altijd terugvallen op haar grote liefde én “een hecht groepje vrienden”. “Met hen praat Bridget over haar diepste verdriet en angsten. En Bridget luistert ook naar de goedbedoelde adviezen van haar vertrouwelingen. Zij zouden de geplaagde presentatrice hebben aangespoord om hulp in te roepen van een psycholoog.”

Psychische hulp

De anonieme bron – volgens Story afkomstig uit Bridgets ‘directe omgeving’ – legt uit waarom ze psychische hulp zou hebben ingeschakeld. “Haar vrienden zijn ‘om haar heen gaan staan’. Het is niet zo dat ze gered moest worden, maar ze moet wel iets doen. En dat heeft niet eens te maken met die breuk met André, hoe hard die er ook heeft ingehakt. Al sinds de breuk met Pepijn (de vader van haar zoontje Mees, Red.) is ze niet meer in staat geweest om een echt stabiele relatie aan te gaan. Dat heeft psychische gevolgen en daar is best het nodige aan te doen.”

Bridget op RTL 4

Overigens moeten we Bridget al een tijdje missen in RTL Boulevard. Ook zijn haar programma’s Hotter Than My Daughter en De Zwakste Schakel opeens vooruitgeschoven. Volgens haar management moeten we daar niet van alles achter gaan zoeken: dat komt door de coronacrisis. En oh ja, we moeten er nog wel bij vermelden dat Bridget zelf nog niet heeft gereageerd op bovenstaande geruchten. Ze wil Story niet meer te woord staan als het gaat om haar privéleven.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Breaking: Rogier Smit heeft Frank ingeruild voor nieuwe vriend!

Een aantal weken waren er een aantal foto’s van Rogier Smit zonder zijn pruik in omloop. Heel interessant allemaal. Maar daarnaast ging het ook niet helemaal lekker met zijn vriend, Frank. Het welbekende stel leek even uit elkaar te gaan, toen weer niet, maar dat is nu toch wel weer definitief.

Dat melden verschillende media. Maar het gaat nu nóg een stapje verder. De jongste van de twee zou namelijk een nieuwe vriend hebben. Dit laat de website ‘Bekendeburen’ weten in een nieuw artikel.

Rogier Smit is alweer verder gegaan

Ze schrijven dat men in het Haagse circuit het zeker weten, Rogier heeft een nieuwe vriend. Dat dit het einde is van hun televisie-carrière is ook wel duidelijk. In ieder geval zullen we ze niet meer als duo zien verschijnen. Wie de vriend precies is, is nog niet duidelijk. Ze zouden graag buiten de publiciteit blijven. Of dat zal lukken is natuurlijk nog maar de vraag.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending