Buurvrouw hoort een kreet om hulp en ziet een paar honden en schiet meteen te hulp.
Connect with us

Meest bekeken

Buurvrouw hoort een kreet om hulp en ziet een paar honden en schiet meteen te hulp.

Stel je voor dat een hond op je komt afgelopen.

Als dierenvriend zou je blij zijn dat een hond je wilt komen groeten en met je wilt spelen.

Maar dit was iets anders.

Eerder deze maand werd een oudere vrouw in North-Carolina het slachtoffer van een schokkende gebeurtenis. Gelukkig was er iemand in de buurt die kon helpen.

Persoonlijk houd ik veel van honden, maar dit verhaal jaagt me de stuipen op ’t lijf.

De vrouw, een zestiger, was een wandeling gaan maken in de straat toen het gebeurde. Een bewakingscamera van een huis in de buurt legde het hele gebeuren vast. Wees gewaarschuwd, want de beelden zijn best schokkend.

Tijdens het wandelen werd ze benaderd door een hond, kwispelend met zijn staart, en dus stopt de vrouw.

Maar toen de hond dichter kwam, kwam er nog een tweede hond op haar afgerend, en voor ze ’t goed en wel beseft stond er een hele troep honden rondom haar. Pitbulls.

Ze vielen de vrouw zeer brutaal aan, beten aan haar kleren en probeerden haar op de grond te sleuren.

Het slachtoffer begon om hulp te schreeuwen en dankte een godzijdank had een buurvrouw haar geschreeuw gehoord en naar buiten gerend.

De ernst van de situatie beseffend, snelde ze meteen naar de honden, nam de tas van de vrouw vast en sloeg er mee in het rond om ze af te schrikken.

“Ik hoor iemand schreeuwen. Ik was niet zeker waar het was, maar ik hoorde iemand roepen “Help me, help me!” met een zeer zwakke stem,” vertelt de buurvrouw die anoniem wil blijven. “De vrouw lag neer op de oprit terwijl vier honden haar maar bleven bijten. Dus ik rende naar haar toe en schreeuwde, “Weg, vuile beesten, weg!”

“Grote wonden”
Door haar moed en snelle handelen kon de moedige buurvrouw de honden wegjagen. Ze beschreef de toestand van het slachtoffer nadat de honden waren weggerend.

“Ze droeg een pyjama, ik deed haar broek omhoog en zag een zeer grote en diepe wonde. Ik denk dat ik haar bot zag.”

Dierenarts Jeff Werber sprak met Inside Edition over het incident.

Het leek erop dat ze op zoek waren naar eten, de beesten waren uitgehongerd, en gezien de vrouw een tas bij had, denk ik dat ze dachten dat er eten in de tas zat, en dat is waarschijnlijk hoe het allemaal begonnen is,” zei hij.

Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht en de eigenaar van de mormels werd aangeklaagd, de vrouw had immers ernstige verwondingen opgelopen. Hij zal een boete moeten betalen van 3700 dollar indien hij wordt veroordeeld.

We hopen echt dat de vrouw spoedig kon herstellen. Kom meer te weten over de brutale aanval in de video hieronder.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

De ernstig zieke Riny (58) moet kiezen tussen vreselijke pijn of een hogere energierekening

Riny Smits (58) uit Eindhoven is chronisch ziek. Voor de aan zijn rolstoel gekluisterde man is het geen optie om zijn verwarming lager te zetten. Als hij dat wel doet, vergaat hij van de pijn dankzij spasmen. ”Ik zit hartstikke klem.”

In zijn jongere jaren kwam Smits ongelukkig ten val, waardoor hij verlamd raakte. ”Ik heb een uitkering van het UWV. Rondkomen gaat net, maar nu maak ik me grote zorgen.”

 

Smits kan zijn verwarming niet lager zetten. ”Als het te koud wordt, krijg ik pijnlijke spasmes in mijn spieren. Mijn benen gaan dan schudden, en mijn spieren spannen zich aan om mijn hele lichaam te doen strekken.” Ook kort douchen is geen optie, dat moet minimaal 20 minuten duren. ”Warm water is essentieel om te voorkomen dat mijn spieren verstijven.”

Hoog verbruik

Al met al heeft Smits een hoog verbruik. Als flatbewoner maakt hij gebruik van blokverwarming. Het is momenteel niet duidelijk of en wat de regering aan tegemoetkoming gaat bieden. ”Stel dat er ook voor ons een prijsplafond komt. Dan is het is heel goed mogelijk dat ik door mijn hoge verbruik daar overheen kom.”

Geen energietoeslag

Tot afgelopen zomer betaalde Smits ongeveer 80 euro per maand aan energiekosten. Hij is bang dat het bedrag veel hoger gaat worden en vreest in de schulden te komen.

Het kabinet biedt minima weliswaar een energietoeslag van 1.300 euro, maar Smits krijgt dit niet. Zijn uitkering is exact €7,82 te hoog en de regering is onverbiddelijk. Dat geldt overigens ook voor bijzondere bijstand.

Brief

De zieke Smits is ten einde raad en daarom klom hij in de pen. Hij heeft zijn situatie uitgelegd een de burgemeester van de stad, Jeroen Dijsselboem en aan andere Kamerleden.

Niemand heeft op hem gereageerd, behalve Fleur Agema van de PVV. Ze schreef dat de al eerder Kamervragen stelde over de positie van chronisch zieke mensen. Smits hoopt dat het gemeentebestuur het belangrijk genoeg vindt om op zijn brief in te gaan. ”Het gaat niet alleen om mij, maar om de hele groep chronisch zieken.”

 

Bron: Trendnieuws

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Emile Ratelband wilt dat Jesse Klaver ter dood wordt veroordeeld

Emile Ratelband stond vroeger bekend als een positiviteitsgoeroe die tegen iedereen die het wilde horen TSJAKKA schreeuwde. Tegenwoordig is Emile wat minder positief, zo blijkt uit een tweet.

Ratelband heeft het nieuws gevolgd en heeft gezien dat er in Duitsland iets aan de hand is. Schijnbaar wilden ’tientallen rechts-extremisten’ de regering bij onze oostburen omver werpen. In totaal zijn er 22 mensen opgepakt. Zij worden allen verdacht van lidmaatschap van terroristische organisatie.

Jesse Klaver
Jesse Klaver reageerde via Twitter op het nieuws uit Duitsland en greep dat direct aan om uit te halen naar Forum voor Democratie. Hij schreef er het volgende over op sociale media.

Met ‘sommige politici’ bedoelt hij natuurlijk FvD’er Gideon van Meijeren. Die sprak eerder over ‘een fluwelen revolutie’. En over de optie dat sommige Nederlanders ”bij wijze van spreken richting het parlement trekken en zeggen ‘wij gaan hier niet meer weg totdat de regering weg is’.”

Doodstraf
Het bericht van Jesse Klaver was voor Emile Ratelband reden om te reageren. Hij schrijft het volgende:

Bron: showblad

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Mailtje lekt uit: Dit is er gebeurd tussen Matthijs van Nieuwkerk en zangeres Maan

Het zit Matthijs van Nieuwkerk allemaal niet mee de laatste tijd. Na het onthutsende artikel in De Volkskrant lijkt de gevallen presentator zich nu teruggetrokken te hebben op zijn woonboerderij in de buurt van Zutphen. Op een foto was te zien dat Matthijs er nu niet bepaald al te florissant bij liep.

Volgens de mannen van Roddelpraat zou Matthijs van Nieuwkerk het overigens geel gezellig hebben gehad met zangeres Maan.

Roddelpraat ontving namelijk een mail van een voormalig stagiair van De Wereld Draait Door. Ze beweert dat Matthijs van Nieuwkerk en Maan het samen heel gezellig zouden hebben gehad. Of de twee écht de bezemkast in zijn gedoken is natuurlijk gissen, maar wie weet.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending