Buurvrouw weet meer: “Dit is er tussen Maan en zanger Jan Smit gebeurd!”
Connect with us

WOW

Buurvrouw weet meer: “Dit is er tussen Maan en zanger Jan Smit gebeurd!”

Er spelen al een hele tijd verschillende geruchten betreft Maan de Steenwinkel en Jan Smit. Deze verhalen begonnen bij de juice-kanalen, die het toch vaak bij het rechte einde blijken te hebben, vanwege de “ruzie” tussen Jan en zijn zus. Het was namelijk erg opvallend dat de twee plotseling niet meer samenwerkte.

Toen De Telegraaf hier onlangs naar vroeg, de ruzie, antwoorde hij: “Absoluut niet. Nee hoor, maar wij werken niet meer samen. That’s it. We kunnen er nog twee uur over blijven lullen, maar meer wordt het niet. Mensen willen heel graag dat je altijd maar je mening ergens over geeft of reageert. Ik weet hoe het zit, Monique weet hoe het zit en that’s it. Het is allemaal niet zo spannend.” Volgens de juice-kanalen is er ‘wel meer aan de hand en zou eerst genoemde zangeres hier zelfs een rol in hebben gespeeld.

Verhaal Maan en Jan Smit doemt opnieuw op!

De welbekende juice-kanalen laten geen enkel gerucht onbesproken en zoeken alles uit. In een ‘Geheime betaalgroep’ zou Reality.FBI hebben vernomen dat er iets gespeeld heeft tussen de twee. Het kanaal schrijft: “Dat Jan en Monique ruzie hebben zou de volgende reden hebben. Toen Jan begin 2020 een burn-out kreeg, zou hij tijdelijk uit huis zijn gegaan. Dit blijkt volgens een buurvrouw een broodje aap verhaal. Jan zou destijds door Lisa (zijn vrouw) zijn betrapt met Maan. Lisa heeft Jan uit huis gegooid. Beide zussen van Jan kozen Lisa’s kant. Vandaar de bekoelde relatie tussenbeide.” Het kanaal zou nog een bericht gestuurd hebben naar de hoofdpersonen in dit verhaal: “Alle drie wilden niet reageren op dit gerucht.” Of er nog reactie op gaat komen of dat de juice-kanalen verder gaan met dit verhaal moet nog blijken. Hieronder meer:

Celeberties

Nieuw: Decolleté Eva Jinek zorgt voor heel veel afleiding bij de kijkers!

De uitzending van Jinek maakte gisteravond veel los bij haar kijkers. Zowel mannelijk als vrouwelijk Nederland had een sterke mening over het – volgens de kijkers – nét iets te diepe decolleté van Eva Jinek. Op Twitter lieten kijkers weten dat de gasten en gespreksonderwerpen niet te volgen waren, vanwege het v-hals topje van Eva. Overdreven of terecht? Het internet ging los.

Té diep

In de uitzending droeg Eva een v-hals top met een colbertje eroverheen. Een prima outfit voor een talkshow, maar volgens sommige kijkers nét iets te diep uitgesneden. Quotes als “Eva, calm your tits please” en “Gelukkig leiden haar boobies helemaal niet af…” doken op Twitter op.

Overdreven

Niet iedereen is het hier mee eens. Volgens veel kijkers moeten alle ‘jankerds’ niet zo zeuren en zijn deze negatieve berichten een bewijs van ‘vertrutting.’ Vertrutting betekent dat er op steeds meer plekken, minder zou mogen. Twitteraars die Eva haar decolleté omarmen laten dit dan ook duidelijk weten met reacties als: “Doe niet zo truttig mensen. Eva heeft een prachtig decolleté.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig: Marco Borsato krijgt opnieuw gigantische klap te verwerken!

Marco Borsato heeft het al jaren flink te verduren wanneer het om media-aandacht gaat. Voorheen gingen de verhalen en artikelen die showbizz-kanalen over hem schreven voornamelijk over affaires. Tegenwoordig gaat het voornamelijk over de zaak die tegen hem is aangespannen. Hoewel er nog geen uitspraken zijn gedaan over de hele zaak hebben veel mensen wel al hun mening klaar staan. Er worden inmiddels overal grapjes gemaakt. Bijvoorbeeld bij de Roast of Comedy Central en de oudejaarsconference. Maar alle geruchten hebben natuurlijk nog veel meer gevolgen voor de zanger.

Hoewel de zanger nog wel een aantal keren te horen is geweest in de Top 2000 wordt dat steeds minder. Radio-dj Jan Paparazzi van NPO Sterren NL Radio in de Party zegt dat het draaien van zijn liedjes voor weerstand kan zorgen. Hij zegt dan ook geen nummer meer van de zanger te draaien op NPO Sterren NL Radio.

Marco Borsato niet meer op de radio!

Hij zegt: “Ik kan zijn liedjes niet meer draaien. Zijn artiestenbestaan heft een enorme knauw opgelopen. Ondanks dat we nog in een fase zitten waarin we eigenlijk nog niks zeker weten. Ik kan het zelf nog nauwelijks geloven. Kijk, je hebt de paus en vlak daaronder zit Marco Borsato. Op eenzame hoogte. Hij is de meest succesvolle artiest van de afgelopen vijftig jaar. Er is geen tweede Borsato.” Waarom hij dit niet meer kan draaien? Jan legt uit: “Of ik zijn liedjes momenteel nog draai? Nee. Zijn liedjes zijn geen gezellige meezingers, het zijn heel persoonlijke liedjes over best zware onderwerpen. Titels als ’18 jaar’, ‘De Waarheid’, ‘De Verliezer’, ‘Vreemde Handen’, ‘Kom Maar Bij Mij’: die komen in een heel ander daglicht te staan door alles wat er nu speelt.” Shownieuws gooi nog even wat zout op de wonden:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Het gaat niet goed met Roxeanne Hazes: ‘Ernstig ziek’

In de podcast ‘Yous & Yay & Roxeanne Hazes doet Roxeanne een heftige onthulling. Ze laat namelijk weten dat ze af en toe spontaan gaat hallucineren.

Enige tijd geleden liet Roxeanne ook al weten dat ze heftige paniek en angstaanvallen had en dat ze daardoor niet meer kon functioneren. Ze is nog steeds bang dat ze daar weer een terugval in krijgt.

Maar nu laat Roxeanne dus ook weten af en toe te hallucineren door slaapproblemen. Dit speelt zich al 3 jaar af en komt vooral door haar zoontje Fender die ’s nachts heel veel huilde waardoor Roxeanne soms maar 3 kwartier in een nacht kon slapen.

Roxeanne zegt er het volgende over:

,,Eigenlijk begon het al vrij snel na zijn geboorte. Hij huilde best veel ’s nachts en we hebben zelfs echt een lange periode meegemaakt waarin we drie kwartier sliepen”

,,Het is heel eng als je ernaar kijkt. Hij zit dan met zijn ogen open alsof hij erbij is. Dan probeer ik hem eruit te halen maar dat lukt dus niet, want hij slaat echt om zich heen. Het is super zielig.”

,,Je houdt het een paar maanden vol en dan ga je hele gekke dingen zien. We hebben echt gehallucineerd en dat was heel erg eng. Ik heb een kind zien zweven en dat is echt niet oké.”

,,Bij ons is het altijd: wie gaat met hem eruit? Dat kan verschillen tussen kwart voor 5 en half 6. Dat is een beetje het ritme waar we in zitten.”

,,Het zijn fases en dan slaapt hij weer goed. Het zijn allemaal fases en het komt ook wel goed. Net op het moment dat je denkt: ik trek het echt niet meer, dan komt het goed.”

Doorgaan met lezen

Trending