Cabau Lifestyle is megaflop: Yolanthe gooit alles in de uitverkoop
Connect with us

Celeberties

Cabau Lifestyle is megaflop: Yolanthe gooit alles in de uitverkoop

Yolanthe Cabau richtte recent haar eigen lifestyle-lijn op, maar nu zet ze alles gelijk in de uitverkoop. Dreigt dit opnieuw een flop te worden?

Geen succes

Yolanthe deelt via een Insta Stories dat er koopjes zijn. Overal zit korting op: op de gymtassen, de sokken en de supplementen. En ze heeft de lijn pas gelanceerd!

Cabau Lifestyle dreigt dus hetzelfde lot beschoren als Bananas and Bananas dat het nog geen twee jaar volhield. Ook haar sieradenlijn flopte.

Volhouder Yolanthe

Maar opgeven staat niet in haar woordenboek. Ze lanceerde een nieuw fitnessplatform genaamd Cabau Lifestyle. De site is pas sinds dit jaar online, maar de verkoop lijkt toch weer tegen te vallen. Dreigt een nieuw fiasco?

Celeberties

Harde taal voor onze André Hazes: “Hier moet hij niet komen”

André Hazes gaat binnenkort samenwonen met zijn vriendin Sarah van Soelen. De twee zijn dolverliefd op elkaar.

André Hazes had aanvankelijk zijn oog laten vallen op op een complex in de Rotterdamse wijk Hillegersberg. Hij wilde er gaan wonen voor 3.000 euro per maand.

Het feestje ging echter niet door. De eigenaar van dat appartement zegt dat buurtbewoners André niet wilden als buurman.

“Hij heeft nu éénmaal een ander leefritme”, citeert RTL Boulevard de eigenaar bij AD. “De bewoners zitten niet te wachten op een buurman, die om twee uur ’s nachts na een optreden een biertje met zijn vrienden opentrekt op het balkon.”

André kocht uiteindelijk dan maar een appartement van 800.000 euro. Dat wordt dan hun liefdesnestje.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Martien Meiland is erg boos op Paul de Leeuw: ‘Doe ff normaal!’

Paul de Leeuw haalde eerder al uit naar Martien Meiland. Hij vond namelijk dat Martien te veel op de tv te zien was. Dit vond Martien natuurlijk niet leuk. Terwijl iedereen dacht dat Paul en Martien het goed met elkaar konden vinden nadat ze samen te zien waren in het programma Ranking The Stars.

Niets is minder waar, want Martien kon het in in het programma Ranking The Stars het helemaal niet vinden met Paul de Leeuw. Hoewel het er op beeld allemaal gemoedelijk en leuk uitzag was Martien totaal niet gediend van de grove grappen en beledigingen van Paul aan zijn adres.

Martien laat weten in een interview dat hij dit helemaal niet leuk vond. Achter de schermen heeft hij dit ook aangegeven, maar daar trok Paul zich niets van aan. Dan moet je maar niet aan dit programma meedoen was Paul zijn antwoord. Enige tijd later kwam Paul de Leeuw dus ook met zijn uitspraak dat Martien te veel op de tv was. En dat heeft de band tussen de twee ook geen goed gedaan.

Paul de Leeuw heeft overigens wel met meer mensen ruzie. Zo zou Paul het online fanprogramma maken voor het songfestival. Enkele dagen ervoor stopte Paul ermee wegens ruzie met het team. Daarnaast heeft Paul ook bonje met RTL directeur Peter van de Vorst. En was nog niet zolang geleden ook Imca Marina woedend op Paul omdat hij zich niet aan zijn afspraken hield. Inmiddels had Paul de Leeuw ook nog met ruzie bij Op1 en is hij samen met Astrid Joosten ontslagen als presentatie duo van de vrijdagavond.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Andre Hazes is er klaar mee en stopt er definitief mee

Eerder lieten wij al weten dat Andre zich al niet echt aan zijn geplande mediastilte hield. Het was vooral zijn vriendin Sarah die foto’s en filmpjes van hem bleef delen.

Nu heeft Andre definitief een punt gezet achter de mediastilte. Op Instagram laat hij namelijk weten dat hij terug is. Dat deed hij onder meer door volop foto’s en filmpjes te delen van zijn eerste grote optreden na de lockdown met de teksten:

“I’m back”

En:

“Dankbaar om terug te mogen zijn op deze manier met de mensen van wie ik houd!”

Andre plaatste ook nog een foto met zijn moeder Rachel. Bij deze foto stond een hartje met de tekst:

“Proud son.”

Het lijkt wel of Andre de paar dagen dat hij niks had gedeeld probeert in te halen met deze overload aan foto’s en filmpjes. Of Andre er echt wat van geleerd heeft en is veranderd door deze 2 dagen van mediastilte is natuurlijk nog maar de vraag.

Het is inmiddels ook duidelijk dat Andre en Sarah niet meer verblijven op hun schuiladres in Spanje en gewoon terug zijn in Nederland.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending