Camper heeft een bubbelbad en helikopter op dak, een zomerse droom van vele vakantiegangers
Connect with us

Meest bekeken

Camper heeft een bubbelbad en helikopter op dak, een zomerse droom van vele vakantiegangers

Deze camper is absoluut bijzonder. Wat kan je anders verwachten van een camper met een helikopterplatform en een bubbelbad?

Met de zomer gaan veel mensen er met de kampeerauto eropuit. Niet voor niets natuurlijk. Je hebt altijd je huisje dicht bij en daarom ook jouw eigen spulletjes. Een hele fijne gedachte!

Iedereen die wel eens is wezen kamperen, weet dat sommige kampeerders er een soort van ‘competitie’ van maken over wie de grootste voortent, de grootste camper of de meest glamoureuze caravan heeft.

Wat dat betreft doet deze camper, Elysium, de competitie compleet vervagen!

Het ontwerp van dit interieur is zowel futuristisch als elegant en lijkt meer op het penthouse in een luxehotel dan op het interieur van een camper.

Binnen is van alles te vinden, van de nieuwste elektronica en een gigantische slaapkamer tot een betegelde badkamer, een dakterras en zelfs een spa.

De stacaravan Furrion Elysium heeft een bubbelbad (!) op het dak, een platform voor helikopters, douches, 75-inch tv’s en een open haard.

Natuurlijk is er ook een hoofdslaapkamer in de caravan, waar we ook een luxe keuken en andere ‘benodigdheden’ vinden.

Wat deze luxe op wielen kost? Een aardig zakcentje…

Naar verluidt wordt de prijs geschat op zo’n 2 miljoen euro.

Bekijk meer van deze ongelooflijke camper (die helaas buiten ons budget valt) in de onderstaande clip!

 

Animals

Man is tot tranen toe geroerd tijdens onvergetelijk bezoek van paard

Volgens specialisten kan dierentherapie mensen met gezondheidsproblemen helpen met het verminderen van pijn, angst, depressie en vermoeidheid.

De afgelopen maanden kampt João met een aantal gezondheidsproblemen. Vanwege een ongeluk kan hij niet lopen of spreken, aldus Tribuna de Jundiaí. Artsen doen alles om zijn lichaam te genezen, maar deze bezoeker hielp zijn hart helen.

De dochter van João, Audrie Spake, deelde recentelijk een clip van de ontmoeting tussen haar vader en het paard Paçoca.

Paçoca is een therapiepaard dat werkt met vrijwilligers van Coletivo Inclusão. Deze organisatie maakt het contact tussen mensen met speciale behoeften en dieren mogelijk.

De ontroerende video laat zien hoe Paçoca en João elkaar voor het eerst zien. Het lijkt net alsof hij deze interactie nodig had. Het lieve paard plaatst zijn hoofd zachtjes op zijn borst, met veel troost en liefde.

“Hij bleef de hele tijd zo met mijn vader”, schreef Audrie. “Het was prachtig!” Overduidelijk was dit een onvergetelijk bezoek dat Joao nooit zal vergeten!

 

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Leeuw doodt man die zijn verblijf binnenkomt in dierentuin Ghana

Een man werd zondag gedood door een leeuw in de dierentuin van Accra, de hoofdstad van Ghana, nadat hij het leeuwenverblijf was betreden.

“Vandaag rond het middaguur zagen de autoriteiten van Accra Zoo tijdens een routine patrouille een man van middelbare leeftijd die over de veiligheidshekken sprong en het leeuwenverblijf betrad”, schrijft de Ghansese Forestry Commission in een persbericht.

De indringer werd aangevallen door een van de leeuwen en overleed later aan de verwondingen. De leeuw, leeuwin en hun twee welpen werden tijdelijk in een kooi geplaatst terwijl de man uit hun verblijf werd gehaald.

Er is een onderzoek door de politie ingesteld, bericht de Ghana Police Service. Het motief is volgens de Forestry Commission nog niet bekend, maar er wordt in sommige plaatselijke media gespeculeerd dat de man een welpje probeerde te stelen.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Heftige video: Vier Nederlanders opgepakt in Kreta na ernstige mishandeling

Op het Griekse party-eiland Kreta, specifiek Chersonissos, heeft de politie vier jonge landgenoten opgepakt wegens gruwelijk geweld jegens meerdere andere Nederlanders. Een van de slachtoffers verblijft in het ziekenhuis

Het gaat om drie jongens van 19 jaar en een iemand van 18 jaar. Het viertal zou inmiddels al zijn voorgeleid aan de rechter-commissaris, zo meldt De Telegraaf. Tegen hen liggen verdenkingen van ernstige mishandeling. Het geweld zou afgelopen donderdag hebben plaatsgevonden. Bij bars en discotheken raakten drie Nederlanders gewond.

Kopschoppen

Er zijn beelden van het incident. Hierop is te zien hoe een man op de grond wordt gesmeten, waarna drie mannen op de zijkant van zijn hoofd beginnen in te trappen. De man beweegt hierna niet meer. Mogelijk nog schokkender is dat een van de dader een aanloopje neemt, waarna hij hard uithaalt op het hoofd van de bewusteloze man. Justitie neemt de zaak zeer hoog op.

Ruzie met elkaar

De vier verdachten kregen het in eerste instantie aan de stok met elkaar. Twee van de latere slachtoffers probeerden het voorval te sussen, iets dat faliekant mislukte. Van de man die in het ziekenhuis ligt, is niet bekend hoe ernstig hij eraan toe is.

Ook de aanleiding van de ruzie is gissen. Het Griekse medium Iefemerida meldt dat de Nederlanders duidelijk dronken waren en uit zijn geweest op ruzie. Ze zouden lukraak op mensen in hebben geslagen. De vier blijven vastzitten totdat de openbaar aanklager beslist over eventuele verdere vervolging.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending