Carlo Boszhard belandt met spoed in ziekenhuis na opnames
Connect with us

Meest bekeken

Carlo Boszhard belandt met spoed in ziekenhuis na opnames

Carlo Boszhard is na opnames van de TV Kantine mentaal en fysiek ingestort. Hij vertelde dit trieste nieuws in een interview met Veronica Superguide.

Typetjes werden teveel

Alle inspanningen die hij doet om verschillende typetjes te bedenken werden hem teveel: “Toen voelde ik te veel druk en ben ik in het ziekenhuis beland. Ik speelde mijn laatste typetje van dat seizoen, Lee Towers. Ik deed de pruik af en stortte in. Met heel veel druk op mijn borst lag ik toen even in het ziekenhuis.”

En deze gebeurtenis maakte het nodige los bij de presentator. Normaliter bedacht hij alle typetjes zelf. Naarmate de druk groter werd besloot hij toch een aantal gastacteurs te gaan gebruiken: “Toen dacht ik: oké, hier gaan we dus nooit meer naartoe. Ik kan ze niet allemáál alleen doen, die mannentypetjes.”

“En soms verloor ik mezelf urenlang in de voorbereiding van een typetje, ging het niet zo lekker en kon alles de prullenbak in. Ik zat véél te veel in mijn eigen hoofd opgesloten. Nu neem ik wat minder hooi op mijn vork en werken we met meer gastacteurs.”

Stoppen met TV Kantine

Dat was ook de reden waarom hij heeft besloten voorlopig even te stoppen met de TV Kantine: “Als je al vijf andere programma’s doet kan het ook niet. En zeg nu zelf: mensen aan een tafel nadoen, dat hebben we wel even gezien toch? De verzadiging slaat een beetje toe door alle andere typetjes op tv.”

Celeberties

Zien: Dit is de reden dat Marco Borsato al zijn concerten heeft geannuleerd

Alle concerten van Marco Borsato zijn geannuleerd. Heel zijn clubtour gaat niet meer door en het is ook niet duidelijk of er binnenkort nog nieuwe concerten komen. Eerst werd alles uitgesteld, maar nu is het duidelijk dat het helemaal niet door gaat.

Ticketmaster laat het volgende weten: “Om kaartkopers niet in het ongewisse te laten en heel lang hun ticket te laten behouden, is besloten de tournee te annuleren”

Half november maakte Borsato bekend dat zijn Hef Je Glas Met Mij-tournee, die op 30 november zou beginnen, vanwege de nieuwe coronamaatregelen werd uitgesteld. In totaal zou Borsato langs 22 clubs door heel Nederland gaan. Onder meer Paradiso in Amsterdam, Doornroosje in Nijmegen, Paard in Den Haag en TivoliVredenburg in Utrecht stonden op de planning (zie video bovenaan).

De afgelopen weken komen er steeds meer verhalen naar boven rondom Marco Borsato. Hij zou meerdere malen vreemd zijn gegaan en hij zou dingen gedaan hebben met minderjarige meisjes. Het is nog onduidelijk of deze beschuldigingen kloppen.

Zijn management heeft laten weten dat hij gaat reageren “op enig moment dat hem uitkomt”. Marco Borsato heeft uberhaupt een moeilijke tijd achter de rug. Begin 2020 kampte hij met een burn-out en kort daarna was zijn huwelijk voorbij. Dit kwam doordat hij een affaire had gehad. Later zijn Marco en Leontine wel terug bij elkaar gekomen.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Sarah van Soelen ontkent het keihard: “Heb ik niet gedaan bij André Hazes”

André Hazes moet een emotionele burn-out overwinnen. Hij zette ook zijn relatie met Sarah van Soelen op pauze.

André Hazes en Sarah van Soelen zijn al heel veel besproken. Er zijn mensen die beweren dat zij André heeft afgepakt van Monique Westenberg.

In ‘Bea Monde’ wil Sarah van Soelen daar ook op reageren. Ze ontkent dit bericht.

“Ik heb Dré twee jaar geleden, toen hij vrijgezel was, leren kennen. We hadden een gezellige avond waarop we aan één stuk door kletsten en er ontstond een vriendschappelijke band”, citeert ‘De Telegraaf’ haar.

“Kort daarna kreeg hij een relatie met Bridget en al snel ging hij terug naar Monique. Ons contact is destijds een beetje doodgebloed.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

‘Sarah van Soelen terug naar verslavingskliniek’

Eerder lieten wij als eerst weten dat Sarah van Soelen een groot interview had gedaan met de Beau Monde. Volgens de journalist zou dit haar laatste interview worden.

Uiteindelijk bleek het een nietszeggend interview te zijn waarin Sarah beweerde dat zij en Andre Hazes een pauze hebben ingelast, omdat Andre nogal veel te verwerken heeft.

Dit kon twee dingen betekenen of Sarah heeft echt een enorm bord voor haar kop en begrijpt niet dat Andre haar niet meer moet. Of Andre Hazes speelt een spelletje met haar en probeert haar aan het lijntje te houden voor als het toch niet lukt tussen hem en Monique.

Wat het ook mag zijn dat het niet helemaal lekker gaat met Sarah moge duidelijk zijn. Nu beweert Yvonne Coldeweijer ook dat Sarah een natraject volgt in de afkickkliniek van Najib Amhali in Abcoude.

Sarah kent de vrouw van Najib overigens goed want die is kapster en Sarah en ook Rachel Hazes gaan daar vaak naar toe. Dus het zou heel goed kunnen dat de vrouw van Najib haar heeft geadviseerd om een behandeling te gaan volgens in de kliniek van haar man.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending