Zien: RIVM-boegbeeld Jaap van Dissel staat op ‘Medische Zwarte Lijst’!
Connect with us

Celeberties

Zien: RIVM-boegbeeld Jaap van Dissel staat op ‘Medische Zwarte Lijst’!

Jaap van Dissel is naast directeur van het Centrum Infectieziektebestrijding (CIb) van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) ook viroloog en infectioloog.

Tevens is hij hoogleraar aan de Universiteit Leiden met als leeropdracht Inwendige geneeskunde, in het bijzonder infectieziekten.

Dit jaar is de viroloog veelvuldig in het nieuws als deskundige op het gebied van infectieziektenbestrijding.

Ook als voorzitter van het Outbreak Management Team naar aanleiding van de coronacrisis kennen we hem. Maar er is iets bijzonders aan de hand omtrent deze man.

Story meldt al op de voorpagina van hun nieuwe uitgave dat hij op een medische zwarte lijst staat. Op ‘Zwartelijstartsen.com’ staat zijn naam vermeld.

Jaap van Dissel op zwarte lijst
Er staat betreft de viroloog: “Heeft als lid van tuchtcollege Dr. M. van der Ende op alle punten vrijgesproken in tegenstelling tot de richtlijnen van de hiv behandeling en de kennis van de schadelijke bijwerkingen van de kwalijke medicijnen.”

Het zou volgens de desbetreffende website gaan om ernstige verminking en schade door medicijnen zonder de patiënt vooraf te informeren. Ook meldt de website dat er bewezen en veilige combinaties van medicijnen verzwegen zouden zijn.

Celeberties

Caroline diep gekwetst door Martien Meiland

Caroline van Eeden was ooit nog de ‘huisvriendin’ van de Meilandjes, maar nu zijn ze vijanden. Martien en Caroline schieten niet meer met elkaar op en dat is nog zacht uitgedrukt. De kasteelheer deed in zijn boek enkele heftige onthulling over Caroline en die hebben haar ontzettend veel pijn gedaan.

Toen Caroline om onduidelijke redenen vertrok uit Chateau Meiland waren er heel wat vraagtekens bij de fans. Iedereen vroeg zich af waarom ze halsoverkop haar koffers pakte? Het afscheid leek in de uitzending heel emotioneel. Eenmaal terug in Nederland kwam de aap dan uit de mouw. De huisvriendin zou na een hoog oplopende ruzie de kasteeldeuren achter zich dichtgeslagen hebben.

Zware ruzie
In zijn boek onthulde Martien eindelijk wat er echt heeft plaatsgevonden. En dat was veel erger dan iedereen dacht.

Toen Martien enkele dagen in Nederland was, brak er een heuse oorlog uit in het chateau. De extravagante kasteelheer hangt alle vuile was buiten. Een affaire met een gehuwde man, een bloederig gevecht met Maxime en de financiële problemen van Caroline, waren enkele van de smeuïge verhalen die Martien naar buiten bracht.

Caroline zou Maxime uitgemaakt hebben voor ‘doos’ waardoor de twee vrouwen elkaar in de haren vlogen. Maxime slingerde zelfs een wijnglas naar het hoofd van de huishoudster. Caroline liet zich niet onbetuigd en zette haar nagels in de armen van Maxime. Bij de verschijning van de biografie werden de littekens als bewijs aangevoerd.

Diep gekwetst
Maar hoe voelt Caroline zich nu al haar geheimen op straat liggen? Antwoorden op de vraag of zij het boek gelezen heeft, vertelt Caroline: “Ik heb het niet gelezen. Dat hoeft ook niet, want ik krijg genoeg informatie.”

Caroline geeft aan dat ze diep gekwetst is door de onthullingen. Daarover vertelde de blondine: “Het heeft mij wel geraakt. Ik heb een heel mooie vriendschap met Martien gehad, dus dat doet zeer. Uiteindelijk mag iedereen zijn eigen verhaal geloven. Ik denk dat dat het beste is.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Monique Westenberg laat weer van zich horen na breuk: ‘Ik heb het heel zwaar’

Hoewel André Hazes (27) meerdere malen de media opzocht na de breuk, hield Monique Westenberg (43) haar lippen stijf op elkaar. Toch verbreekt de blondine nu het stilzwijgen.

In haar nieuwste column voor Vriendin laat ze weten dat de balans momenteel maar lastig te vinden is, zeker omdat ze heel gevoelig is voor energie. ‘Ik hoef waarschijnlijk niet uit te leggen dat dit momenteel niet het geval is.’

Verdrietig
En daarmee verwijst ze natuurlijk naar de breuk met André. ‘Ik heb het zwaar, ik ben verdrietig en het jaar zoals ik het voor ogen had, zal heel anders verlopen’, laat Westenberg weten. ‘Daarbinnen moet ik proberen om mijn weg te vinden, dag voor dag.’

Steun
Gelukkig ontvangt Monique veel steun door niet alleen ‘powerteksten’ van vriendinnen, maar ook haar familie helpt haar ontzettend. En gelukkig is er ook nog altijd haar zoontje Dré. De kleine man geeft haar ontzettend veel energie. ‘Van de week had hij voor het eerst zelf ‘mama’ geschreven en daar een lieve tekening van een hart bij gemaakt. Ik smolt.’

Huilen
Westenberg vervolgt: ‘Of toen hij binnenkwam met een bosje tulpen in zijn hand en zei dat ik de liefste mama van de wereld ben. Die tulpen had mijn buurvrouw hem in zijn handjes gedrukt.’ Dat moment raakte haar wel: ‘Ik moest erom huilen, maar het deed me zo goed.’

Influencer Sarah van Soelen
De Leef-zanger wordt momenteel opgevangen door de familie van Soelen. Hij en influencer Sarah van Soelen vonden elkaar na de breuk met Bridget Maasland. In een onthullend gesprek met Patty Brard in Shownieuws vertelde André hoe de vork in de steel zit: ‘We zaten allebei in de slechtste periode van ons leven. Zij is daarna ook naar een afkickkliniek gegaan voor een drank- en drugsverslaving. Sarah is nu anderhalf jaar clean. We hebben altijd contact gehouden voor als ik het even niet meer zag zitten.’ Toch lijkt er meer aan de hand tussen de twee dan vriendschap, zo blijkt uit een nogal innige foto die gisteren opdook.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Scherpe kijker ontdekt iets heel pijnlijks op foto van André Hazes en Sarah van Soelen!

André Hazes is alweer een paar weekjes weg bij de moeder van zijn kind, Monique Westenberg. Het lijkt erop dat Sarah van Soelen zijn nieuwe liefde aan het worden is, of misschien wel al een tijdje is. Er gaan verschillende geruchten rond dat de zanger al lang voordat hij het uitmaakte met Monique veel tijd met Sarah zou spenderen.

Wat hier precies van waar is kunnen we niet met zekerheid zeggen. Maar gezien de vorige break-up vanwege Bridget Maasland kunnen we natuurlijk alles verwachten van de jonge zanger. We lazen eerder al dat de bos met 100 rozen van de zanger zou komen. Deze foto heeft Sarah op 10 november 2020 al geplaatst en dat is dus bijna 5 maanden geleden en geen 3 weken. Maar een scherpe fan heeft nóg iets ontdekt wat aan zou tonen dat dit niet helemaal gegaan is zoals de zanger zegt.

Scherpe fan merkt iets op aan foto van Andre Hazes met Sarah!
Website ‘Ditjes&Datjes‘ laat weten dat Sarah iedere dag een foto op haar profiel plaatst. Er wordt aangegeven dat de blonde influencer al maanden geen rode nagellak heeft gedragen, behalve begin februari, nog vóórdat de zanger en Monique naar Bonaire vertrokken voor hun vakantie waar de boel “ontploft” zou zijn. Op de foto van de zanger met “zijn nieuwe vlam” is te zien dat de blondine dezelfde rode nagellak draagt wat dus zou kunnen betekenen dat deze foto gemaakt is vóór hij met Monique nog op vakantie ging!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending