Caroline haalt keihard uit: ‘Meilandjes hebben mij kapotgemaakt’
Connect with us

WOW

Caroline haalt keihard uit: ‘Meilandjes hebben mij kapotgemaakt’

Caroline van Eerden, de voormalige beste vriendin van Martien Meiland, heeft geen goed woord meer de Meilandjes te zeggen. Nadat ze ‘kapotgeschreven’ is in de boeken van Martien haalt ze keihard naar de familie uit.

Caroline is momenteel in het programma De Alleskunner VIPS te zien, maar voorheen zagen we haar in Chateau Meiland. Ze verhuisde zelfs met de familie mee naar Frankrijk, waar uiteindelijk de bom barstte. In de boeken die Martien daarna uitbracht was hij alleen maar negatief over zijn voormalige beste vriendin, iets wat Caroline veel pijn heeft gedaan.

‘Kapotgeschreven’ Caroline

,,Ik ben in twee boeken kapotgeschreven”, aldus Caroline in weekblad Weekend. Martien schreef in zijn biografie ‘Martien’ dat hij en Caroline flinke ruzie hebben gehad. De twee leken aan het begin van Chateau Meiland twee handen op één buik, maar Caroline vertrok weer naar Nederland na ‘heimwee en irritaties’.

Vechtpartij

Maar in zijn boek onthulde Martien wat er werkelijk gebeurd was. De gemoederen zouden zo hoog zijn opgelopen dat de ruzie op een vechtpartij uitliep tussen Caroline en Maxime, waar Maxime zelfs een litteken aan over zou hebben gehouden.

De uitspraken van Martien deden Caroline pijn. Hoewel ze niet verder in wilde gaan op het verhaal over een vechtpartij, benadrukte ze dat ze haar ‘eigen verhaal’ heeft, dat duidelijk anders was dan het verhaal dat Martien heeft verteld.

‘Mijn naasten weten hoe het zit’

Inmiddels is Caroline over de ruzie heen, maar contact tussen haar en de familie Meiland zal er niet meer komen. ,,Ik ben eroverheen gestapt en er heel sterk uitgekomen”, vertelt Caroline, die gelukkig op veel steun kan rekenen in haar omgeving. ,,Ik krijg op straat alleen maar respect, dat is natuurlijk fijn. Als mensen iets anders vinden is dat prima, ik weet zelf hoe het in elkaar zit. Maar mensen zijn alleen maar aardig en vriendelijk tegen me.”

Wel laat ze doorschemeren dat wat Martien in zijn boek over haar heeft gezegd, niet waar is. ,,Ik voel me niet geroepen om mezelf te gaan verdedigen, daar pas ik voor. Mijn naasten weten hoe het werkelijk zit en je kunt niet bevriend zijn met de hele wereld.”

Celeberties

Ernstig nieuws Hans Kazàn: ‘Om het uur overgeven’

De illusionist laat weten ‘enorm opgelucht’ te zijn. De 68-jarige Hans Kazàn is enorm opgelucht. Na twee weken in het ziekenhuis te hebben gelegen is hij nu weer in zijn huis in Spanje. De illusionist werd destijds opgenomen omdat hij zijn eten niet kon binnenhouden.

Ziekenhuisopname

Het gaat gelukkig weer een stuk beter met Hans Kazàn. Twee weken geleden werd hij met spoed in het ziekenhuis in Marbella opgenomen, omdat hij al twee weken geen voedsel kon binnenhouden.

De illusionist kon op dat moment nog amper op zijn benen staan. Na een week in het ziekenhuis ontdekten artsen eindelijk wat er met hem aan de hand was. Hij bleek last te hebben van overtollig maagzuur.

Beterende hand

Na de diagnose kon de goochelaar nog niet meteen huiswaarts keren. De dokters wilden de situatie nog wat langer aanzien, liet zijn vrouw Wendy toen weten. Maar gisteren mocht Hans dan eindelijk naar huis.

Zijn ziekenhuisopname is hem niet in de koude kleren gaan zitten. Hij was er toch best van geschrokken.

“Ik piep niet zo gauw”, vertelde hij daarover aan RTL Boulevard. Maar van de maagzuren had hij toch erg last. Dit bleek uiteindelijk te komen door de medicijnen die hij slikt tegen diabetes.

“Die verdraag ik dus blijkbaar niet goed. Daar ben ik onmiddellijk mee gestopt. Vanaf dat moment is het beter gegaan. We waren enorm opgelucht.”

Steunbetuigingen

Tijdens zijn ziekenhuisopname kreeg Hans veel lieve berichten binnen. Fans staken hem een hart onder de riem via de social media van zijn kinderen en dat deed de illusionist, die zelf geen social media heeft, goed.

Ook kreeg hij veel brieven, foto’s en vele mailtjes. “Het was on-voor-stel-baar. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Ik ben daar diep van onder de indruk.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Deze drugs doen Andre Hazes de das om

We herinneren ons allemaal nog wel de verschrikkelijke foto die een aantal dagen geleden van Andre Hazes opdook tijdens één van de concerten van Heel Holland Zingt Hazes. Andre Hazes was daar op de foto gegaan met een vriend en die publiceerde de foto op Instagram.

Veel mensen schrokken van de foto, want Andre was sterk vermagerd en zag er heel slecht uit. Iedereen dacht dan ook dat hij weer aan de drugs zat of wellicht ziek was. Maar Yvonne Coldeweijer denkt te weten hoe het echt zit. Volgens Yvonne zag Andre er tijdens zijn relatie met Sarah van Soelen nog hartstikke goed uit en toen zat hij volgens haar vol aan de snuif. Dus het is volgens Yvonne niet enkel de drugs.

Yvonne denkt dat het vooral de anabolen zijn waarmee Andre is gestopt. Yvonne zegt er het volgende over:

“Hij is van zichzelf gewoon een ielig mannetje is, maar dat weten wij niet, want daarvoor was hij kind. Dus dit is nu de versie van André die niet sport en dus ook niet anabolen gebruikt.”

“Hij ziet er op dit moment zo uit omdat hij niet meer traint, geen anabolen meer gebruikt, toch nog wel drinkt en af en toe snuift, al heb ik begrepen dat het nu toch wel echt heel veel minder is als vorig jaar met Sarasoel. Maar goed, hou het in de gaten.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Peter Gillis met grote spoed naar ziekenhuis afgevoerd: ‘Geen hartslag’

Peter Gillis werd woensdagmiddag tijdens een overleg voor zijn realityserie plotseling onwel en is daarop met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zijn hartslag bleek veel te laag.

Het was zijn zoon Mark, die direct het alarmnummer belde. Zelf kreeg de 60-jarige realityster daar niets van mee. Zijn hartslag bleek in het ziekenhuis nog maar 30. Er werd een hersenscan gedaan, waarop een hersenbloeding, tia of beroerte werd uitgesloten. Na diverse onderzoeken bleek dat zijn suikerspiegel te hoog was. „Dit is een wake up call, ik moet nu echt iets aan mijn gewicht gaan doen”, vertelt hij aan Dagblad Tubantia.

Gillis krijgt nog meer onderzoeken. Hoewel hij die avond weer naar huis mocht, nadat hij er ’een worstenbroodje had gegeten’, voelt hij zich donderdag nog steeds niet goed. Hij vertelt weer met zijn afslankcoach, met wiens hulp hij eerder al eens veertig kilo afviel, aan zijn gewicht te gaan werken en belooft: „Over enkele maanden herken je me niet meer terug.”

Peter Gillis wilde ondanks zijn ziekenhuisopname niet wachten met het filmen van Familie Gillis: Massa is Kassa, laat de realityster donderdagmiddag weten aan het ANP. „SBS wilde de opnames de komende dagen on hold zetten, maar ik zei gisteravond: ’Als we morgen niet filmen dan hou ik ermee op’.”

„Ik doe het veel te graag”, zegt de 60-jarige Gillis, die donderdag weer volop bezig is met de opnames van het zevende seizoen van de SBS6-serie. „Vanmorgen was iedereen er gewoon weer.” Minder werken wil de ondernemer dan ook niet na het incident, hoewel de ziekenhuisopname hem wel aan het denken heeft gezet. „Ik ga het anders indelen. En ik moet afvallen en meer bewegen.”

Doorgaan met lezen

Trending